برند شوستر تیم را اماده گلزنی می کند
برند شوستر با جدیت بسیار تمرینات تیم را درست یک روز بعد از بازگشت از المان شروع کرد.
تیم رئال مادرید باید یکشنبه اینده برای انجام بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود.
در این دیدار تیم والنسیا به عنوان قهرمان جام حذفی میزبان رئال مادرید قهرمان لالیگا خواهد بود.
در تمرینات دیروز شوستر برای بازیکنانی که در بازی برابر فرانکفورت زمان زیادی بازی کردند برنامه ای سبک تدارک دیده بود تا ریکاوری شوند و برای بازیکنانی که فرصت کمتری برای بازی کردن داشتند تمرینات سختتری را طراحی کرده بود.
در این 3 روز باقی مانده بازیکنان رئال مادرید باید روزی 2 نوبت تمرین کنند و در این تمرینات مهمترین قسمت شوتزنی و موفقیت در امر گل زدن است.
بعد از اینکه رئال مادرید در بازی برابر فرانکفورت به تساوی 1 - 1 رسید شوستر فهمید مشکل تیمش در گل نزدن است.
زیرا در ان بازی علیرغم اینکه رئال مادرید فرصت های گلزنی بسیار زیادی بدست اورد ولی نتوانست به جز یک مورد بقیه را به گل تبدیل کند از اینرو شوستر ضعف تیمش را در گل نزدن می بیند.
این المانی امیدوار است در این 3 روز باقی مانده بتواند این گره را از تیمش باز کند تا بتوانند در مستایا موفق به گلزنی شوند.
بعد از اینکه رئال مادرید فصل گذشته جام سوپرکاپ را در برابر تیم سویا از دست داد امسال شوستر تمام تلاش خود را انجام می دهد تا این جام را به هواداران رئال مادرید هدیه دهد.
اخرین بازی انجام شده بین این دو تیم که در مستایا برگزار شد بر می گردد به بازی رفت فصل گذشته که رئال مادرید موفق شد میزبانش را با حساب 5 - 0 شکست دهد.
هیگوئین : این تیم قدرت کسب 4 جام را دارد
گونزالو هیگوئین جوان ارژانتینی رئال مادرید معتقد است که این تیم قدرت کسب هر 4 جام سوپرکاپ - لالیگا - لیگ قهرمانان و جام حذفی را دارد.
هیگوئین عنوان کرد که با وجود 4 مهاجم تراز اول در رئال مادرید کار او برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت شده است.
از حالا شما به فکر بازی با والنسیا هستید درست است ؟
این موضوعی است که به خاطر ان سخت کار کرده ایم. در برابر فرانکفورت خوب عمل کردیم و امیدواریم که مقابل والنسیا بهتر بازی کنیم.
در طی تمرینات پیش فصل چه احساسی داشتید ؟
از عملکرد خودم و تیم راضی بودم ما در چهار جام رسمی حضور داریم و سخت تمرین کرده ایم تا بتوانیم هر چهار جام را کسب کنیم.
با وجود مهاجمینی چون نیستلروی و رائول ایا انتظار دارید امسال به شما فرصتی دهند ؟
خوشبختانه تیم ما چهار مهاجم تراز اول دارد که همه ما برای حضور در یک یا دو پست با همدیگر رقابت می کنیم همه ما با هم رقابت سالمی داریم و دوست دارم که بتوانم در این رقابت پیروز شوم و در ترکیب اصلی برای خود جای ثابتی پیدا کنم.
روبینیو در چه وضعیتی قرار دارد ؟
مانند سایر روزها خوب به نظر می رسد و امیدواریم که او بهترین تصمیم را بگیرد و نزد ما بماند .
سوپرکاپ مانند یک مسیر بسته می ماند این جام چقدر برای شما اهمیت دارد ؟
این گونه که شما می گوئید نیست بلکه این جام بسیار مهم است و اولین جام رسمی است که ما در ان شرکت می کنیم و دوست داریم این جام را به خانه ببریم همان طور که دوست داریم قهرمان لالیگا - جام حذفی و اروپا شویم رئال مادرید برای کسب هر چهار جام اماده است.
ایا بازیهای تیم المپیک ارژانتین را با حسرت دنبال می کنید ؟
از اینکه من در المپیک حضور ندارم بسیار متاسفم ولی این طور هم نیست که با حسادت به ان نگاه کنم زیرا تمام بازیکنانی که انجا حضور دارند همه مستحق این جام بودند من در حال حاضر در خدمت رئال مادرید هستم ولی بازیهای تیم کشورم را نیز دنبال می کنم.
فکر می کنید امسال چند گل به ثمر برسانید ؟
هر چه بیشتر باشد قاعدتا بهتر است هر مهاجمی دوست دارد گلهای زیادی بزند فصل گذشته موفق شدم 8 گل بزنم و امیدوارم در این فصل تعداد ان بیشتر شود.
شما تصور می کنید ترکیب فعلی به تقویت احتیاج دارد ؟
به نظر من ترکیب تیم کافی است ولی تصمیمات در این زمینه بر عهده کادر فنی و باشگاه است اگر بازیکن جدیدی گرفته شود از او استقبال می کنیم و اگر خریدی نداشته باشیم باز هم فکر می کنم تیم فعلی به اندازه کافی قدرت دارد.
وکيل هونته لار تکذيب کرد !!
سایت هواداران رئال : پس از آن که کالدرون رئیس رئال مادرید تمایلش را به جذب هونته لار اعلام کرد ووکیل این بازیکن ان را تکذیب کرد .
روزنامه ی مارکا چاپ پنج شنبه نوشت که رئال مادرید به جذب این ستاره ی ۲۵ ساله علاثقمند است و آژاکس پیشنهادی ۲۵ میلیون یورویی برای ستاره اش مطرح کرده است .
اما آرنولد استرویر با تکذیب این اخبار گفت : نه ؛ هیچ چیز در حال حاضر رخ نداده است . شایعات واقعیت ندارند .
هونته لار در فصل گذشته در ۳۳ بازی ۳۴ گل به ثمر رسانده است .