Downstream باید 4096 باشهنقل قول:
Upstream باید 1023 باشه
غیر از این اعداد باشه شما در دانلود و آپلود با سرعت زیر استاندارد مواجه میشی
خط شما یا نویز داره یا پورتتون سالم نیست
Printable View
Downstream باید 4096 باشهنقل قول:
Upstream باید 1023 باشه
غیر از این اعداد باشه شما در دانلود و آپلود با سرعت زیر استاندارد مواجه میشی
خط شما یا نویز داره یا پورتتون سالم نیست
ممنون از جواباتون
پس باید زنگ بزنم پشتیبانی هم به خاطر این موضوع و هم قطع و وصلی که ظاهرا خیلی از مشترکین باهاش دست به گریبانن ( تو این صفحات قبلی هم در این مورد گفته شده )
طرح بعثتنقل قول:
ماهی 5 گیگ و 12 تومن
سرعت روزانه 100 تا 120 KB/s
سرعت شبانه 170 تا 200 KB/s
سرعت هاش مناسب هست.
اگه بازم این شرایط ادامه داشته باشه منم طرحم رو عوض می کنم.
---- به این مخابرات ....
الان این چی وضعه پینگه ... من 256نامحدود دارم سرعت روی 30-31 فیکسه ... با این سرعت داغون با این پینگ ریده !! بازی آنلاین که هیچی هم بروزینگ صفحات هم ریده !!
اه اه :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
دوستان این طرح بعثت و اینا ... واقعا خوبه .. !؟ همچین سرعتایی واقعا میدن ؟! پینگش چطوره !؟
ببین دوست من این قطعو وصل شدن چراغ adsl و چشمک زدن اون در 90 % موارد داخلی هست و ربطی به مخابرات نداره !نقل قول:
نکات مهمی که باید رعایت بشه اینه که اول تو سیم کشی داخلی خونه اتصالی وجود نداشته باشه اتصالات پشت پریز تلفن محکم و سالم باشه .
گاهی وجود تلفن بیسیم هم باعث ضعیف شدن data رو خط تلفن میشه و چراغ ثابت نمیشه !
ولی عمده مشکل در این موارد که حتما باید بررسی بشه نویز گیر و درست استفاده کردن از اونه .
شما حتما چک کن ببین نویز گیر به درستی وصل شده و مثلا سوکت مودم رو به خروجی تلفن نزدی باشی و برعکس !
نکته بعدی اینه که در هیچ جای خونه نباید تلفنی به طور مستقیم به تلفن وصل باشه شما باید تو خونه یک تلفن داشته باشی اونم از خروجی نویز گیر !
در آخر اگه تمام موارد بالا درست بود امکان داره خوده نویز گیر خراب باشه که چون قیمتی نداره به راحتی میتونی عوضش کنی .
اگه بازم مشکل داشتی اون وقت زنگ بزن پشتیبانی !
سلام من الان سروسیم صبا نته میخوام بیام مخابرات میخواستم بدونم تا چه سرعتی رو به صورت نامحدود بهم میدن (من دانشجوم )
و اینکه آیا تو مرکز انقلاب پرت خالی وجود داره ؟ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید .
سلام دوستان. کسی میدونه این طرح صبا مخابرات رو برای شماره های فیبر نوری هم اجرا میکنن؟
چون توی سایت شماره های کابل مسی میشه خرید اما توی سایت فیبر نوریا خبری از این طرحا نیست .
این طرح ها فقط مال سیم مسی هاسنقل قول:
من این سرویس 256 مخابرات رو جدیدا تمدید کردم الآن هیچ سایتی رو به جز گوگل و بانک ملی load نمیکنه میخواستم ببینم واسه همه همینطوره یا نه؟
نمی دونم چرا چند روزه نمیتونم با PPPOE به مخابرات کانکت بشم حتما باید bridge وصل بشم قبلا مشکل نداشت یکدفعه اینطوری شد هر چی تنظمیات مودم رو ریست کردم از اول تنظیم کردم فایده نداره قبلا صد دفعه تنظیم کردم هیچ مشکلی نداشت با مودم دیگه هم امتحان کردم فقط مشکل اینکه با PPPOE وصل نمیشه وگرنه با bridge هیچ مشکلی نیست وسرعت و پینگ خوبه