مشکلش سخت افزاری است یا فریم ویر باید آپدیت بشه تا درست بشه یا از هد و پلاتر هارد استنقل قول:
Printable View
مشکلش سخت افزاری است یا فریم ویر باید آپدیت بشه تا درست بشه یا از هد و پلاتر هارد استنقل قول:
سلام
هاردم(1ترا سیگیت) چند روزه بالا نمیاد به ورودی دو ویندوز 7,XP می رسه جلو نمیره،نمیذاره روش ویندوز نصب کنم.
با هارد دیگری بالا آوردمش اگر ویندوز هارد دیگر 7 باشد جلو نمی رود اما اگر ویندوز هارد دیگر XP باشد بعد از 5دقیقه لودینگ در صفحه ویندوز جلو میره.
درایواش را شناسایی نمی کنه اما اسم هارد را در device manager می آورد.
هارد هنوز گارانتیش تمام نشده،اما اطلاعاتش مهم است.ریکاوری هم زدم 300 گیگ اطلاعات را شناسایی کرد.
در نگهداری هارد و عدم ریستارت و ... در مدتی که هارد نصب بوده دقت کافی داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور علت های زیادی داره یکی اتصالات هارد است که باید چک بشه همچنین جای کابل باید عوض بشهنقل قول:
هارد میتونه بدسکتور داشته باشه بهتره هارد با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بشه (scan and repair)
علت بعدی میتونه از فریم ویر هارد باشه فریم ویر هارد و بایوس مین رو آپدیت کنید و با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید
هارد اسکن ویروس هم بشه
هاردی که باز نمیشه را چگونه scanvirus کنم؟
ضمنا هارد را در سیستم دیگری که(CPU,Main,Power)یکسان بود تست کردم مشکل برقرار بود.
سلام
اونايي كه تا الان ٣٠٠ گيگ از اطلاعاتشون به فنا رفته حتما متوجه ميشن كه چه حسه بدي دارم
امروز ميخواستم حجم درايو c رو افزايش بدم و ١٦ گيگ بش اضاف كنم اما موقع عمليات افزايش پارتيشن فهميدم كه رقم بيشتري رو داره اضاف ميكنه واسه همين خريت كردم و كنسل كردم ، و بعد درايو d كلا باز نميشد و گفت بايد فرمت كني كه نكردم چون كاملا ديگه پاك ميشه .
از برنامه recover my files استفاده كردم كه فقط ٤٠ گيگ رو پيدا ميكنه و بهش دست نزدم و با يه برنامه ديگه دارم سرچ ميكنم
دوستان خواهشا كمك كنيد بهم .حدود ٣٠٠ گيگ اطلاعات مهم از دستم رفت و بايد كاملا برش گردونم ، اگه راهي بلديد لطفا هر چه سريعتر بهم بگيد.
دوست من شما پست من رو کامل خوندین ؟نقل قول:
از نرم افزار easeus data recovery و paragon partion میتونید برای ریکاوری پارتیشن از دست رفته استفاده کنید سپس پارتیشن رو فرمت کنید میتونید فرمت سریع بکنید و سپس ریکاوری کنید اگه چیزی تو درایو نریزین یک عکس از disk managment سیستم بزاریننقل قول:
ممنون از جواب . با همین پاراگون پارتیشن منیجر این مشکل پیش اومد و توی عکس هم مشکل از درایو D هست که باید فرمت شه . چندتا سوال داشتمنقل قول:
1. اگه به طور همزمان از چند برنامه ریکاوری استفاده کنم مشکلی پیش میاد ؟ مثلا 40 گیگ از یک برنامه ریکاور کنم و 100 گیگ از یکی دیگه
2. به نظرتون درایو رو به همین صورت ریکاوری کنم یا اول فرمت کنم و بعد ریکاوری ؟
3. با اینکه میخوام تمامی دیتا رو برگردونم و نزدیگ 100 Gb فایل MKV دارم برنامه ایی رو سراغ دارید که این فرمت رو ساپورت کنه ؟ چون خیلی برام مهمن
4. بدون هارد اکسترنال هم میتونم دیتا رو جایی ذخیره کنم ؟ چون درایو C پره
ممنون
درایو d شما به حالت raw رفته برای همین میگه باید فرمت بشهنقل قول:
شما باید با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون پارتیشن رو ریکاوری کنی این نرم افزار مخصوص همین کار است با این نرم افزار راحت مشکلت حل میشه
قبلش با نرم افزار test disk باید فیکس کنی اگه فیکس نشد با همون نرم افزار ریکاوری کنی
برات آپلود میکنم testdik رو
این لینک نرم افزار testdisk
اجراش کنی یک محیط داس مانند داره اولین گزینه رو میزنی بعد هارد رو انتخاب میکنی بعد پارتیشن مورد نظر بفیش پیش فرضه
درست نشد با mbr code هم یک تست بزن
جواب نداد از همون نرم افزار easeus data recovery استفاده کنید