نقل قول:
سلام
انسانی رو با ریاضی یکی میکنی!!؟
من دوستم از ریاضی رفت انسانی و در عرض 9 ماه 168 کشور شد ولی توی ریاضی هیچی نشد!!
اجرای برنامه ش خیلی سخته!
Printable View
نقل قول:
سلام
انسانی رو با ریاضی یکی میکنی!!؟
من دوستم از ریاضی رفت انسانی و در عرض 9 ماه 168 کشور شد ولی توی ریاضی هیچی نشد!!
اجرای برنامه ش خیلی سخته!
سلام
و اما تجربه ی قلم چی:
من هیچ وقت به برنامه ش نرسیدم به قول یکی از دوستام میگفت محمد 2سال رفتم به خدا نتونستم حتی یه 2 هفته برنامه ش رو عملی کنم حتی یه آزمون!! محمد کاشکی خودمون میخوندیم!!
همین موسسه کاری کرد که دیگه به سمت هیچ موسسه ای نرم! و نسبت به همشون بدبین بشم
چند تا دوست بودیم که همیشه توی مدارسمون جزو شاگرد اول ها بودیم ولی دست اخر همه سر از دانشگاه ازاد در اوردیم! با یه کوله باری از حسرت!! و شاید عقده!
این موسسات چنان تبلیغاتی دارند که ادم رو تحت تاثیر قرار میدن! بلا نسبت مثل ... پشیمونم که رفتم توی چنین موسسه ای! به خدا چنان خاطره ی بدی از کنکور برام گذاشته که هیچ وقت فراموشش نمیکنم
برنامه هاش هم فقط تبلیغ بود و مزخرف!:
مثلا میومد دیفراسیل رو اینطوری برنامه ریزی میکرد:2هفته فصل اعداد حقیقی بعدش 2هفته دنباله بعدش 2 هفته سری ها و بعدش یه 2 هفته جمع بندی از کل 2فصل قبل .
روی هم رفته 8 هفته وقت میذاشت روی یه مبحثی که کلا 2تا تست ازش توی کنکور میومد!که خیلی وقت ها با عدد گذاری حل میشد اما فصلی مثل مشتق و کاربرد مشتق که 14 تا تست ازش میومد رو توی 3 هفته تموم میکرد!!!(یه ازمون + جمع بندی نهایی)
بعد تبلیغاتش هم این بود کانون یعنی برنامه ریزی _خود باوری
اون از برنامه ریزیش بود که اوایل آروم بود و بعد چنان شتابی میگرفت که نگو (دلم به حال بچه هایی که اونجا میرن میسوزه به خدا یه بار بعد از چند سال گذرم به اون موسسه ی نکبت با اون مسئول شیاد دروغگوش افتاد وقتی از پله های اون موسسه بالا میرفتم اشک توی چشمام جمع شد و بغض گلوم رو گرفت با خودم گفتم یادش بخیر قدیما با چه امید و انگیزه ای از این پله ها بالا میرفتم خدایی وقتی پام رو روی هر پله میذاشتم انگار میخ توی پاهام فرو میرفت)
حالا خود باوریش:
من که هیچ وقت به اون برنامه ریزی مزخرفش نرسیدم!! و وقتی نتونستم اون برنامه رو اجرا کنم حالا گیرم ازمونش رو هم دادم وقتی ترازم بیاد پائین به نظرتون خود باوریم نسبت به دوستام پائین نمیاد!!؟احساس شکست نمیکنم!؟ خدایی چون نتونستم با برنامه ش هماهنگ بشم و همیشه ترازم میومد پائین البته این رو هم بگم که هر درسی رو میخوندم بالاترین درصدها رو میزدم ولی نمیتونستم همه ی درسا رو با اون برنامه نکبت بخونم همیشه حس میکردم حتما ضریب هوشیم از دوستام پائینه! تا اینکه یه سال که خودم شروع کردم به خوندن (که البته بازم نتونستم اون رشته دلخواهم رو قبول بشم چون این موسسه کلا پارادایم های فکری و برنامه ریزیم رو عوض کرده بود اما بعدها که رفتم دانشگاه دونستم باید چطوری بخونم) ازمونای یکی از دوستام رو که مکانیک قبول شده بود رو ازش گرفته بودم یادمه وقتی بعد از خوندن همون درس ازموناش رو میزدم به خودم میگفتم خدایا این طرف چقدر بیسواد بوده این چطوری مکانیک قبول شده!!؟ چنان اشتباهات علمی فاحشی داشت که نگو و نپرس!
(خدایی دیفرانسیل 69 درصد زده بود همون ازمون رو میزدم 96 درصد! یادم نیست ازمونی فیزیکش رو زیر 100 زده باشم)
حالا حساب کن وقتی میرفتم پیش همین آدم خیلی با غرور چنان کلاسی از دانشگاهش برام میذاشت که نگو!( توی دلم میگفتم تو همونی هستی که من وقتی آزمونات رو میزدم تنها چیزی که توی ذهنم نقش میبست کلمه ی بیسواد بود!) من باید طوری برنامه ریزی میکردم که تموم درسها رو بخونم ولی با برنامه این موسسه نشد بعدا هم که خودم خوندم هم نتونستم چون کلا پارادایم ها و بک گراندم رو نسبت به برنامه ریزی عوض کرده بود
خلاصه حیف اون همه انگیزه که به شکست منتهی شد حیف!!
امام علی علیه السلام:
فرزندم مشکلاتی که در زندگی برایت روی میدهد حمل بر نادانی و بی تجربگیت بدان چون تو از مادر نادان متولد میشوی و چه بسیار مسائلی هستند که تو نمیدانی و دانشت به آن راهی ندارد و چه اندک است آنچه میدانی در برابر انچه نمیدانی!
توی کنکور از دو چیز خاطره ی بدی دارم:
1.مدرسه ای با دبیران بیسواد که فقط به زور چماق !! حضور و غیاب سر کلاسشون باید حاضر میشدم( چقدر سر این کلاسها حرص خوردم و اعصابم خورد شد!)
2. این موسسات با تبلیغات دروغین و پوچشون که فقط ادم رو تلکه میکردن
ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی به نظرم مخ ها توی کنکور یکسانه و این نحوه ی خوندن ادم هاست که اونا رو جلو و عقب میندازه
و برنامه ای که میریزیم باید از قانون من دراوردی خودم به اسم تار و پود پیروی کنه
یعنی مشخص کنی در یه روز چه درسایی رو باید بخونی (قانون پود!) واین درسها رو تا چه مدتی باید بخونی مثلا هر فصلی رو در رنج های 10 روزه یا 7روزه(یه هفته) مشخص کرده باشی(قانون تار)!!
موفق باشید
سلام رفقای کنکوری خودم،چه اونایی که دادن و چه اونایی که قراره بدن(سال آینده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقای کنکوری 92،من کتابامو میخوام با 50 60 % قیمت روی جلد رد کنم بره،هرکی هرکتابی خواست پ.خ بده،درخدمتم،اونجا لیست کتابایی که دارمو بش میدم
همگی موفق باشین
4 شهریورماه زمان اعلام اسامی پذیرفتهشدگان رشتههای شرایط خاص کنکور
پرتال دانشگاهی به نقل از خبرگزاری فارس: معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص کنکور 91 در روز چهارم شهریورماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.
جلال طباطبایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت باید از روز هفتم تا یازدهم شهریورماه برای انجام مصاحبه و دیگر مراحل گزینش به دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند، گفت: اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص در دانشگاههای شاهد، مذاهب اسلامی، هنر اسلامی تبریز، علوم حدیث، فرهنگیان (مراکز تربیت معلم سابق) و تربیت دبیر شهید رجایی از روز چهارم شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
به گفته وی با توجه به تعطیلی تهران در روزهای برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای جنبش عدم تعهد از هفتم تا یازدهم شهریورماه، مصاحبه پذیرفته شدگان چندبرابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در مرکز شهرری انجام میشود.
سلام
دوستان برنامه ریزی باید از 3 قانون پیروی کنه:
1.یادگیری
2.مرور
3.جمع بندی
دوستان اسامی قبول شده های دانشگاهای شرایط خاص اعلام شده
ولی اسم من نیس(اخه به رتبم میخورد قبول شم)از دوستامم مه پرسیدم همه شرایط منو داشتن
واسه شما هم اینحوریه؟؟؟؟
والا منم باتوجه به رتبم 4300 منطقه 2 حداقل باید دانشگاه شاهد دعوت می شدم ولی نمی دو نم چرا هخیچ کدوم از مهندسیاش رو نیاوردمنقل قول:
درس شد قبول شدم
کسی میدونه مضاحبش چجوریه؟؟؟چیا میپرسن؟؟؟؟
یعنی چی درست شد؟ اول براتون نزده بود بعد اضافه شد راستی کدوم دانشگاه؟نقل قول:
دیشب وفتی اطلاعاتمو وارد میکردم میگف همچین داوطبی نیسنقل قول:
ولی امروز صب وقتی زدم دانشگاه فرهنگیانو قبول شدم...........
ولی یکی از دوستام که رتبش 3700منطقه 2 بود قبول نشد خیلی تعجب کردم:18: