دقیقا همون سرعتی که خریدی رو میبنده! مثلا 4 مگ خریده باشی بخاطر اینکه دقیقا 4 مگ میبنده سرعتی کمتر از 4 مگ، حدود 3.5 مگ دریافت میکنید. پشتیبانی هم سوادش رو نداره که باید یه خورده بالاتر ببندن تا سرعتی که خریدی رو دریافت کنی!نقل قول:
Printable View
دقیقا همون سرعتی که خریدی رو میبنده! مثلا 4 مگ خریده باشی بخاطر اینکه دقیقا 4 مگ میبنده سرعتی کمتر از 4 مگ، حدود 3.5 مگ دریافت میکنید. پشتیبانی هم سوادش رو نداره که باید یه خورده بالاتر ببندن تا سرعتی که خریدی رو دریافت کنی!نقل قول:
های وب تهرانم بسیار افتضاح.نقل قول:
نکته ای هم بگم که هر شرکتی که کیفیت ارائش افتضاحه و اونو تقصیر خط شما میندازه کاملا دروغه، من از اقوامم یکی شرکت ISP بیسیم داره بهم گفت، البته واضح هم هست، وقتی snr خط افتضاح پایین میاد طبیعیه نت هم نابود میشه، منتها این مقدار snr کاملا دست خودشونه.
من تا به حال های وب، مخابرات، شاتل و پارس آنلاین داشتم همه بعد از چند ماه استفاده همین کارو میکنن چون بنظرشون دیگه مشتری ثابت شدید و در نتیجه پروفایله شما رو با تعداد زیادی مشترک دیگه قدیمی share میکنن و نتیجش همین میشه، اینها عین حقیقته و از زبان متخصص و کارکرده این حوضه بهتون میگم.
نتیجه اینکه هیچ کار خاصی نمیشه کرد، تا وقتی سودجویی و دزد مسلکی این شرکتا هست نظارتی بهشون نیست کاری نمیتونید بکنید شاید بتونید چند وقت یبار شرکت عوض کنید تا مدتی کیفیت قابل قبول داشته باشید که البته تو هر بار عوض کردن باید ۱۰ روزی نداشتن اینترنت و خرید یه بسته گرون همراه اولو تحمل کنید!
امروز از صبح وضع داغونه! کلافه شدم اه
های وب سرویس های برنزی رو کلا برداشته یا فقط تو پنل من نیست ؟؟ فقط سرویس های نقره ای قابل خریده :thumbsdow
درسته، برداشته!:thumbsdowنقل قول:
سلام دوستان. کسی DNS هایوب رو میدونه ؟
پارس هم برداشتهنقل قول:
درودنقل قول:
پارس برج 4 امسال 12 ماه 8مگ 1080 گيگ را 540 حساب ميكرد الان 12 ماه 8 مگ فقط 2400 گيگ 680 ميده ، بازم قيمت ها را بالا برد .
به نظرتون الان رزرو بخرم يا ممكنه تعرفه ارزان تر بگذارد؟
درود
وقتی روی گزینه سفارش اذرخش میزنید برای شما هم واکنشی نشان نمیدهد ؟
درستهنقل قول:
برای ثبتنام باید تماس بگیرید
دوستان من گزارش میدن سه روزه پینگ داخلی های وب شده 230!
در مجمع عمومی مطرح شد؛
پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰ هزار میلیاردی "های وب"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیات مدیره شرکت دادهگستر عصر نوین پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰ هزار میلیارد ریالی را به مجمع عمومی فوقالعاده این شرکت پیشنهاد داد.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، شرکت دادهگستر عصر نوین عنوان کرده است برنامه افزایش سرمایه از مبلغ ۴ هزار میلیارد ریال به ۲۴ هزار میلیارد ریال دارد.
بر اساس این گزارش، افزایش سرمایه "های وب" از محل سود انباشته، سایر اندوخته ها، مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها، آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی به منظور اصلاح ساختار مالی و اجرای پروژه های توسعه ای شرکت که در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، خواهد بود.
بدیهی است انجام افزایش سرمایه یاد شده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده است و در این خصوص اطلاعرسانی خواهد شد.
پووووووف جمع کردم آخر این های وب رو
این دفعه سوم یا چهارممه که هی خر میشم میگم خوب شده میام سمت های وب و باز به غلط کردن میفتم
از پنجشنبه هفته پیش که من گفتم خطم رو آزاد کنید و سرویس های وب رو از خطم جمع آوری کنید تازه امروز کامل جمع شد
فکر کن بیشتر از ده روووووز
عجب آدمایی هستن اینها
والا ارزش نداره الان
صد تومن کرده سرویس ش رو
قبلا 525 گیگ میداد
الان 400 گیگ میده
یعنی تفاوت ش با شاتل فقط 25 گیگه
ولی پشتیبانی شاتل کجا و های وب کجا
کیفیت شاتل از های وب حداقل بهتره
اون 25 گیگ هم جهنم و ضرر کمتر صلوات هاب میرم :biggrin:
یه مشکل دیگه م که های وب داره این نمیدونم چرا snr خطم توی های وب اینقد افتضاح میشه
به شش میرسه
در حالیکه همین ریت 12 یا 14 مگ توی شاتل هیچ وقت زیر 10 نمیاد
خط که همون خطه
تجهیزات مودم و سیم و همه هم که همونه
چرا های وب پس snr ش اینقد پایین میاد؟
میندازه گردن من مشترک میگه خط ت نمیکشه و فلان و ....
ولی تو شاتل خوبه
نقل قول:
مربوط به تجهیزات شرکت تو مرکز مخابراتیه، مال شاتل اونجا بهتره و واسه همین SNR خط تون خوبه رو شاتل و رو های وب بدتره.
اینکه میگن تجهیزات شاتل بهتر از بقیه شرکتاس درسته ؟ یا همه جا صدق نمیکنه ؟نقل قول:
جدیدا اینترنت که قطع میشه طولانی (چراغ اینترنت قرمز میشه) وقتی با خطی که اینترنت روشه زنگ میزنی به پشتیبانی های وب میگه خط اشغاله اصن نمیره رو تلفن گویا، ولی همون لحظه مثلا با ایرانسل زنگ میزنی دیگه اشغال نیست و همه چی اوکیه، اما میگه شما نفر 80 ام در صف انتظار هستید ! فک کنم خودشوت رو راحت کردن یه برنامه نوشتن اینترنت کسی که زنگ میزنه رو چک کن اگه قطع بود تلفن رو اشغال کن!
نه، من دوستم کرج آسیاتک داشت، کیفیت خطش رو آسیاتک مقداری بهتر بود نسبت به شاتل.نقل قول:
درودنقل قول:
سرويس هاي وب شما چند مگ با چه حجمي بود و چه سرعتي بهتون مياد ؟
منم مشكل snr دارم و تا 5 پایین میاد و نهایتش تا 8 بره ، خطم هم نهایت روی 6 مگ اپ بشه
در حال حاضر شاتل چه سرویسی با چه حجمی دارید ؟
تو این یک ماه اخیر کیفیت سرویسم بشدت افت کرده و snr رو 13-14 بود الان شات ر ببینید وضعیت اومده زیر ده و پشتیبانی هم زنگ نمیزنم چون میدونم ج چیه ، ممکنه خطم خوب نباشه اما دلیل این تغییر مشکلات های وب هست ک زیر بار هیچوقت نرفتننقل قول:
دوستان کسی میدونه این سرویس آذرخش چیه؟
توی سایت خیلی اطلاعات کمه بای زنگ بزنیم تا بگن چیه
Vdsl بر بستر فیبرنوری احتمالاًنقل قول:
من تماس گرفتم گفتن فقط استان البرزنقل قول:
در صفحات قبل هم گفته بودن. فیبر نوری FTTH هست که با شرکت ایرانیان نت قرارداد بسته.نقل قول:
رونمایی سرویس FTTH آذرخش HiWeb با سرعت دانلود 50Mbps
با شروع پاندمی کرونا و خانهنشینی کل مردم دنیا فقط برای رعایت فاصلهی اجتماعی، اکثر مردم مجبور شدهاند برای حفظ فعالیت شغلی و ادامهی زندگانی خود به اینترنت پرسرعت روی بیاورند.
همین اتفاق باعث شده که سرعت اینترنت به مسئلهی مهمی برای کاربرانی تبدیل شود که بهدنبال بهترین اینترنت هستند. خرید بستههای اینترنت موبایل دیگر صرفهای ندارد و اینترنت ADSL هم جوابگوی مصرف بهینه کاربران نیست؛ چراکه با آزمایش رایگان سرعت اینترنت میتوان به عمق فاجعه پی برد. دراینبین، هایوب با استفاده از بستر فیبر نوری تا منزل یا FTTH (مخفف Fiber to the Home) موفق شده سرویس آذرخشِ هایوب را عرضه و بهنوعی کیفیت درخورتوجه اینترنت را برای حرفهایها فراهم کند.
گر به اینترنت مصرفی کاربران ایرانی دقیقتر نگاه کنیم، پی میبریم که با افزایش استفاده اینترنت در زندگی روزمره، حجم مصرفی اینترنت کاربران بهشدت افزایش یافته و همین اتفاق کمکم موجب شده مشکلاتی پیش بیاید و نقصهای سرویسهای اینترنت 2+ADSL بسیار بیشتر از قبل خود را نشان میدهند. برخی از مشکلات عبارتاند:
کندی سرعت اینترنت
سرعت کم دانلود و سرعت کمتر آپلود
وجود Lag در بازیهای آنلاین و نارضایتی از پینگ فراوان اینترنت هنگام بازیهای آنلاین
کیفیت پایین تماسهای صوتی و ویدئویی در پیامرسانهایی مثل واتساپ و اسکایپ و مشکلات کلاسهای آنلاین
باید توجه کرد خریداران سرویسهای دیگر از پهنای باند محدود بهره میبرند و با افزایش تصاعدی فعالیت کاربران، سرعت اینترنت بهشدت کاهش مییابد و آنها دیگر نمیتوانند سرعت آپلود یا دانلود رضایتبخشی داشته باشند. این مسئله هنگام تماشای آنلاین فیلم و ویدئو یا استریم آنلاین بهشدت مشاهده میشود.
تأخیر یا Latency یا Lag هم همگی ازجمله عبارات نامآشنا و اعصابخردکنی بهشمار میروند که تمامی گیمرهای حرفهای اینترنت در ایران با آنها آشنایی دارند. این پدیده بهشدت زندگی گیمرها و فعالان بازار بورس و مدرسان یا دانشپژوهان کلاسهای آنلاین را دچار مشکل کرده است؛ چراکه این دسته از کاربران احتیاج دارند روی تغییرات لحظهای تمرکز کنند؛ حال چه راهرفتن دشمن در گیم یا نکتهی استاد در کلاس درس باشد یا افزایش یا کاهش اتفاقی قیمت خریدوفروش سهام. بنابراین استفاده از اینترنت دارای کمترین Lag در اولویت اول این دسته از کاربران حرفهای است.
مهمترین نکتهی مثبت سرویس آذرخش هایوب
سرویس جدید آذرخش هایوب از بستر ارتباطی FTTH (مخفف Fiber to the Home) استفاده میکند و درواقع برای فراهمکردن سرویس اینترنت از فیبر نوری تا منزل کمک میگیرد که بدون وابستگی به مخابرات (بهدلیل زمانبربودن فعالشدن سرویس)، سرویسهای باکیفیتی را در حداقل زمان دردسترس مشتریان هایوب قرار میدهد.
مدت زمان نصب سرویس آذرخش هایوب بسیار سریعتر از دیگر سرویسهای اینترنت خواهد بود و کاربر حرفهای اینترنت میتواند بدون نگرانی از بهترین سرویس موجود بهرمند شود. این در حالی است که اتصال سرویسهای اینترنت وابسته به شرکت مخابرات بسیار زمانبر است.
ویژگیهای سرویس آذرخش هایوب
سرعت دانلود ۵۰ مگابیتبرثانیه
سرعت آپلود ۲۵ مگابیتبرثانیه
بهترین کیفیت در تماسهای صوتی و ویدئویی در پیامرسانهایی مثل واتساپ و اسکایپ و تمامی کلاسهای آنلاین
و کیفیت عالی تصویر و حداقل lag در بازیهای آنلاین
اگر جزو آن دسته کاربرانی هستید که روزانه از اینترنت زیاد کمک میگیرید و به اینترنت سریع برای کارهای روزانه و ارتباط با دیگران نیاز دارید، میتوانید سریعتر برای سفارش این سرویس با تلفن سراسری ۱۵۶۵ تماس بگیرید تا پس از مشاورهی تلفنی، بتوانید با بهرهگرفتن از سرویس آذرخش هایوب یا نسل جدید اینترنت پرسرعت به جمع حرفهایها اضافه شوید.
دوستان این وضعیت اذرخش هست
خنده داره
سرویس 50 مگ
باید اسمشو میذاشتن جرقهنقل قول:
:D
کرج و فقط هم دو منطقه امکان دسترسی دارند .نقل قول:
نقل قول:
بی در و پیکر ترین شرکت و مزخرف ترین شرکت همین های وبه، اصلا معلوم نیست توش چی میگذره.
219 تومن با مالیات دادم ولی بخدا کیفیت در حد edge هستنقل قول:
نقل قول:
جالبه که این شرکت داره همه شرکتا رو یکی یکی میخره... ایکاش ایرانسل وارد اینترنت کابلی میشد
اتفاقاً ایده خوبیه اگه همراه اول و ایرانسل با توجه به بنیه مالی خوبی که دارن در پروژه فیبرنوری سرمایه گذاری کنن این تکنولوژی در ایران همه گیر میشهنقل قول:
خب مگه ننوشته بودن "تضمینی" ؟ خب زنگ بزنید ببینید چی میگننقل قول:
دیشب 48 دقیقه باهاشون صحبت میکردمنقل قول:
الانم دوباره پشت خط هستم
درودنقل قول:
تعرفه سرویس ها چطور هست ؟
برای من یک مشکل پیش اومده
حجم دزدی داره.
سرویسم مدت زمانش تمام نشده بود 200 گیگ رو تموم کردم. گفتم شاید زیاد استفاده کردم
الان دوباره شارژ کردم بازم مشکل پا برجاست
وایرلس خاموشه
مثلا 700 مگ مصرف کردم شد 2 گیگ کم کرد.
دوستان برای شما مشکل نداره ؟
های وب ترافیک رو 4 برابر نشون میده تو پنل مثال وقتی شما سرویس 200 گیگ میخری داخل پنل ترافیک رو 800گیگ نشون میده / 1گیگ مصرف بین الملل 4 گیگ کم میکنه از ترافیک شمانقل قول:
اره می دونم ولی حجم من مصرف می کنم همخونی نداره من همیشه 80 گیگ اضافه می اوردم می سوخت ولی الان دوماه شده هنوز به پایان مهلتم نرسیده تموم میشه جالبه برام.نقل قول:
شاید بخاطر کرونا مصرفتون بالا رفته :biggrin:نقل قول:
شاید :biggrin::biggrin:نقل قول:
من تو پنل به غیر از فشفشه های قدیم چیزی میبینم تمام بسته ها رو ورداشته ! (فیکس شده)