آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشمنقل قول:
Printable View
آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشمنقل قول:
چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .نقل قول:
آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.نقل قول:
یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان سلام شبتون بخیر...
خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
حالا میگم چرا...
من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم
خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!
گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!:n31:
به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
تازه قول 5g رو هم دادن:n31:
سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....
نقل قول:
سلام
دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست
میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم
چند بارم این کارو کردم فایده نداشت بازم اینجوری بود.با نسل 4 4 مگابیت بالاتر نمیرفت.میزاشتم رو نسل 3 21 مگابیت بهم سرعت میدادنقل قول:
نقل قول:
من همین مشکل رو در رایتل دارم یکی سرعتش در 3جی به 1200 کیلو بایت میرسه یکی دیگه به 380
به اپراتور هم گفتم نمی دونه
منم 1.5 گیگ حجمم مونده اصلا یک سایت ساده با 3G به سختی باز میشه...این MTN جایش همونجاییه که از اونجا اومده، آفریقا
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
عزیز ما برای پهنای باند مشتریامون از این روش ها استفاده میکنیم و نمیتونم برم پیش مشتری بگم میخوام از مودم و باکسش عکس بگیرم ! با این همه احتمال این که باز هم نیاز به خرید D-100 پیدا کنیم زیاد هست اگه سفارشی داشتیم چشم قبل تحویل مواردی که خواستین رو انجام میدمنقل قول:
سلام
دوستانی که سرعتشون کمه
برای شما سرعت سرور داخل هم پایینه؟؟؟
بله متاسفانه , حدود یک ساعت پیش با بنده تماس گرفتن که در حال تکمیل پوشش دهی هستن و فعلا هم روی همین مورد تمرکز کردن , بعد از اینکه پوشش رو کامل کردن فکر کنم قرار هست روی پهنای باند کار کنن ! دلیل این که آنلاین شدم هم اعلام همین مطلب بودنقل قول:
می گفتید پوشش کی تموم میشه؟؟؟؟نقل قول:
یعنی نمی تونن همزمان 2 کار انجام بدن؟؟؟؟
من که نمی فهمم چه جوریه!!!
اتفاقا خواستم ازشون یه زمان تقریبی اعلام کنن ولی گفتن هیچ تایمی رو نمیتونن اعلام کنن برا حل مشکل بنده و خودشون هم نمیدونستن کی مشکل برطرف میشهنقل قول:
دوستان این مودم مدل LH92 ایرانسل چطوره ؟ میخوام برای قسمتی از خونه که اینترنت adsl ندارم، یه 3g ایرانسل بگیرم، خوبه یا نه ؟ دانلود و اینجور کارا هم باهاش ندارم، فقط میخوام سرعتش خوب باشه و بشه چند تا سایت خبری رفت و ایمیل چک کرد باهاش. بعدش هم که کجا این مودم های اینارو میتونم بخرم ؟
بله متاسفانه هیچ موقع تایم مشخصی از برنامه هاشون رو ندیدم ارائه بدننقل قول:
اما حداقل انتظار میره که سرور داخل خوب باشه
البته شاید برای همه اینجور نباشه
برای یکی خوب و برای یکی بد باشه
در مورد کل پهنای باند اینترنت کشور حق با شماست. طبق آخرین اخباری که من هم دیدم حداکثر حدود 280گیگابیت در ثانیه پهنای باند اینترنت بینالملله. البته عمده افزایش پهنای باند هم طی یک سال اول این دولت انجام شده. قبل از اون پهنای باند کشور زیر 100گیگابیت بود. اما سیاستهای کشور (حالا نمیدونم دولت، نظام یا بخشی از اونا) تو حوزه اینترنت باعث شد که جلوی افزایش پهنای باند اینترنت به حد بیشتر از این گرفته بشه و عملن امسال افزایش پهنای باند اینترنت نداشتیم.نقل قول:
تازه این رو هم در نظر بگیرین که این پهنای باند بخش عمدهایش در اختیار شرکتهای ارائه دهنده اینترنت روی خطوط ثابت (تلفنهای کابل مسی و فیبر نوری) و دیتاسنترهاست. سهم اپراتورهای موبایل خیلی کمه (شاید در حد 15 تا 20 گیگابیت، آمار درستی ندارم اما تا حدودی میشه حدس زد). واسه همینه که اینا فقط دارن ظرفیت شبکهشون رو اضافه میکنن اما پهنای باند اینترنت بینالملل رو در عمل نمیتونن کاری بکنن. شبکه داخل کشور چون ظرفیتش حدود 2000گیگابیت در ثانیه است مشکلی در عمل پیش نمیآد اما پهنای باند بینالملل چون محدوده و باید بین تعداد بیشتری استفاده کننده نسبت به قبل تقسیم بشه در عمل خیلی بهبودی نداره.
ایران در زمینه پهنای باند اینترنت هیچگاه تحریم نبوده .حتی تحریم های نرم افزاری و دسترسی به بعضی امکانات هم چند ساله برداشته شده.مسئله همون نخواستن هست.اساسا هدف از راه اندازی اینترانت چیزی جز محدود کردن دسترسی به دنیا نیست.البته این کار بسیار سخت و پرهزینه هست و زمان بر .در فاز اول فعلا با محدود کردن پهنای باند خارجی سایتها رو وادار به انتقال به سرور های داخلی میکنند.یک درصد هم شک ندارم اگر امکانش فراهم بشه دسترسی به خارج کاملا محدود بشه.نقل قول:
وضعیت هم اکنون
به احتمال زیاد سیگنال 3 جی شما بهتر از 4 جی هست. و تستی هم که از تری جی گرفتید در تایمی بوده که شبکه خلوت بوده. خیلی از جاها 4 جیشون خوبه و تری جی بد و یا بالعکس. اونجاییم که هر دو بده که هیچ .نقل قول:
کلا شبکه ایرانسل نوسان زیاد داره و شما شاید بهترین سرعت رو یک شب تجربه کنی. اونم شاید
اگر با 4 جی تستی گرفتی که تا ده مگ آپلود بده یعنی سیگنال خوب داری اگر 4 5 مگ بده نسبتا خوبه اگر یکی دو مگ آپلود بده دانلودت هم بین 1 تا 4 مگ خواهد بود ( کاملا تجربه شخصی )
معمولا آپلود مشکل پهنای باند نداره.
بهترین سرور هم از نظرم من توی تست ایرانسل شاتل هست
درسته تحریم نبوده ولی مشکل اصلی تحریم بانکیه که انتقال پول از ایران رو بسیار سخت کرده، در نتیجه هم هزینه انتقال بالا رفته و هم حجمش محدوده و بیشتر از یه حدی نمیتونن انتقال بدن.نقل قول:
همین الان کلی از درآمد های ام تی ان تو ایران مونده و نمیتونن انتقالش بدن.
مشکل اصلی زیرساخته که فقط به فکر اینه که پول به جیب بزنه.نقل قول:
تا حالا از خودتون پرسید چرا هاست داخلی اینقدر گرونه؟ اگر همین پی سی ورد توی ایران بود (به جای آلمان) کلی کیفیتشم بهتر می شد اما هاست و سرور خارج به مراتب ارزونتره
البته کشور آفریقای جنوبی از هر نظر خیلی از ایران جلوتره ها!نقل قول:
توی قاره ی بدی قرار داره ولی کشور خوبیه
مشکل اینترنت از داخل کشور خودمونه
در ضمن بعضی از این مسئولین و مدیران فعلی رو در رأس AT&T هم بزارن، اپراتورش نابود میشه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
باشه خودمون با این حرفها گول بزنیم قرار تغییری ایجاد بشه . داداش سالهاس این بحثها هست کو تغییر شبانه که رایگانم بود کلا حذف کردن اینا تغییر ؟ باشه پهنای افزاریش میدن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلث اراک و شهر جدید مهاجران و شازند
همراه اولی هااا رایتلی هاااا شما که تو این شهرهااا 3G و 4G دادین. انصاف نیست این وسط بی شبکه باشه. این منطقه کلی صنایع با تعداد نفرات بالا هست. کلی کارخونه ی فکری بکنید. اگه میبینین به ایرانسل کاری ندارم . چون جی شونم به درد نمیخوره. پیمانکارشونم که اومده بود چک کرده بود تایید کرده ولی خودشون میگن خوبه. اونم جی خالی :n20:
والا دیگه وسط پایتخت وضعش این باشه دیگه خدا بداد بقیه شهرها برسه! هم 3 جی و هم 4 جی همین وضعه.چیزی که بهش رسیدم ربطی هم به آنتن نداره چون 3 جی آنتش کامل پر بود.دیگه جای دیگه هم بهت گفتم که 3 جی و 4 جی اسمشون مشخصه نسل سوم و چهارم.سرعت استاندارد که نمیدن حداقل اندازه یه کشور داغون مثه افغانستان که باید بدن.اونم پایدار نه اینکه یه ساعت 10 مگابیت بده و دو ساعت بعدش 500 کیلوبیت! کسایی که بسته میخرن و نمیتونند نصفشم استفاده کنند اسمش حق خوریه.مثلا من ویندوزفون دارم مایکروسافت تو نسخه آزمایشی ویندوز ده موبایل اول اومد گزینه آنلی 3 جی یا 4 جی رو گذاشت الآن برداشته میبینم این ایرانی ها هستن که ناراحتن چرا دیگه این گزینه تو تنظیماتش نیست.یعنی یه چیز پیش پا افتاده که ما درگیرشیم.دیگه چیلترینگ هوشمندم که به کنار.نقل قول:
امروزه زیاد اهل تست کردن نیستم ولی شهریور ماه که ۳جی در شهریار راه اندازی شده بود با سیم کارت قدیمی من تا ۱۷ مگابیت ۴ تا ۶ صبح می داد با سیم کارت مادرم که نسل ۴ هست بیش از ۵ الی ۷ مگابیت نمی رفت توی یک ساعت و یک لحظه و یک مکان البته با دیوایس های متفاوت
در حال حاظر اکثر اپراتور ها مشکل پهنای باند دارن !!
این مشکل فقط مال ایرانسل نیست
نمیدونم چه سیاستی رو دارن تو وزارت دنبال میکنن
اگر میخوان به اینترانت تکیه کنن حداقل زیر ساخت های ارتباطی داخل کشور رو ارتقا بدن !! با این وضع که نمیشه
....
سلام
نظر شخصی:
متاسفانه پهنای باند کشور خارجی در کشور خیلی کمه و این رو نه تنها در اپراتور ها میشه دید بلکه تو isp ها هم میشه دید
اینکه سرور داخل 20 مگ باشه وسرور خارج 2 مگ اصلا کاربردی نیست
مثلا اگر سرور داخل 2 برابر سرور خارج سرعت داشته باشه کمی منطقی به نظر می یاد
ولی دقیقا نمی دونم چرا ایرانسل سرعت سرور داخلش همیشه بالا نیست!
من تازه خریدم فعلا که خوبه در ضمن اینترنت ایرانسل فقط در حالت 4G Only بدرد استفاده میخوره نسل سومش که تعطیلهنقل قول:
من از سایت بامیلو خریدم ۲۶۹ تخفیف گذاشته بود شاید هنوز تخفیف روش باشه
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
اگر آنلاک نمیشه به نظرم ارزش نداره.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نه فقط اپراتورها، بلکه کل کشور با مشکل پهنای باند اینترنت بینالمللی مواجهه. حالا این وسط اپراتورهای موبایل وضعیتشون بدتره. اگه دوست داشتی یه وقتی بهت میگم که چه قدر کمبود پهنای باند داریم.
اما سیاستهای کشور (مجموعه دولت و نظام حاکمیتی) تو این حوزه اینه:
1. افزایش ضریب نفوذ دسترسی به شبکه به حدود 100 درصد. (برای سیاستگذاران کشور مهم نیست که چه مقدار از این دسترسی، به شبکه داخلی باشه، چه مقدارش به شبکه بینالمللی.) به همین خاطره که تو چند سال گذشته هم تعداد پورتهای ADSL رو افزایش دادن و هم تعداد سیمکارتها.
2. ایجاد متوسط پهنای باند دسترسی حداقل 2مگابیت در ثانیه برای کاربران. (اینجا هم باز براشون مهم نیست که این پهنای باند برای دسترسی به شبکه داخلی باشه یا بینالمللی.) واسه همین تو شبکه داخل کشور، چه شرکتهای ISP و چه اپراتورها در حال ارتقای تجهیزاتشون برای رسیدن به این هدفن. با توجه به این که تو این تکنولوژیها بنا به دلایل فنی، همه کاربرا سرعت یکسانی ندارن، حداکثر ظرفیت دسترسی باید بالاتر از 2مگابیت در ثانیه باشه تا متوسطش همین حدودا در بیاد.
3. توسعه شبکه داخل کشور و تمرکز روی ارائه خدمات و محتوای داخلی. به همین خاطر هم تلاش کردن تا زیرساختهای داخلی رو تو چند سال گذشته به نسبت تقویت کنن (به ویژه تو شبکه ارتباط ثابت) و هم مجوزها و سیاستهاشون هنوز هم در همین جهته. همین که ظرفیت پهنای باند شبکه داخلی رو رسوندن به 2000 گیگابیت در حالی که ظرفیت پهنای باند بینالمللی حدود 280گیگابیته (یعنی یکدهم) هم نشون دهنده همین سیاسته. یا این که شرکتهای isp سرعتهای بالای 10مگابیت (که بیشتر سرعت شبکه داخلیه) هم میدن یا دادن مجوزهای fcp به اونا یا اجازه توسعه شبکههای 3G و 4G به اپراتورها هم نشان همین سیاسته. البته تو ظرفیتهای شبکه داخلی هنوز هم خیلی عقبتر از اون چیزی هستیم که خودشون انتظار دارن و هدفگذاری کردن. اما فعلن تمرکزشون روی اونه ظاهرن تا توسعه ظرفیت اینترنت بینالمللی.
البته به نظرم این که زیرساخت داخلی اون قدر توسعه یافته باشه که ظرفیتش 10 برابر یا حتی 100 برابر این چیزی که الآن هست باشه هم خوبه. مشکل اینه که پهنای باند بینالمللی کمه. و گر نه ظرفیت ارتباط 20مگابیت برای شبکه داخلی هم خیلی کمه. شما در نظر داشته باش که اگه ظرفیت شبکه داخلی چه تو ارتباطات ثابت و چه تو ارتباطات سیار مثلن به بالای 100مگابیت برسه و محتوای داخلی خوبی هم درست بشه، بخش زیادی از نیازهای کاربرا رو جواب میده. اما ما همچنان تو زمینه ظرفیت اینترنت بینالمللی مشکل داریم. این چیزی که برداشت میشه از رفتارهای دولت و بخش خصوصی، فعلن قرار نیست توسعه ظرفیت چندانی تو این بخش اتفاق بیافته و تمرکز هر دو بخش روی توسعه ظرفیت شبکه داخلیه.نقل قول:
متأسفانه این سیاست باعث میشه که وضعیت از این هم بدتر بشه. شاید علت این که بعضی از اپراتورها شروع کردن به محدود کردن پهنای باند شبکههای 3G و 4G حتی تو جاهایی که آنتندهی هم خوبه، همین باشه.
طرح های مکالمه نامحدود ایرانسل و بقیه به دستور رگولاتوری حذف شده
یعنی شرکت ها هم بخوان با هم رقابت کنند به نفع مردم دولت نمیزاره:n03:
والا اگه سیاست مبنی بر اینه که ظرفیت ارتباطات در داخل کشور بالا بره ، حداقل باید روز به روز شاهد بهبود کیفیت تو اینترانت باشیم که ما فعلا چیزی ندیدم !نقل قول:
اگر اینترانت به خوبی تو کشور راه بیفته عملا میتونه نیاز ما رو به اینترنت کمتر کنه !!
چرا که اکثر سایتهایی که ما با اون ها سر و کار داریم داخلی هستن ولی چون روی هاست های خارجی که به مراتب خیلی ارزان تر از هاست داخلی هست پشتیبانی میشن نیاز به اینترنت رو شدید احساس میکنیم
اینترانت چیزی نیس که بگن باید پول بدیم پهنای باند بخریم ! چیزیه که باید خودشون همت کنن و درست کنن !! به فرض اگر همین الانش کیفیت قابل قبولی تو این حوزه داشته باشیم میشه IPTV رو ارائه داد که هنوز عملا همچین چیزی نیس و نمیشه ارائه داد ! چون هیچ اپراتوری همچین پهنای باند مورد نیاز برای این کار ها رو نداره و اون هم برمیگرده به زیر ساخت های ارتباطی
یا مثلا این همه گیمر وجود داره که برای 2 تا پینگ کمتر با اپراتور تو سرو کله هم میزنن !! یکی از مزایای همین اینترانت به نفع گیمر هایی مثل منه :n02::n02:( عقده ای شدیم :دی)
فعلا تو این دولت دسترسی کمی مردم به اینترنت خیلی مهمتره تا اینکه دسترسی کیفی باشه
الان پهنای باند داخلی فقط در ایرانسل کمه؟؟؟؟نقل قول:
به نظر بنده با این وضعیت محدودیت پهنای باند خارجی اپراتورهای 3G/4G بر اساس اینکه کدوم روش از نظر امکانات فنی قابل پیاده سازی باشه و بهترین نتیجه رو بده چندین راه حل دارن:
1. محدود کردن سرعت (داخلی و خارجی به یک میزان: کاری که همزاه اول الان داره روی 3G انجام میده): مثلا" بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
2. محدود کردن سرعت (داخلی با محدودیت کمتر و خارجی با محدودیت بیشتر): مثلا" داخلی بر روی 8Mbps و خارجی بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
3. محدود کردن هوشمند سرعت (داخلی و خارجی با ضرایب مختلف و متغیر) بر اساس ظرفیت زیرساخت و شبکشون در هر شهر یا منطقه یا محله
4. محدود نکردن سرعتها ولی افزایش قیمت جهت جلوگیری از مصارف و دانلود های بی رویه
با سیاست فعلی ایرانسل که سرعت ها رو باز گذاشته و از این موضوع بهره برداری تبلیغاتی هم میکنه شده قانون جنگل که هر کی هر چقدر زورش رسید دانلود کنه و عملا" کمیت فدای کیفیت شده.
البته ظاهرا" ایرانسل فعلا" توانش رو گذاشته بر توسعه هر چه سریعتر پوشش 3G/4G تا بتونه موقع اجرای ترابردپذیری کاربرای بیشتری از سایر اپراتورها جذب کنه. قاعدتا" با تکمیل پوشش یه فکری به حال جلوگیری از افت سرعت و کیفیت خواهد کرد.
مشکل اپراتورها به ویژه ایرانسل و همراه اول اینه که شبکهشون و زیرساختهای مورد نیازش رو نتونستن هنوز به طور متوازن تو کل کشور توسعه بدن. خوب یه زمانی روی شبکههای 2G توسعه ایجاد کردن و تو اون شاید مشکلی نداشتن. به ویژه این که شبکه 2G چون ظرفیت پهنای باند دسترسی خیلی کمی به ازای هر کاربر نیاز داره، شاید چند مشکلی براشون نبوده. از وقتی شروع کردن به توسعه شبکه 3G و 4G و جوی هم ایجاد کردن با تبلیغاتشون که کاربرا فکر میکنن دیگه با 3G و 4G نیازی حتی به ADSL هم ندارن، ظرفیت مورد نیازشون خیلی بالاتر رفته اما خودشون نتونستن هنوز به موقع این ظرفیت رو ایجاد کنن.نقل قول:
تو این زمینه رایتل چون از اول روی شبکههای 3Gو 4G بوده کمتر به مشکل برخورده. توسعه شبکهاش هم تو زمان طولانیتری اتفاق افتاده و زیرساخت لازمش رو تو زمان ایجاد کرده.
ولی حتی تو پهنای باند داخلی هم این شرکتا با مشکل مواجهن. یه بخشی از مشکلشون هم به توسعه شبکه زیرساخت تو کل کشور مربوط میشه که اونم همه جا یکنواخت نبوده.
کلیت حرف شما که درسته. البته جهتگیری فعلن توسعه کمی شبکه داخلیه و بهبود کیفیت هنوز جدی نشده.نقل قول:
اما همین شبکه ارتباطی داخل کشور یا همون اینترانت رو هم پهنای باندش رو شرکتها از زیرساخت باید اجاره کنن. هزینهاش هم اصلن کم نیست. یه بخشیش البته به عهده خود اپراتوره. مثلن باید تو شهرها پوششدهیشون رو تکمیل کنن و سایتهای جدید بزنن. اما ارتباط داخل کشور بین شهرهای مختلف رو دیگه باید از شبکه زیرساخت استفاده کنن که بابتش باید هزینه بدن. اصلن 2000گیگابیت ظرفیت ارتباط شبکه داخل کشور که زیرساخت ایجاد کرده نیاز معقول چند کاربر رو میتونه برآورده کنه؟
از نظر من یکی دلایل مهمی که سرویس های نسل 3 و 4 خیلی محبوب شد همین عدم کیفیت تجهیزات کابلی هستنقل قول:
حتی به نظر من سرویس وایمکس هم چندان موفق نبوده
مشتری وقتی می بینه سرویس های نسل 4 سرعت قابل قبولی دارن به سمت این سرویس ها میره به چند دلیل:
1-تنوع عالی بسته ها از نیم ساعته تا 1 ساله
2-جابه جایی راحت ( مشتری می تونه تو مسافرت هم از اینترنت استفاده کنه )
3-نداشتن مشکلاتی مثل رانژه کشی یا پورت یا رفتن به نمایندگی برای ثبت نام
4-شهرت و معروف بودن اپراتورها
+
این رو در نظر بگیرید شاید خیلی از مردم قبلا ADSL می خریدن فقط برای موبایلشون و لپ تاپ زیاد استفاده نمی کردن
اینجوری مشترک نممکنه نره ADSL بگیره و میگه میرم یه نسل 4 میگیرم و محل کارم و بیرون هم اینترنت دارم
تا الان آمار دقیقی از مشترک های isp و اپراتور ها بعد از رفع انحصار نسل 3 و 4 بازار در دسترس نیست!یا حداقل من ندیدم!
ولی به نظرم اگر وضعیت نسل های 3 و 4 اپراتور ها بهتر بشه و سرعت مناسب بشه وقیمت هم خوب باشه شرایط برای isp ها سخت میشه
- - - Updated - - -
از نظر من یکی دلایل مهمی که سرویس های نسل 3 و 4 خیلی محبوب شد همین عدم کیفیت تجهیزات کابلی هستنقل قول:
حتی به نظر من سرویس وایمکس هم چندان موفق نبوده
مشتری وقتی می بینه سرویس های نسل 4 سرعت قابل قبولی دارن به سمت این سرویس ها میره به چند دلیل:
1-تنوع عالی بسته ها از نیم ساعته تا 1 ساله
2-جابه جایی راحت ( مشتری می تونه تو مسافرت هم از اینترنت استفاده کنه )
3-نداشتن مشکلاتی مثل رانژه کشی یا پورت یا رفتن به نمایندگی برای ثبت نام
4-شهرت و معروف بودن اپراتورها
+
این رو در نظر بگیرید شاید خیلی از مردم قبلا ADSL می خریدن فقط برای موبایلشون و لپ تاپ زیاد استفاده نمی کردن
اینجوری مشترک نممکنه نره ADSL بگیره و میگه میرم یه نسل 4 میگیرم و محل کارم و بیرون هم اینترنت دارم
تا الان آمار دقیقی از مشترک های isp و اپراتور ها بعد از رفع انحصار نسل 3 و 4 بازار در دسترس نیست!یا حداقل من ندیدم!
ولی به نظرم اگر وضعیت نسل های 3 و 4 اپراتور ها بهتر بشه و سرعت مناسب بشه وقیمت هم خوب باشه شرایط برای isp ها سخت میشه