[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با همين لينك بالا كه گذاشتم دانلود كردم...
Printable View
من با همين لينك بالا كه گذاشتم دانلود كردم...
مرسي عزيز
كار كرد(يعني دانلود كردم)
يا حق (:
خواهش مي كنم... اصلا قابلي نداشت... من خودم از حميدرضا جان گرفته بودم...نقل قول:
ضمنا به نظر من با اين وضع حتي با همون قيمت 275000 تومن هم بگير... چون چنان كه در صفحات قبل مشاهده شد اين گوشي در حال خز شدنه...
اقا این برنامه ی core player را هر چی گشتم پیدا نکردم حتی تو اریا!!(------------ اگه لطف کنید ممنون میشم
عزیز دل برادر نیازی به روشن کردن اینفرارد نیست!اگه این طوری باشه پس همیشه کنترل تلویزیون هم اینفراردش روشنه!!!!شما فقط برو توی نرم افزار!توی همون محیط نرم افزار اپشن رو بزن و add device رو انتخاب کن!حالا مثلا میخواهی یه تلویزیون الجی رو کنترل کنی!میری توی قسمت تی وی!بعدش دنبال مدل مورد نظر(روی کنترل تلویزیونها نوشته شده)میگردی و انتخابش میکنی!بعدش در صفحه ی بعدی یه چیز دیگه ست که روش کلیک میکنی!اگه ارور داد یعنی اینکه اول باید با ایرانسل بگیریش و اگه ارور نداد میره توی قسمت کنترل تلویزیون!اگه مثلا رفتی مهمونی و مدل تلویزیون رو نمیدونی لازمه که فقط اسم تلویزیون رو بدونی!حالا میری توی محصولات اون شرکت و یکی از اعداد رو که به نظر میرسه مربوط به مثلا یک مدل جدیدتره و عددش بیشتره شانسی انتخاب مکنی!اگه نگرفت یکی دیگه رو انتخاب میکنی!اگه مثلا الجی فلترون بود شما فقط میری توی قسمت فلترون که البته بعضی مواقع جواب نمیده و باید از مدلهایی که عدد نوشته استفاده کنی تا بتونی نفوذ کنی!!!برای اضافه کردن کنترل به این نرم افزار اموزشهایی در سایت ir-tci .org قرار داده شده!ولی میگن جدیدا با ایرانسل نمیشه لیست کنترلها رو اپدیت کرد (در ورژن 1 اینطوریه!!!)و باید از اموزش اضافه کردن توسط خودمون استفاده کنیم!من لینک اموزش ندارم ولی توی انجمن ای ار تی سی ای در قسمت نرم افزارهای سیمبین سری 60 ورژن 3 اموزش اضافه کردن کنترل قرار داده شده!!من حتی تونستم کولر دو تیکه ی خونه رو هم با 5700 براحتی کنترل کنم!!!خیلی حال میده!!!:8::8::8::11::11::31::21::21:نقل قول:
بیا من داشتم برات آپ کردم:
یاسین جان برای ساین کردن نرم افزارهای کرک شده ودرپیت این مشکل رو دارند!نرم افزارهای اصلی و مهم نیازی به ساین ندارند!همین ای ار ریموت میدونید چقدر منتظرش بودیم تا برای سیمبین ورژن 3 بیاد!!؟؟؟حالا هم که اومده چون بیچاره رو به فاک بردن تا کرکش کردن و از اون طرف طراحان نرم افزار ساین کردن رو سر راه ما قرار دادن به خاطر همین خیلی نصبش درپیته!!!!برای core play رضا صادقی جان مشکی پوش توی قسمت نرم افزارها در قسمت گوشی 5700 و در قسمت پلیر و موزیک پلیر دنبالش بگرد!همون گزینه اولی رو که بزنی لیست پلیرها میاد جلوتون و اگه کمی بگری سریع پیداش میکنی!!
من تونستم تلوزیون خونه رو کنترل کنم ولی باید خیلی جلو برم (فاصله از تلوزیون 20 سانتی متر) تا بگیره .نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خیلی ضایع هست. ماله شما هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟ :41:
اون آموزشی که تو سایت ir-tci بود رو خوندم و اجرا کردم ومدل مورد نظر رو می ریزم تو گوشی ولی وقتی از گوشی می خوام اجرا کنم فرمتشو نمی شناسه و در نتیجه به هیچ دردی نمی خوره. :41:
تو از چه فاصله ای دستگاه ها رو کنترل می کنی؟؟؟ :18:
اقا تشکر دارم میدانلودمنقل قول:
حمیدرضا خان مرسی داری..خلاصه ببخشید اگر حال نداری ...
353964014062343