معمولا ستاد فرماندهی از بقیه جاها بهترهنقل قول:
برای ما لوجستیک و فاوا هم خوب بود
TAPATALK
Printable View
معمولا ستاد فرماندهی از بقیه جاها بهترهنقل قول:
برای ما لوجستیک و فاوا هم خوب بود
TAPATALK
بعد این ستاد فرماندهی و فاوا و لجستیک تو همهی شهرستانا هست یا فقط مراکز استان و ایناست؟نقل قول:
فرماندهی رو شهرستان ها دارندنقل قول:
لجستیک و فاوا رو اطلاع ندارم ولی بلاخره باید یه چیزی تو همین مایه ها داشته باشند
اگر بتونی بهداری یا بیمارستان ناجا هم بیوفتی خوبه
TAPATALK
شمارش معکوس برای اعزامم شروع شده
شعبان برخورداری نزاجا عجب شیر 8/1 اعزام
مدرک کاردانی
هر کی آشنا داره خودشو بندازه قسمت عقیدتی که هتلیه برا خودش و لنگه نداره......
سرباز بلوتوث دیدم تو عقیدتی 8 میرفت 12 برمیگشت
هر سهتارو رشت که داشت ولی فاوا و بهداری و اموزش انسانی و عقیدتی به تریب میشه گفت بهترینن . من امورمالی بودم به خاطر سن و شغلم یکم وضع راحت بودنقل قول:
فرماندهی و هرچه که توی ستاد باشه سخت ترین جاست چون سردار اونجاست و مقر گیربازاره . مناطق مزبانی و عملیاتی که سختی خودش رو داه .
فرماندهی گیر بازار هست اما سرباز ها اکثرا اداری هستندنقل قول:
اره عمو ولی فرمانده قرارگاه اگه مث ال ما باشه برای ترفیع و اضاف حقوق دست به هر بیگاری گرفتنی زد ... کسایی که این چند سال اخیر توی ستاد رازی بودن خبر دارن.درجه دار ماشین4 میشد.نگبانی با اسلحه داشت.مرخصی هر دوهفته یه بار ! تعداد پستهاش برابری میکرد با نگهبانی تو هفته سرباز صرف نگهبان . برای تشریفات هم از ساعت ده تا غروب به صورت تعویضی باید گارد وایستن . برای خدمت به جز ستاد توی اون چند مورد که گفتم شان درجه و مدرک بیشتر حفظ میشهنقل قول:
البته ستاد تهران خبرش بود که راحتتره تا اینورا
دوستان شیرازی اطلاع دارند کجاها میشه برای امریه اقدام کرد؟
رشته مهندسی مواد
یادش بخیر... مرکز آموزش کوچیک و صمیمی ما، ولیعصر تبریز (ناجا)...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طول میدونش کمی از این بزرگتره...
ساختمون پشتی آسایشگاهها هستن، اینجا زندان قدیم تبریز بوده...
اطراف مرکز پر خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.
فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه، ایمان سجاد بود...
حساب کنین میدون همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)
و در آخر فرمانده گردان عزیز، سرگرد ا.ر. که یکی از بهترین و باهوش ترین افرادیه که در زندگیم دیدم...
در کل به جرات میگم مرکزآموزش ولیعصر با وجود همه کمبودهاش یکی از بهترین (و شاید هم بهترین) مرکز آموزش ناجا هست، این مرکز مختص آموزش درجه داران سرباز و پایور هست.
دوستان امروز یکی از بچه ها برگه کسریشو آورده بود 2 ماه برا بسیج داشت بعد 1 ماه هم زده بود برای مدرک تحصیلی ؟؟؟!!!!!!!
بلاخره برای لیسانس ما 21ماهیم یا 20 ماه
پدر مارو درآوردن با این عدم شفاف سازیشون
مخصوصا ماها که اولین دوره لیسانسیم که شدن 21 ماه
بچه های اصفهان با دیپلم معمولا کجا میافتند؟
من نمیدونم چرا همه اینقدر از هتل بودن عقیدتی میگننقل قول:
من عقیدتی سیاسی نزاجا هستم
مرخصی اینجا از ماه 3 سال 91 شده بود 1 روز در حالی که همه داشتن از ماه 3 امسال اعمال میکردن
توی بعضی از قسمت ها ( بستگی به مسئول اداری داره ) تعطیلات رسمی رو هم از مرخصی استحقاقی کم میکنن
مرخصی ساعتی یا اصلا نمیدن یا به سختی میدن
مثل بقیه ساعت 7 تا 2 خدمت هست
صبحگاه ما اگر از بقیه سنگین تر نباشه به هیچ عنوان راحت تر نیست ، به جز 3شنبه و 5شنبه که کلاس قرآن و زیارت عاشورا ( همه یگان ها ) هست ، بقیه روز ها هم ورزش داریم هم رژه
حالا نمیدونم اینکه اینقدر میگین هتل هست از کدوم جهت میگین
درسته توی بعضی موارد راحت تر ممکنه باشه ، ولی توی بعضی موارد هم سخت تر هست
شاید هم فقط اینجا اینطوری باشه
نقل قول:
یادش بخیر ...
آموزشی بهترین دوران خدمت سربازی و یکی از لازمترین مقاطع زندگی هست
سختی ها و اذیت کردناشم واسه آدم بعنوان خاطره شیرین و خوب می مونه
و آدم خیلی چیزا رو که روحشم خبر نداشت که در دنیا وجود دارن با چشمای
خودش می بینه و تجربه می کنه
درکل بنظر من آموزشی خیلی خوب و لازمه ولی ادامه خدمت در یگان اصلا !!!
خوب اینم از بازه زمانی اعزام به خدمت : شد یه ساله !
من افتادم 06 مالک اشتر . نیرو انتظامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن جای خیلی خوبیه .
بچه های 1/8 ، چون فردای اعزام تعطیل رسمی هست و بعدش جمعه ، احتمال اینکه بریم پادگان و لباس بگیریم و برگردیم ، و یا اینکه بگن شنبه بیاید هست!
شاید با عقیدتی پادگان خودشون مقایسه میکنن ! من دافوس بودم عقیدتیش از هتل هم اونور تر بود ! نه آمار داشتن نه نگهبانی میدادن نه ورزش صبح ( ما کلا پادگانمون صبحگاه نداشت ) نه نماز ! ( البته من افسر و درجه داراشون رو میگم سربازای دیپلم و زیر دیپلمشون رو نمیدونم )نقل قول:
من نمیدونم چرا همه اینقدر از هتل بودن عقیدتی میگن
من عقیدتی سیاسی نزاجا هستم
مرخصی اینجا از ماه 3 سال 91 شده بود 1 روز در حالی که همه داشتن از ماه 3 امسال اعمال میکردن
توی بعضی از قسمت ها ( بستگی به مسئول اداری داره ) تعطیلات رسمی رو هم از مرخصی استحقاقی کم میکنن
مرخصی ساعتی یا اصلا نمیدن یا به سختی میدن
مثل بقیه ساعت 7 تا 2 خدمت هست
صبحگاه ما اگر از بقیه سنگین تر نباشه به هیچ عنوان راحت تر نیست ، به جز 3شنبه و 5شنبه که کلاس قرآن و زیارت عاشورا ( همه یگان ها ) هست ، بقیه روز ها هم ورزش داریم هم رژه
حالا نمیدونم اینکه اینقدر میگین هتل هست از کدوم جهت میگین
درسته توی بعضی موارد راحت تر ممکنه باشه ، ولی توی بعضی موارد هم سخت تر هست
شاید هم فقط اینجا اینطوری باشه
سلامنقل قول:
ببین کی داره میره خدمت :دی
کجایی اراک افتادی؟
آره یادمه منم 5شنبنه اعزام شدم ولی بردنمون لباس دادن بهمون همون روز 5 روز مرخصی دادن اومدیم خونه
خوش به حالتون ، من ستوانم مثلانقل قول:
خدمت سربازها اینجا راحت تره ، اگر نگهبانیشون رو بذاریم کنار که دیگه کلا اومدن هتل
نگهبانی هم داریم ما
dیعنی چی؟؟؟نقل قول:
امروز اخبار می گفت این اکان رو بوجود آوردن که بتونی مثلا توی آبان دفترچه بفرستی و تقاضا داشته باشی که اردیبهشت بری سربازی
آقا یه سوال دیگه در حال حاضر از تاریخ فارغ التحصیلی یکسال زمان داریم تا برای سربازی اقدام کنیم. درسته؟
خواستیم ببینم مثلا من اگه 15 بهمن تاریخ فارغ التحصیلیم باشه آیا تا 15 بهمن سال بعدش فرصت دارم دفترچه پست کنم یا تا 15 بهمن سال بعد باید سربازیم شروع شده باشه؟
البته این قانون یک سال بعد فارغ التحصیلی حدود یک سالی هست که اجرا میشه نمیدونم منظور 20:30 و اون جناب سرتیپ چی بود.نقل قول:
شما تا 15 بهمن 93 وقت داری که دفترچه پست کنی( به شرطی که دقیقا تو نامه فارغ التحصیلیت نوشته شده باشه 15 بهمن ، این تاریخ هم روزی میزنن که آخرین نمرت وارد سیستم میشه )
چه سختي هايي ممكنه يه نفر با مدرك ديپلم تو سربازي داشته باشه كه يه نفر با مدرك ليسانس نداشته باشه؟
کسی هست راهنمایی م کنه
به اون شماره گویا که زنگ میزنم میگه اعزامت برج 10 و بعد 20 روز رفتم پلیس +10 میگه برگ سبزت قابل پرینت نیست ولی اعزامت برج 10 هه
شماره پیگیری پستی رو میبرم پست میگه هنوز اطلاعاتی ازش ثبت نشده(هنوز ندادن دست پست)
حالا بنظرتون چیکار کنم؟
کسی هست 20 روز پیش(8-9مهر) :n28: فرستاده باشه و برگ سبزش ومده باشه براش؟
من برج 6 فرستادم کد خوردم برج 8 . بعد اواخر شهریور تمدید کردم کد خوردم برج 10 .برگ سبز هم پست اورد در خونموننقل قول:
همش بستگی به جایی داره که خدمت میکنی .نقل قول:
مثلا یه جا افسر میفرستن بالا برجک یه جا همون سرباز هم نمیفرستن که پست بده .
کی آورد؟چندم فرستاده بودن؟نقل قول:
بنظرتون چیکار کنم کجا برم دنبالشنقل قول:
دوستان هرکی میتونه جواب منو بده :?: :?:
الان که داریم میریم آموزشی (سیرجان)حالا به هر حال و نقشی در انتخاب و پذیرش نداشتیم
آیا الان میتونیم یه آشنا پیدا کنیم که برای دوره ی بعد از آموزشی جای خوب بی افتیم؟
اگه آره چه جوری
سپاس
سلام خدمت دوستان گل
قابل توجه بچه هایی که تکمیلی دارن
یک سری از بچه میگفتن که اونایی که تکمیلی دارن باید تکمیلی شون رو ببرن و برگ کفایت از آموزش بگیرن
اما امروز من سپاه محمد بودم اونا گفتن دیگه قانونش برداشته شده فقط روز اعزام کارت تکمیلی برگه مرحله دو بسیج ( یا میدون تیر مدرسه) با شناسنامه و کارت ملی و عکس میبری خودشون آموزشی رو حذف میکنن و میری تو یگان اما کسری بهش تعلق نمیگیره
اما هرموقع خواستی کسری شو بگیری یه نامه از یگان میاری با یه نامه از ناحیه بسیج تا تائیده تکمیلی صادر بشه و بعد از اون میتونی برا تکمیلی هم دوماه کسری بگیری اگه بعدا تاییده اش رو نگیری آموزشیت حذف میشه ولی باید اون دوماه رو تو یگان خدمت کنی
در کل برای حذف آموزشی لازم نیست هیچ نامه ای (برگ کفایت از آموزش) بگیرید ولی برای کسری تکمیلی باید تائیده بگیرید اونم درحین خدمت میتونید اقدام کنید
موفق باشید
سلام به همه
دوستان یه سوال مهم فوری دارم"پدرم دوره ی سربازی رو زنجان در زمان جنگ سال 62-60 خدمت کرده + 6ماه این مدت که کلا 24 ماه میشه شامل کسری خدمت جبه پدر میشه؟
من گمان نمی کنم زنجان منطقه حساب بشه.نقل قول:
ای بابا شانس مارونقل قول:
باید از کی بپرسم"مطمئن شم؟
تا جایی که اطلاع دارم برای دریافت کسری پدر شما باید کارت ایثارگری داشته باشهنقل قول:
نه همچین کارتی نداره"یه کارت پایان خدمت سربازی با یه کارت 6ماه دوره ضرورت دارهنقل قول:
الان کسری خدمت برای لیسانس رو برداشتن؟کلا 6ماه کسری بسیج هست
حدود 15 روز بعد تمدید آمدنقل قول:
من تقریبا مطمئنم که نمیشه، بحث سر این نیست که تو جنگ خدمت کرده باشی، بحث اینه که چه مدت تو مناطق جنگی باشه که این مناطق هم برای خودشون تعریف شدن و مشخص شدن.نقل قول:
همون یگانی که پدرتون باید درخواست بده جواب میده ولی 99.99% جواب نه هست.
لیسانس هم کسری نداره، امیدی هم برای بازگشتش دیگه نموند، بسیج هم حداکثر 6 ماه.
من 4 ماه کسری به خاطر 12 ماه جبهه پدرم گرفتم.نقل قول:
پدرتون هر یگان (سپاه ، ارتش و نیروی انتظامی) ی که بودن باید برن دنبال کراهاتون بعد هم نامه بهتون میدن و میزارین و روی پرونده و خود همون یگان محل خدمت پدرتون برای نیروی انتظامی جهت ثبت در سامانه ارسال می کنند.
خیلی عجله ای نوشتم ببخشین
دوستان من آموزشیم نیرو دریایی ارتش (سیرجان) بود الان تقسیم شدم افتادم منجیل واسه دوره ش.م.ه
کسی میدونه اصلا چجوریه این دوره و کلا خدمت تو منجیل چجوریه؟؟؟
نقل قول:
داداش من خودم سیرجان بودم امروز ترخیص شدیم افتادیم منجیل. اول دنبال پارتی باش تو شهر خودتون. اگه شهرتون نیرو دریایی داشته باشه بتونی کسی رو اونجا پیدا کنی طرفت صد در صد میتونه یه آشنا پیدا کنه تو سیرجان. دیگه اینکه آشناش تو سیرجان چقد خرش بره با خداست. این که میگن تهران تقسیم میکنه همش چرنده. بشنو و باور نکن.
درضمن داری میری تا میتونی لباس گرم ببر. هوا خیلی سرد میشه. موفق باشی