نقل قول:
اون طلایی که به شما میدن 13000 هزار تومن دانلود رایگان شبانه نداره
الان من فقط بخوام یک ماه اکانتم رو تمدید کنم از من 13000 هزار تومن می گیره
فقط شارژ زمانی 13 تومن بدون اینکه حجم بخرم
Printable View
نقل قول:
اون طلایی که به شما میدن 13000 هزار تومن دانلود رایگان شبانه نداره
الان من فقط بخوام یک ماه اکانتم رو تمدید کنم از من 13000 هزار تومن می گیره
فقط شارژ زمانی 13 تومن بدون اینکه حجم بخرم
نه اونو چون نوشته بودی تو پست قبلیت 7500گفتم منظورم من هم همون بود
الان بجز شارژزمان وحجم شارزسه ماهه سرویس هم تو پنلت هست ؟یعنی مثل اول که می خوای بخری مثلا سه ماهه 52تومان؟
واسه یک ماه شارژ کردن طلایی الان باید 127,200 باید بدیم /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز فقط دنبال راه جدید واسه دزدی هستند /
دمشون گرم / به این میگن پشتکار / اصلا همینی که هست / عرضه دارند و میتونند ///
یک سوال داشتم . میشه قراردادو با مخابراط فسخ کنیم یا نه ؟ اگه فسخ بشه پول برگردونده میشه یا نه ؟ چون میخوام برم یک سرویس دیگه بگیرم
استوپد کواسشن / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نخیر دوست عزیز پول رو برنمیگردونه /
کافیه تخلیه پورت کنی و بعد بری یک شرکت دیگه سرویس بگیری/
دوستان اینا سالی چند دفعه قیمتارو افزایش میدن؟ همین اول عیدی بود زمانو از 3تومن کردن 4200 حالا باز کردن 7500 .خداییش 8تومن آدم زورش میاد برای فقط ماه بده. آخه یه سرعت درستیم نمیدن که دلمون خوش باشه.فقط دنبال چاپیدن مردمن.
بحثه گرون کردن شارژه ماهانرو که متاسفانه بعیده کاری بشه کرد ، چون قیمت گذاری دسته خودشونه ، مثه زمانی که طرحارو گرون کردن
اما حجمایی که از طرح بعثتایی کم شده موظفند برگردونن ، اون دوستانی هم که اعلام میکنن که هنوز حجمایه مربوط به اون دوره 27 به بعد رو براش برنگردوندن یه زحمتی به خودشون بدن و پی گیری کنن (ماله منو همون 3 4 روز بعدش برگردوندن)، پیگیری هم به این معنی نیست که زنگ بزنید 2020 از زیر دستیا درخواست کنید! شماره تماس دفتر مدیرعامل + همراهش تویه سایت مخابرات موجوده (قابل توجه کاربر Arash)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این یعنی چی طرح 128 ماهی 2200هست بعد بعثت 7500.سرعت هر دو که 1مگ هست چرا تفاوت قیمت دارن؟اون کسی که این قیمتارو گذاشته یا باید احمق باشه یا قراره یه کار دیگه کنن.
یکی هم نمی یاد بگه الان این سرعتا واقعی هستن یا نه
یعنی جدی الان 128 سرعتش رو یک مگه ؟؟؟؟
تا الان که آره ولی اینجور که پیداست میخوان کم کنننقل قول: