دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم :n13:نقل قول:
این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟
Printable View
دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم :n13:نقل قول:
این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟
حداکثر تخفیفی که پارس توی بسته های ۱۰۰ و ۵۰ گیگ میده چند درصده؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.نقل قول:
من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.
بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.
سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .
پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .
به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .نقل قول:
به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.
من هم با بصرفه نبودن سرویس های پار انلاین بسیار موافقم چون به ازای هر گیگ تعرفه بسیار زیادی نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره و جشنواره گیگ شارژ هم نداره پس در اکثر موارد برای بیشتر مشتریان به صرفه نیست
از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!
مال منم Snr نوسان داره ولی بیشتر تو تایم شبانه این اتفاق میفته !نقل قول:
ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .
در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...
مرسی از پاسخ کاملتون ...نقل قول:
من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...
نقل قول:
برای من حدود 390 هستش