اگه BM632W داری از راهنمای ایرانسل استفاده کن. همه چیزش تقریبا شبیه همهنقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/indoor_BM632w.PDF
Printable View
اگه BM632W داری از راهنمای ایرانسل استفاده کن. همه چیزش تقریبا شبیه همهنقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/indoor_BM632w.PDF
الان برای ماها هم جمعه ها دیگه رایگان نیست ؟ یعنی جمعه ها هم همون 2 تا 8 شد ؟
البته چه بهتر بابا :)
تو تعرفه های جدیدش 512 سه ماهه 12 گیگ 55000 تومنش بد نیست به نظرم
همچنین 1 مگ سه ماهه 25 گیگ 95000 تومنم خوبه .
ولی باز خوب اگه اوراکل سرعتش اونجور که میگن باشه نامحدودش 256 رو میده ماهی 35 که نسبتا میارزه.
حالا من که فعلا تعرفم تموم نشده . زمستونم که احتمالا عوض میکنن تا ببینیم چی میشه .
مبین نت عجب سرعتی دارهااا :4:
اقا ما دوستامون تعریف کردن گفتن سرعتش توپه و ساعات مجانی داره از این جور حرفها:36:خوب منم رفتم نمایندگی شهرم قشم یه 512کیلو سه ماه ثبت نام کردم.روز اول عجب سرعتی داشت حال کردما خداییش :26:. ولی از روز دوم به بعد وداشته باشید فقط. هر وقت مودم رو وصل میکنم به برق 4 ساعات طول میکشه تا کانکت شه اونم یهو هر سه تا چراغ با هم.سرعت دانلود در روز 5 کیلو بایت در شب 40 کیلو .الان هم دقیقا 2 روز که اصلا انتن نداره.:42::42::37:
هر چه قدر هم به پشتیبانی اینجا و مرکزی هم زنگ میزنم فقط به هم پاس میدن.مصلما این مشکل برای افراد بسیار زیادی هست. واقعا عجب اشتباهی کردم از این شرکت نت گرفتم :41::41: .واقعا و واقعا برای مبین نت متاسفم که با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه اونوقت این جوری خدمات میدن :puke::puke:
بنظر من مردم ما باید تحریمش کنن تا بفهمه مردم مسخرش نیستن.البته مردم ما واقعا....ای کاش ما اینجوری نبودیم که هر کی دلش خواست هرکاری سرمون بیاره و صدامونم در نیاد.کاشکی :9:
من هم جديدا سرويس 1 مگ گرفتم ، سرعتش واقعا افتضاحهنقل قول:
در مورد آنتن من هم مشكل دارم يك روز 2 تا آنتن ثابت داره اما يك روز ديگه يك آنتن داره و قطع هم ميشه!!!
این همه ما اینجا می گیم سرعت مون بده . پینک بالاست و........... گوش که نمیدین میرین مبین نت می گیرین بعد پشیمون می شین بجز برخی مناطق خاص که سرویس مبین نت بهتره توی بقیه مناطق مفت گرونه . بخصوص توی بعضی از شهر ها که اصلا هنوز از نظر سخت افزاری امادگی ندارن بعد سرویس می فروشن :41:
من چند روزه آنتن مودمم قطع شده ولی فکر کنم هنوز دو هفته ای از اعتبارم مونده باشه
آیا احتمال داره اکانتم رو قطع کرده باشن؟
آنتن مودم ربطي به اكانت شما نداره!نقل قول:
جاي مودم رو عوض كنيد.
کسایی که تهران هستن بی زحمت میشه جواب مارو هم بدیننقل قول:
بستگی به منطقه شما داره که BTS که مبین نت گذاشته خلوت باشه یا شلوغنقل قول:
اگر در شرایط عادی باشی و مبین نت پوشش خوبی تو منطقه شما داشته باشه شب و روز با سرعت حدود 15k دانلود می کنی.