بله امروز مخابرات خیلی سرعت اومده پایین به هیچ جا هم وصل نمیشه!!!:41:نقل قول:
Printable View
بله امروز مخابرات خیلی سرعت اومده پایین به هیچ جا هم وصل نمیشه!!!:41:نقل قول:
اینترنت شبکیه را اگه بخوایم راه بندازیم هزینه اش چقدره؟علاوه بر هزینه مخابراته؟
ماله شبکیه اگه رانژه مخابرات رو داشته باشید و خط DLC باشید هیچی بابت رانژه نمیگیره و فقط هزینه سرویس هاش رو میگیره .نقل قول:
این برنامه نویس احمق این سیستم پلوتو رو فقط من گیر بیارم
ری.. با این برنامه ای که نوشته ... آخه آدم ناشی اول میرفتی یاد میگرفتی بعد میومدی می..دی . یه چیزش مثل آدم طراحی نشده.
امشب (همین الان 3 شب) اومدم شارژ کنم میگه 10 گیگ بیشتر نمیشه و از پرداخت بانکی استفاده کن . اوکی. اومدم پرداخت کنم 100 بار تلاش کردم میره تو بانک ملت میگه پارامتر ها اشتباه است و اینا. زنگ زدم اپراتور میگه اشکال از بانکه ملته! اومدم دوباره یه سرچی زدم دیدم اینجا یکی با یه مرورگر دیگه تونسته پرداخت کنه. با ie اومدم باز نشد. از ظاهر برنامه (مخصوصل هیدر بالای صفحه) میشد حدس زد طرف ie 6 داشته و رو اون تست کرده. زدم با compatibility mode هر صفحه که باز میکردم یه پیغام اوکی و کنسل میداد. هی اوکی کردم و با چند بار تلاش تونستم شارژ کنم.
مملکه دارم...
معلوم نیست با کدوم پارتی بازی این پروژه رو گرفته و اون مسئولش چقدر سیبیلش چرب شده تا داده به اینا پروژه رو.... و چقدر گرفتن تا این سیستم نوشتن (ری...)
اگه یوقت مسولین اینو خوندن میتونن با من تماس بگیرن یکم راهنماییشون کنم 09I31338547
...........
واسه من سرعت وب گردی خیلی اومده ( در حد 20-30 kb ) واسه شما هم اینجوریه ؟
چرا سرعت انقدر کم و زیاد میشه فکر کنم نوسانات قیمت مو......غ روی اینترنت اثر گذاشته!
توی این ماه رمضان خودتون رو از لعنت روزه دار ها به دور نگه دارید.
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
سرعت وبگردی خیلی خیلی پائیینه
برای من بعد از ظهر سرعت خراب بودنقل قول:
الان خوب شده