آقا چرا نمیشه با dns های 85.15.1.10 , 85.15.1.12 سایتی باز کنم؟
Printable View
آقا چرا نمیشه با dns های 85.15.1.10 , 85.15.1.12 سایتی باز کنم؟
برای من حداکثر 30 هست .......نقل قول:
ساعت 5 بامداد پینگش خیلی عوض شده. شاید واقعا پارس می خواد تغییراتی خوبی ایجاد کنه !! اگر بیان و شبها سرعت بالاتر بدن اما یه محدویتی هم برای پر مصرفها ایجاد کنن به نظر من کار بدی نیست. اشتراک 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه محدودیت ایجاد کنن معنیش اینه که شما 2 الی 3 شب میتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی و بعد برای یک ماه محدود میشی و سرعت شبانت میشه 3 کیلوبایت.شرکت شاتل الان هم داره این کار رو میکنه.اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که چه فاجعه ای ذر پیشه.نقل قول:
شما که 256 داری اگه شبها بیشتر از 562 مگابایت دانلود کنی محدود میشی.
اطلاعیه تغییر ساعات ترافیک رایگان شبانه اینترنت پرسرعت ADSL
به منظور افزایش رفاه و رضایت کاربران و بنابر درخواست و انتخاب ایشان ساعات ترافیک رایگان شبانه خدمات اینترنت پرسرعت شرکت پارس آنلاین از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ از ١ الی ۶ بامداد به ٢ الی ۷ بامداد تغییر خواهد یافت.
سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.
اما چنانچه کاربران پرمصرف به صورت مستمر از طریق ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.
سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوری Burst ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.
واقعا میخوام بدونم کدوم یکی از کاربرها همچین تقاضایی کردن؟؟؟؟!!!!! دوستان در قسمت "ارتباط با ما" سایت پارس انلاین خواهشا نارضایتی خودتون رو اعلام کنید.
ای کاش میشد توی فیس بوک یه نظر خواهی گذاشته میشد و نتیجه نارضایتی خودمون رو بهشون میدادیم.
دیشب نارضایتی خودم رو در خصوص تغییر ساعات رایگان به این ایمیل ارسال کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حتما نباید انشاء بنویسید تا مورد قبول واقع بشه !
اگر ناراضی و ناراحت هستید مختصر و مفید در دو خط هم میشه اعلام کرد.
بهرجهت اگر این برنامه پیاده بشه که سطح کیفیت بیاد پائین از پارس 100% خواهم رفت ( قبلا هم از صبانت گریختم )، پول مفت ندارم بابت این اینترنت محدود و گران بدم...در حالی که دنیا ملاک و محدودیت روی باند میگذارند، اینجا کاردشون می بره روی محدودیت حجمی و سرعت ظاهرا ملت هم خوششون اومده ( برید ببینید چطور و چقدر باند آزاد وجود داره ولی حاضر نیستند ملت استفاده کنند )
شرط میبندم هیچکس چنین درخواست احمقانه ای نداده و هر دو تغییری که میخان ایجاد کنن با تصمیم خود شرکته و به ضرر کاربراست،هم تغییر ساعت شبانه که یک ساعت عقب انداختند به ضرر ماست و هم سیاست استفاده عادلانه که رسما فراری دادن کاربراستنقل قول:
سلام
من هم اعتراض کردم ، ایمیل زدم براشون
بقیه کاربرا هم اعتراض کنن شاید یه چیزی شد
دیگه شورشو در آوردن ، 8 گیگ ترافیک میدن روزی 15 تا سایت باز کنی ترافیک 1ماهت با همون وبگردی میره ،اگه شبا رو اینجوری بکنن پس دانلود کی بکنیم!
دروغ گوی پارس انلاین.مگه کسی عقلش کمه بره ایمیل بزنه ساعت دانلود رایگان بشه 2 به بعد.منم قطعا با اینکار از پارس جدا میشم.اخه لامسبا محدود میکنین دیگه چیکار تغییر ساعت دانلود دارین.خاک بر سرتون
شما تهران هستید ؟ آپ استریم رو گویا براتون روی 1 مگ ست کردن.نقل قول:
دوستان اگه میشه یه نظر سنجی تو همین تاپیک بذارین تا ببینیم چه کسایی از این 2 طرح جدید پارس راضین؟
آخه خدا وکیلی کی میاد در خواست کنه که ساعات رایگان از 1 تا 6 بشه 2 تا 7؟؟؟
به منظور افزایش رفاه و رضایت کاربران و بنابر درخواست و انتخاب ایشان ساعات ترافیک رایگان شبانه خدمات اینترنت پرسرعت شرکت پارس آنلاین از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ از ١ الی ۶ بامداد به ٢ الی ۷ بامداد تغییر خواهد یافت.
بنابر درخواست و انتخاب ایشان ؟؟؟؟ این دیگه از اون حرفاست.
یه آدم عاقل پیدا کنیدکه با این طرح موافق باشه.
آخه فقط ساعت دانلود نیست ، مهم تر اینه که اگه Fair Use Policy اجرا بشه میشه شبیه شاتل ، 1 شب زیاد دانلود کنی باید از دانلود شبای دیگه خداحافظی کنی
کاملا موافقم.نقل قول:Fair Use Policy یعنی فاجعه.
آقا کجا گفته Fair Use Policy اجرا میشه ؟ واسه من که فقط زده ساعات رایگان میشه از 2 تا 7 یعنی عملاً چون نمیشده ترفند تا ساعت 7 رو درست کنن یک ساعت از اون طرف کم کردن یعنی یک ساعت دانلود رایگان کمتر. البته باید ببینیم ترفند جدیدی چیزی پیدا میشه یا نه !!! ولی محدودیت و این چیزها من ندیدم جایی حتی اگر بخوان اعمال کنن هم که نمیان جار بزنن مثل شاتل محدود میکنن اصلاً به روی خودشون نمیارن اینجوری حداقل تا طرف بیاد بفهمه چی به چیه چند ماه هنوز سرویس میگیره تا اینکه بیان بگن و همه فرار کنن. راستی توی این متنی که دوستان نوشتن گفته شده که فقط Burst مشترک رو کم می کنن ولی این متن رو توی سایت پارس آنلاین ندیدم
بفرمایید اینجا گفته:
بی خود کردن.هر 1ماه 1 بار چندتا فایل دانلود می کنیم اونم باید تا ساعت 2 منتظر بمونیم.نقل قول:
کدوم ادمی همچین درخواستی کرده.
به نظر من Fair Use Policy خوبه در صورتی که جلوی دانلود اکانت های 128 و 256 رو که شبا با سرعت بالای 100 دانلود میکنن بگیرن ... من 1 مگ دارم 3 شبه یه فیلم 500 مگابایتی دانلود نشده !!!
عوض اینکه بگی امیدوارم سرعت ماهم زیاد بشه میگی جلوی سرعت سرویسهای 128 و 256 رو بگیرن؟زشته این حرفای خاله زنکی بچه ای مگه حسودی میکنی؟!!!!!!!!!!متاسفمنقل قول:
اگه Fair Use Policy اجرا بشه برای همه بد میشه.البته طبیعیه که کاربران 128 و 256 نسبت به 512 و 1024 بیشتر ضرر میکنن.اما اکثریت کاربرای پارس یا 128 دارن یا 256 پس به ضرر خودشونم هست و بعید میدونم که بتونن Fair Use Policy رو اجرا کنن.نقل قول:
پارس انلاین واکنس نشان داد
.................................................. .............
سامانه رسیدیگی به شکایت کاربران در مورد این طرح :
پلیس پهنای باند و نیز تغییر ساعات دانلود شبانه
دوستانی که اعتراض دارند میتوانند فرم زیر را پرکرده و در متن پیام اعتراض خود را نسبت به این طرح اعلام کنند..
فرم در لینک زیر :
http://www.parsonline.com/fa/services/support_voc
.................................................. ...........................................
عزیزان همه این فرم رو پر کنید باید به شدت ب هاین طرح اعتراض کنیم . بابا به غیر از نرم افزار مدیریت دانلود مگه میشه با چیز دیگری دانلود کرد ؟ مگه میشه با مرور گر دانلود کرد.
اگه وضع به همین منوال پیش بری میرم سراغ وایمکس خدا لعنتشون کنه
احتمالا باید با اینترنت شبانه خداحافظی کرد!!!:41:
معنی نمیده کسی که اکانت 128 و 256 داره از منی که دارم پول اکانت 1 مگ رو میدم با سرعت 100 برابر بیشتر دانلود کنه ... واسه خودت متاسف باش .نقل قول:
ضمنا به من چه ربطی داره که بخوام به سرعت بقیه حسودی کنم !!! ولی اگر حق با شرکت باشه و افت سرعت امثال من به دلیل مصرف بیش از اندازه ی همین اکانت های 128 و 256 باشه ، من کاملا با این قانون جدید موافقم ...
من نمیفهمم چطور کسی میتونه از این طرح راضی باشه، اولا ساعت شبانه خیلی دیره و تا 7 شده، ما اکثر دانلودمون تو همون یه ساعت اضافی از 6 تا 7 بود حالا همونم خراب میشه
در ثانی این fair use هم از اون بدتره .شمایی که به عدالت اعتقاد داری شبانه همون سرعت واقعیو بده که حداقل بشه با 256 حدود 600M دانلود کرد
این fair use بجای اینکه به نفع مشتری باشه به نفع شرکته
من که شخصا ایمیل زدم و نارضایتیمو گفتم،شما هم همین کاروکنین.
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنین و شکایت کنین، وقتی زیاد باشین عقب نشینی می کنن
اگه این وضع باشه پارس دیگه فایده نداره باید بریم یه شرکت دیگه
عزیزان تو جــــــــــــــــــــــــ ــــــه کننــــــــــــــــــــــ ـــــــد :
یه نفر از کارکنان رده بالای پارس انلاین که از دوستان دور بنده هستند این مسئله رو به کلی روشن کرد :
بحث تغییر ساعات شبانه :
از انجایی که ترفند دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 صبح هست . بعضی از کاربران با استفاده از ترفندی و باگ در مانیتورنیگ شرکت پارس انلاین در ساعت 12:35 تا ساعت 1 و از ساعت 6 تا 7:55 دقیقه اقدام به دانلود غیر قانونی میکردند .
که در ابتدا این باگ توسط کارشناسان پارس انلاین شناسایی شده و باگ دانلود در ساعت 12:35 تا 1 برطرف شد . اما از انجایی که کارشناسان پارس انلاین قادر به رفع باگ در ساعت بعد از 6 نبودند تصمیم به تغییر ساعات شبانه گرفتند. واینکه کمتر کاربری برای دانلود مجانی در ساعات 2 شب اقدام به دانلود میکند. به نفع پارس انلاین است.
بحث محدود کننده Fair Use Policy :
اگه بخوام دقیق و روشن و خلاصه بهتون بگم معنی استفاده عادلانه چیست باید بگویم که :
سرعت دانلود شبانه با روزانه شما بر طبق سرویس خریداری شده یکسان خواهد بود.
با این تفاوت که اگر از سقف حجم تعیین شده مجانی بیشتر دانلود کنید . ماوتفاوت ان از ترافیک روزانه به عبارتی دیگر از ترافیک پولی شما کم خواهد شد.
و علاوه بر کم شدن ترافیک پولی شما سرعت دانلود شبانه شما در تمام شب های باقیمانده در طول قرار داد به شدت محدود خواهد شد .
................................................ نظر شخصی خودم :
به نظر من اگر این دو طرح اجرا بشه دیگه دانلود شبانه پارس انلاین دیگر فرقی با سرویس adsl مخابرات نخواهد کرد.
من خودم که به شخصه بعد از اتمام مدت قرار داد فعلی قطعا به سرویس دهنده های دیگر مراجعه خواهم کرد.
پیشنهاد میکنم برای اعتراض به این صفحه مراجعه کنید . و خلاصه اعتراض خود را به این طرح اعلام کنید.
نقل قول:
دقیقا همینطوره..... همه اش برای نفع خودشونه.....من از اونجا می سوزم که گفته بنا به درخواست و انتخواب کاربران
من قراردادم تا دوماه دیگه تموم میشه.....شما کدوم isp رو پیشنهاد میدین که شبانه اش خوب باشه؟ مبین نت خوبه؟
M.R.S
برای انتخاب یه isp خوب باید خیلی تحقیق کرد . فعلا نمیتونم بگم کدوم خوبه چون تحقیق نکردم.
......................
عزیزانی که حوصله ایمیل فرستادن برای اعتراض رو ندارن اینجا بیاد و فقط یه فرم کوچک رو برای اعتراض پر کنن
http://www.parsonline.com/fa/services/support_voc
من از طریق سایت خودشون و از طریق ارتباط با ما یه نامه زدم بهشون فهمیدن و بهم زنگ زدن (از قطعی شبانه شکایت کردم - میخاستم بهشون فحش بدم خوب شد ندادم نمیدونستم بهم زنگ میزنن فکر کنم از طریق ای پیم فهمیدن )
حالا فکر نمیکنم از طریق زدن ایمیل بتونن شناساییم کنن درسته ؟ چون نمیدونن ای پیم چیه .
دوستان اعتراض و شکایت فایده ای نداره اگه می خواستن به حرف ما گوش کنن که تغییر ساعات شبانه رو به اسم ما نمی نوشتند تنها راه اینه که همگی از این isp بریم. چون دیگه با تغییر ساعت شبانه و قانون Fair Use Policy وضعیت مخابرات هم از این پارس آنلاین عوضی خیلی بهتره
حداقل به احترام اینهمه کشته یه کم مراعات میکردی.نقل قول:
دوستانی که ایمیل زدند یا فرم را پر کردند با زدن دکمه تشکر اعلام کنند تا ببینیم تعداد چند نفر شدیم.
درسته که اینترنت با این کار بدرد نمی خوره اما در حال حاضر شکایت عملی تره......شاید همه نتونن برن اما همه می تونن اعتراض کنننقل قول:
فعلا بهتره همه شکایت کنین....وقتی تعداد شکایات زیاد باشه حتما واکنش نشون می دن......
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید
قبلا دعا میکردیم وضع اینترنتمون بهتر بشه الان به جایی رسیدیم باید دعا کنیم بدتر از این نشه، فردا هم که اینترنت ملی رو راه انداختن به Dial-UP راضیم به شرطی که اینترنت رو ازمون نگیرن
ماشالله چه خبره اینجا بعد 3 ماه اومدم سری بزنم اینجا
ای بابا هنوز درگیر دانلود مفتکی با سرعت بالا هستید با ترفند؟
بیخیال شید اینا دستمون رو خوندن از بس دانلود کردین فهمیدن باگ رو حالا هم کار از کار گذشته تموم شد پس بیخیال شید چون اعتراض زدن فایده ای نداره
روش fair use policy به نفع من تموم شد از طرفی هم بر ضرر اونایی که یه ضرب میشینن دانلود
اما بنظرم عدالت اینه
حالا بازم نظر خودمه
موفق باشید
نظر شخصی من هم اینه که اگه شما اینطوری فکر میکنید پس بهتره امضاتون رو عوض کنید چون حقتون همینهنقل قول:
بنظرم عدالت اینه
با احترام فراوان
سابقا روی 512 بود از دیشب شده 1 مگ، این بحث های دوستان رو هم دیدم نظری نمیدم ولی من از اول تابستان تا به حال هیچ شبی دانلود نداشتم !نقل قول:
خدا را شکر من 6 روز از قرار دادم باقی مونده باید برم دنبال یه شرکت محلی.
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدا خراب شده وضع اینا ها !دیگه واقعا با اعصاب ادم بازی میکنند :|
دوستان نامحدود پارس آنلاین محدودیت حجم داره؟سرعت رو محدود نمیکنن با دانلود زیاد؟وضعیت 2 مگ نامحدود چطوره؟
fair use policy یعنی چی
پیغام خصوصی بهم بدید یا همینج بنویسید
ممنون میشم
برای شهر های محروم مثل ما که فرقی نمیکنه
من که تو این 3 سالی که پارس انلاین دارم یه بارم دانلود شبانه نداشتم
من به 100 مگ هم راضی بودم
دریغ از یه بار ...