سلام
برو این مسیر:setting>Keyboard ND...>INTENATIONAL KEYBOARD>VIBRATION ON KEYPRESS
سلام
برو این مسیر:setting>Keyboard ND...>INTENATIONAL KEYBOARD>VIBRATION ON KEYPRESS
با این روش ویبره sms قطع نشدشنقل قول:
میخوام موقع sms زدن کیبورد ویبره نداشته باشه
توروخدا یکی بگه این یو اس بی اکسپریا مینی پرو چه جوری درست میشه
من کابلو وصل میکنم بقیه ش رو بلد نیستم
عزیز، راهش همینه. اگه آندروید 4.0.4 هستی، این راه را برو:Setting>Language and Input> Xperia keyboard> Vibration on keypressنقل قول:
یه سوال علامت E بالای گوشی همیشه باید باشه ؟ حتی وقتی از مرورگر میایم بیرون
سلام.
من experia rey دارم.حالا از دیروز حیلی سریع شارژ خالی میکنه.در مدت 24 ساعت از زمانی که گوشی شارژش پر شد بدون اینکه هیچ استفاده ای از گوشی بکنم فقط گوشی روشن بود شارژش خالی شد.یک ماه نیست که این گوشی رو گرفتم.به نظرتون مشکل کجاست؟
جواب دو پست بالایی:
وقتی گوشی Data Enabled هست، یعنی داره از GPRSاستفاده میکنه و شارژ را مصرف میکنه (حرف E مال همینه).
من همیشه تیک data enabled را پاک کرده دارم تا شارزم مصرف نشه. عوضش هر آپدیت یا دیتا ترانسفری را با وایفای از مودم خانگی میگیرم.
موارد مصرف دیتا: اپلیکیشنهایی مثل وضع آب و هوا، GPS، دیکشنریهایی که تلفظ آنلاین دارند، و آپدیت دیتابیس آنتی ویروس.
فکر کنم منظور شما شارژ باتری بود. شما هیچوقت نگذارید شارژ زیر 15-20 درصد برسه. یعنی به 30 که رسید بزنید تو برق. هروقت نیاز دارید بزنید تو برق، منتظر خالی شدنش نمونید.نقل قول:
چندبار که شارژ بشه، به حداکثر کارآییش میرسه و دیگه بیشتر از آن دوام نمیاره. اگه شارز کامل شد و تو برق موند، نگران نباشید؛ اشکال که نداره، گاهی شارژ مجدد میشه و خوبه.
فک کنم سوالم رو خوب نپرسیدم.من میگم بدون اینکه استفاده کنم شارژش تموم میشه .ببین هیچ استفاده ای تاکید میکنم هیچ استفاده ای از گوشی نکردم بعد از 24 ساعت خاموش شد !!!!نقل قول:
انگشت را روی جای خالی صفحه نگه دارید. از منوی بازشده، ویجت را انتخاب کنید و از منوی ویجت، Status switch را انتخالب کنید تا روی صفحه بگذارید.
حالا در وضع عادی که استفاده خاصی از گوشی ندارید؛ همه آیکونهای این ویجت جز صدا (بلنگو) باید خاموش باشند. روشن بودن هر کدوم سبب مصرف باتری میشه.
میتونید بروید توی setting>battery و ببینید در چند ساعت گذشته، چه چیزی باتری شما را مصرف کرده. در حالت عادی بیشترین درصد باید مربوط به Cell standby و Phone Idle باشه. هر چه درصد این دوتا کمتر باشه، یعنی چیز دیگری باتری شما را مصرف کرده.