فکر کنم دوروبر 700 باشه 5741نقل قول:
فکر کنم دوروبر 700 باشه 5741نقل قول:
حتماً باید گفت plz answer !؟نقل قول:
اگه آره خب به ما هم plz answer .
acer aspire 5742 چند بار هم پیشنهاد شده. قیمتش 820 تومانه. ارزش داره 20 تومان بزاری رو پولتنقل قول:
1- فتوشاپ ربطی به کارت گرافیک نداره. کارت گرافیک تو بازیها کم نمیاره. حتی سنگینترین بازیها
2- رم 4 گیگ و گرافیک جیفورس 540 و سی پی یو core i5 داره
3- کیبردش نام پد هم داره.
4- اینم احتیاج به رم بالا داره
5- هست
6- فکر نکنم داق کنه
سوال اول- آره
سوال دوم- گارانتی سازگار داره
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
لازم نیست قبل از اینکه این پست رو بدی داشتم جوابت رو تایپ میکردمنقل قول:
این مدل ایسوز که الان معرفی کردی مدل خوبی هستش. وقیمت مناسبی داره.نقل قول:
پیشنهاد من Y560 هست چون الاوه بر کانفیگ استاندارد و خوب و گرافیک مناسب، کیفیت بسیار خوبی داره و عمر و دوام و گارانتی مناسبی داره.
لب تابهای لنوو به کیفیت بالا معروف هستن. این ایسوز هم خوبه. اچ پی 3140 هم بعد از اون من انتخاب میکنم.
فکر کنم گفتن 13 یا 14 اینچ. g62 که 15.6 اینچهنقل قول:
نقل قول:
ببین asus تفاوت قیمتش...
قیمت Ci3 حدود 70 تومن ارزونتره از Ci5 هست
هاردشم 15 الی 20 تومن اختلاف قیمت داره
تا اینجا میشه 1.170 تومن
تازه گرافیکشم دقیق مشخص نکردی فکر نکنم 540m هست یا پایینتره که به احتمال زیاد پایینتر از این حرفا باشه !!
بگیم 40-50 تومنم برای گرافیکش حداقل میشه 1.230 ایسیوس میشه اون میشه 820 حالا خودت مقایسه کن ...!
خیلی خیلی ممنونم !نقل قول:
فقط یه سوال دیگه اینکه بین این شیش تا باز هم اسپایر رو پیشنهاد میکنید !؟ >>>و دیگه اینکه اگه سقف قیمت رو 900 در نظر بگیریم گزینه ی بهتری که ارشش رو داشته باشه میتونید پیشنهاد کنید !؟کد:http://tinyurl.com/24yuoyh
از بین اون 6 تا که یکی شون باز اسپایر 5742 بود (کانفیگ پایین ترش). از بین اونا فقط ایسر گرافیک خوبی واسه بازی داشت. بقیه یا گرافیکشون آنبرد بود یا دست کمی از انبرد نداشتن.نقل قول:
به نظرم اگه سقف قیمت رو تا 1/000/000 تومان هم در نظر بگیری باز ایسر 5742. چون اچ پی 3140 که کانفیگش در حد ایسر 5742 هست قیمتش حدود 950 تومانه (تازه گرافیک یه خورده ضعیفتره)
به مظر من دنبال یه لپ تاپ با گرافیک قویتر باش. آخه رادئون 6370 از جیفورس 320 هم ضعیفتره. تری دی مکس هم با کارت گرافیک های حرفه ای CAD (مثل سری کوادرو) بهتر جواب میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از پاسختون
راستش من واسه نمایش کارهای گرافیکی انجام شده با فتوشاپ و 3dmax و کار مختصر با این نرم افزارها، لب تاپ می خواستم یعنی کارت گرافیکی که بهتونه همین کارو بکنه واسم کافیه. از طرفی کیفیت بسیار خوب محصول و بادوام بودن و گارانتی خیلی خوب واسم مهمه نه کانفیگ خوب.
حالا با این حساب کدوم بهتره؟ asus و msi بهتره یا لنووو هم محصولش در مقایسه با asus است؟
ضمنا ایسر 5742جی که معرفی شده و همچنین لب تاپ زیر رو به لیست اضافه کنین:
Asus K52JT-XT1
Intel Core i7, 740QM (28 Processors-BenchmarkList)
RAM DDRIII 4GB 1066
HDD 500GB
ATI Radeon HD 6370M (123 GraphicCard-BenchmarkList)
15.6" LED
Dell XPS L501x به نظرم انتخاب خوبی باشه
Intel Core i7-740M
هارد 500 رم 6 گیگ
گرافیک Nvidia GeForce GT435M
1/380/000 تومان.
بگردی بهتر هم پیدا میشه
حودمم همین حدودا فکر میکردم. اما قیمت دقیق میخوام.نقل قول:
من هم مثل بقیه... plz answer :31:نقل قول: