2048 با 4 گیگ حجم در لیست تعرفه ها وجود دارهنقل قول:
Printable View
2048 با 4 گیگ حجم در لیست تعرفه ها وجود دارهنقل قول:
من اینترانت خریدم 2048 با 10 گیگ ولی ترافیک اضافه رو برام 3800 میزنه ولی باید 490 باشه البته با مالیات گفتم با پشتیبانی تماس گرفتم هیچی صدی مشتری که پرتن فقط بلدن زبون بریزن.شکایت کردم تو سایتشون انگار که که مثل اون یارو سرشون رو کردن زیر برف میخوان بگن ما چیزی رو متوجه نشدیم.آخرش پریروز شکایت کردم به سازمان رادیویی که دیروز پیام گذاشتن که در حال برسیه امروز که به لطف خدا پنجشنبه بوده:n02:باز می افته برای شنبه.عجب شانسی ولی من تا آخر پیگیر میکنم اگه نشد در میرم.ولی تا پوزشونو به خاک نمالم در نمیرم
طنظیم مغرراط بعد 2-3 هفته جواب میده!
به هر حال نتیجه رو به ما هم بگو!
حتما نتیجه رو اینجا قرار میدمنقل قول:
بعد از سه روز اگه جواب نهایی رو دادن من تجدید نظر رو که بزنم خود سازمان میاد برای حلش یا اگه تا 14 روز خود شرکت جواب نده سازمان میاد برا حلش الان فعلا که من و آسیاتک داریم باهم مذاکره میکنیم2+2:n08:
فکر کنم اتومات که شکایت براشون ارسال میشه این جواب رو میفرستن برای سازمان رادیویی:
"باسلام ؛ مشترك گرامي مشكل شما در شركت آسياتك در حال بررسي ميباشد در اولين فرصت پاسخگوي شما خواهيم بود. از اينكه ما را با صبوري همراهي مي فرمائيد متشكريم. مطمئناً هدف ما جلب رضايت شما است. همچنين ميتوانيد با شماره 1544 واحد صداي مشتري - داخلي 4 ، در ارتباط باشيد. "
سلام
اگر یک سرویسی رو بگیریم امکان تغییر سرویس قبل از پایان مدت وحجم وجود داره ؟اگه اینطوره چطوری حساب می کنند؟
اره تو رنج همون سرویستون میتونید تغییر بدین یعنی ارتقا.اگر نامحدود بگیرین تو سرویس ها نامحدود میتونین ارتقا بیدن یا اینترانت و حجمی همشون همنطورین.اونو دیگه سیستم محاسبه میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز از کدام قسمت سایت باید این کار رو بکنیم ؟من الان سرویس حامی 4 گیگ در ماه رو دارم میخوام تبدیل کنم به 10 مگ شهاب 2 گیگ چکار باید بکنم؟
با شماره مشتری میرین داخل پنل یا ا یوزر و پس ؟از طریق نمایندگی ثبتنام کردی؟نقل قول:
اگه با شماره مشتری وارد میشی که بعد از اینکه وارد شدی قسمت اینترنت پر سرعت و رو شناسه خودت کلیک میکنی اون پایین قیمت تغییر سرویس رو بزن و فاکتور رو ایجاد کن و پرداخت.اگر از طریق نماینده هستی باید بهش ایمیل یازنگ بزنی
سلامنقل قول:
من از طریق نمایندگی ثبت نام کردم .الان توی پنل هستم وقتی می خوام تمدید کنم سرویس فعلی کنسل میشه از کدام
قسمت پنل برم؟
باید زنگ بزنی به نمایندگی یا بهشون ایمیل بدین که ارتقا بدن برات شما خودت با این پنل نمیتونید انجام بدیننقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید خیلی مزاحم شدم .چه راهی وجود داره که خودم بتونم این کار رو انجام بدم .پس این یوزر و پسورد به چه دردی می خوره؟
فقط یه راه داری که خودت این کمارها رو انجا بدی یعنی اختیارات تام داشته باشی به این ایمیل درخواستت رو رو بده و بگو مستقیم میخوام با آسیاتک در ارتباط باشم و نمیخوام نماینده ای داشت هباشم تمام مشخصات رو هم درج کن بعد شنبه زبهشون زنگ بزن شماره مشتریتو بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قالب سایتشونم همین الا تعویض کردن با پول ماها چه کارهایی که نمیکنن
سلام
سرعت دانلود شبانه اسیاتک خوبه یا بد ؟
بالاترین سرعت حجمی اسیاتک چند مگ هست ؟
در این حد بهت بگم که ساعت 1 که میشه من سیستممو خاموش میکنم میرم پی کارم :|نقل قول:
بالاترین سرعت حجمی هم سرویس شهاب هست که اگه اشتباه نکنم 10 مگه
اینو میزارم دور هم یکم بخندیم....
:n08:نقل قول:
دیشب قالب سایتشون رو عوض کردن پولشو دارن ازمون میگیرن:n02:
بله در لیست تعرفه ها وجود داره،اما وقتی میخای تمدید کنی وجود نداره!نقل قول:
این سرویس تو پنل نماینده و هم با شماره مشتری که وارد میشم هست.نقل قول:
( 2048 ) - اینترنت پرسرعت کیمیا 04 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (219000 ريال)
- (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 04 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (219000 ريال)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با خود ايشان در ارتباط باشيد شرايط به گوش ايشان هم برسد
با سلام خدمت مديريت آسياتك
چند وقتي است كاربران به دلايل مختلفي از شركت شما ناراضي هستند . در اين فروم تاپيكي ايجاد شده كه بيشتر از 1800 صفحه مطلب در مورد شركت شما نوشته شده و بهترين معيار براي بازخورد هايي است كه مشتركان از شركت شما دارند. مشتركين شما نظرات خود را در مورد آسياتك در اين آدرس نوشته اند قضاوت با شما در صورت امكان بررسي بفرمائيد .
مورد ديگر كه تقاضا ميكنم سرويسهاي اينترنتي كه ارائه ميدهيد با نام آن سرويس همخوان باشد يعني نياييد اسم سرويس رو قرار بدين 4096 ولي سه مگ ارائه شودو بعد از مدتي يك مگ شود اصولا سرويسي رو ارائه دهيد كه توانايي ارائه اون رو داشته باشيد . خيلي مهمه كه مشترك احساس امنيت كنه ولي متاسفانه بايد چند تا سرويس عوض كنه تا بفمه وضعيت واقعي سرويسي كه ميخره به چه صورتي هست و آيا همون مقدار سرعت و شرايط ديگه رو داره يا خير
البته من فكر نميكنم اتفاقي بيفته ولي باز هم تلاشم رو كردم تا پيام مشتركين رو به گوش شما برسونم چون احساس ميكنم پرده اي ضخيم بين شما و مشتركين توسط كارمندانتان يا شخصي خاص كشيده شده .
موفق باشيد
با تشكر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام...بعضی از دوستان جک تعریف میکنند و میگند اسیاتک ارزون کرده...!! این دوستان اصلا به کنترول پنل شارژشون دقت نمیکنند ببینند بعد از عید چطور این شرکت سودجو موذیانه بسیاری از سرویس ها رو حذف کرده یا حجم سرویس های سابق رو پایین اورده....!
نقل قول:
شرکت اسیاتک در راستای سودجویی! بی سرو صدا و موذیانه مقدار حجم قابل خریداری مشترکین رو کاهش داد و قیمت برخی از سرویس های خود را گران تر کرد...!!:angry:
با سلام..... بنده دوسه ماهه سرویس512 چلچله ( 30 گیگ) رو با قیمت حدود 56000 تومان خریداری میکنم .....امروز وقتی اتفاقی اومدم تو قسمت شارژ مشترکین اعصابم خورد شد..! این شرکت دزد مقدار حجم سرویس 512 چلچله رو به 20 گیگ کاهش داده ولی تعرفه کماکان همون 56000 تومن هست...! .دوستان هر سرویسی رو به طور روال استفاده میکنند لطفا چک کنند ببینند تو مقدار حجم و قیمت خریداری شده اونا تغییری پیدا شده یا خیر...!:n23:
نقل قول:
اینا خبر نداشته باشن؟؟؟
دل خوشی داری!
باعث بانی همه اینا مدیریته
چی رو ارزون کرده؟؟ با کیا شدیم 75 میلیون ما؟ 512 - 30 گیگ قبلا 53 تومن بود رو حذف کرده به جاش 512- 20 گیگ رو قیمتش رو برده بالا کرده 56 تومن . این یه نمونه اش هست حالا ! شاید توی سرویس های حجم های پایین یکی دو تومن کم کرده باشه اونم واسه شیره مالیدن سر بعضیا که دلشون خوش باشه ارزون شده ولی در اصل گرون کرده بدجور هم گرون کرده .
دقیقا!
سرویسای به درد بخور گرون شدن...
اما الان بحث قیمت داشتینم؟!
مگه هرکی میاد اینجا نظر میده باید توی بحث پست قبلیش جواب بده؟ :n04::n02:ضمن اینکه پست قبل از پست شما در مورد قیمت بودنقل قول:
درود ب همه
میشه یکی از دوستان بگه اینترنت 1مگه نا محدود برنزی با 18 گیگ بعد استفاده از 18 گیگ سرعتش چند میشه؟
ببینید توصیف اینجوری میشه کهنقل قول:
سرویس های نامحدود به درد نمیخورن چرا؟
چون شما هر سرویس نامحدودی هم بگیرین خوب نیست بر فرض همین 1 مگ رو اگه بگیرین سرعت دانلود شما بالاتر از 80 الی 90 بیشتر نیست و پس از 18 گیگ نیز کمتر از 10 خواهد شد که حتی نمیتونید از اون اینترنت استفاده وب کنید. که شما اینترنت رو قطع فرض کنید البته قبلا اینجوری بود.
همه این مسائل به کنار محدودیت روزانه دارید یعنی بعد از 300 مگ دانلود در هر روز اینترنت شما به زیر 10 کیلو بایت میرسه که شما نمیتونید از این18 گیگ هم بطور مداوم استفاده کنید
چه بسا اکه هر روزم هم همون 300 مگ رو استفاده کنید به 18 گیگ نخواهد رسید
مرسی دوست عزیزنقل قول:
بنظر شما کجا برم که 1 مگ نا محدود رو با سرعت حداقل 120 بده با قیمت حدود 50 تومن در ماه؟
لطفاً بفرمایید سرویس نامحدود دارید؟نقل قول:
چی باعث شده فکر کنید که کم فروشی دارند؟
برخی قیمت ها کاهش داشته.نقل قول:
مثلاً 4 مگ برنزی نامحدود بالای صد هزار بود که اومده زیر صد هزار تومان.
به علت اینکه آسیاتک سرویس دهنده برتر شده!!! یک گیگ هدیه داده . من که نمیدونم از چه نظر برتر شده ولی 1 گیگش رو تا ته سر میکشم:n02:
اونایی که نامحدود داشتن هیچ هدیه ایی نگرفتن! گور بابای این آسیاتریای دزد و هرکی به اینا گفته سرویس دهنده برتر....
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم می خوام عوضش کنم بیام اسیا تک بگیرم ؟؟
سلام دوستان عزیز،:n16:
این چه کلاهبرداری ای هست که این شرکت دزد آسیاتک راه انداخته! الان رفتم سرویس 20 گیگ را تمدید کنم از 45 تومن شده 54 تومن! بعد میان میگن ارزون کردیم سرویس ها را! یه مشت دزد و گردن کلفت ریختن تو این شرکت اسیاتک بخدا! اینقدر از دستشون شاکی ام کارد بزنی خونم در نمیاد،چون اینا می دونند من مجبورم از اسیاتک بگیرم اینقدر ازار میدن ما را که نگو. به من میگن سرویس پایینتر از 20 گیگ نیمتونی بگیری! نمی دونم کدوم گوساله ای برداشته اینها را به عنوان شرکت برتر انتخاب کرده، دزدها کم شاد بودن الان شادتر هم شدن! جدا بچه ها ما چطوری می تونیم شکایت کنیم؟ یعنی هیچ جا نیست که صدای ما را بشنوه؟ آقا محض رضای خدا، یکی یه پورت خالی گیر بیاره برا ما تو منطقه پیام نور تهران،هر سرویس دهنده ای باشه قبوله. من همه جوره از خجالتش درمیام. شیرینی که سهله،شام میدم. اصلا پورتش را می گیرم دوبرابر اشتراک ماهانه، هر روز هم دعاش می کنم. بخدا حاضرم دوبرابر پول بدم به اینا پول زور ندم. این مخابرات لعنتی هم اینجا سرویس نمیده.وایمکس هم کلی قطعی.موندم بخدا .من چیکار کنم آخه از این دزدها خلاص شم:n28:
هرچی می خواهید بخرید، فقط آسیاتک نخرید
وایمکس که قطعی نداره! کیفیت و ثباتشم ک خوبه! مصرف منصفانشم از آسیاشت بهتره! 2 مگ 140 گیگ...
اینا بعضی از سرویس هارو که شبانه ندارن و.............قیمتشونو پایین اوردن ولی بقیه رو بردن بالا فکر نکنم فرقی کرده باشه اگه تمام قیمتها رو بسنجیم چون از یه طرف کشیدن پایین برای جذب مشتری از طرف دیگه بردن بالا.
من دیروز نیم گیگ خریدم که تکلیف این شکایتم روشن بشه امروز دیدم اس اومد که 1 گیگ هدیه که حدودا چند مین بعدش فعال شد البته نت قطع شد بعد وصل شد و این حجم اومد.
اوایل من شکایت که میکردم تو سایت تو 3 روز بهم زنگ میزدن االن 10 روز شده یا به سازمان رادیویی که شکایت میکردم البته در مورد تخلیه فرداش بهم زنگ زدن اما الان بابت این ترافیک اینترانت هنوز زنگ نزدن خیلی کندن بابا.محیط کارشونو دیدین تو آلبوم؟
بین آسیاتک و نوین نت محیط کارشونو مقایسه کنید بعد متوجه میشین
محتوای مخفی: آسیاتک
محتوای مخفی: نوین نت
نوین نت چقدر شیکه.باید به شرکتی برن که برای مشترک ارزش قائل بشن نه اینطوری باشن.من که میخواستم این ماه برم چون 1 گیگ داد گفتم استفاده کنم بعد:n02:
خیلی دزدن قبلا سرویس 30 گیگ 512 این قیمت بود که اونو حذف کردن 20 گیگ رو قیمتش رو بردن 54. من که دارم میرم پارس آنلاین شما هم یه تماسی بگیر شاید پورت خالی داشته باشن توی منطقه توننقل قول:
داداش ببخش به جا کند نوشتم قطع.نقل قول:
این وایمکس را داشم داشت محل خودمون هست، آخر رفت عوض کرد. خیلی کند بود من اول باورم نمیشد رفتم یه روز دیدم خیلی کنده واقعا. حالا نمیدونم شاید اینجا وضعیتش خوب نیست.
بچه ها داتک کسی داشته تا حالا؟ یکی از بچه ها می گفت شاید پورت داشته باشه، البته من بعید می دونم. این همه شرکت ندارن ریز و درشت، حالا این داشته باشه!
یه چیزم می خواستم خدمت این باحالایی که میان تو تاپیک می نویسن ادم دیوانه است سیم مسی باشه اسیاتک بمونه،بگم: اساتید ما انتخابی جز اسیا نداریم.این را از پست ها بخونید متوجه میشید.:n16:
دزد برای یه دقیقه شونه داداش...خوش به حالت..برو بخدا خلاص شو از دست این آشغالا...درسته همه شون عین همن ولی این شاه دزده بخدا...زنگ زدم داداش. نه پارس،نه شاتل،نه فن آوا،نه پیشگامان، نه نوین نت، نه مخابرات حتی! هیچ کسی اینجا پورت نداره..انگار طرح دولته که این منطقه بدون اینترنت بمونه.....:n28:نقل قول:
پی نوشت: اگر برای مدیرای عزیز ممکنه این دو پست را ادغام کنند، من اشتباها نقل قول جداگانه زدم. سپاس
توی آلبوم فقط همایش و نمایشگاه بود . میشه آدرس این عکس رو از سایتش بذاری؟ خیلی خنده اس :n19:نقل قول:
تا امروز ظهر بود امروز رفتم دیدم نیست فکر کنم برداشتن اونا خیلی ضایع بودن:n08:نقل قول:
برین قسمت مدیرعامل سایتش ببینین کی مدیرعاملش هست ارواح عمه شون . طرف متولد 58 مدیرعامل شده .از سال 90 وقتی این مدیر عامل شده دوران افول و به گند کشده شدن آسیاتک هم شروع شده . تف به ذاتت آسیاتک