من اگه خدا بخواد از مهر میشم ترم اولینقل قول:
در ضمن من رشتم فنیه،دختر و پسر از هم کلا سوان
Printable View
من اگه خدا بخواد از مهر میشم ترم اولینقل قول:
در ضمن من رشتم فنیه،دختر و پسر از هم کلا سوان
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز و ممنون از اینکه پاسخ دادید.
خوب شد بگم تو دانشگاه اینجا (بروجرد) دو درس و قرآن وصایا رو یک واحد بدون شهریه حساب میکنن یعنی اگه یکی 19 واحد داشته باشه و وصایا رو بگیره بشه 20تا دیگه واحدهاش پر میشه و امکان اضافه کردن درسهای دیگه رو نداره. من موندم چرا این همه قانون تو شهرهای مختلف باید با هم فرق داشته باشه. حالا از این موضوع بگذریم. ضمنا کلاسهای اینجا هنوز تشکیل نشدن الارقم اینکه زمان شروع کلاسها رو 27ام گذاشته بودن.
همین جا از تمامی دوستان عزیز خواهش میکنم بگن جاهای دیگه که تاریخ شروع رو 27ام تعیین کردن آیا تا حالا کلاسهاشون تشکیل شده یا نه؟
من هنوز ثبت نام نکردم:31:
مشکلی پیش نمیاد .
احتمالا فردا برم ببینم فیزیک قبول شدم یا نه:8:
27 ام کلاسها شروع شده ولی هیچ کس سر کلاس نمیاد:27:نقل قول:
برای ما که از 29 ام (امروز) شروع شده؛ ولی یارو موقع ثبت نام گفت بعد از جلسه آشنایی با دانشگاه (4 مهر) بیا.نقل قول:
نه دانیال جان شروع نشده ولی لیست اسامی رو زدن به سالن.پیام نور هم بعضی وقتها 15 تا دختر بودن و من و یه پسر دیگه و چون اون پسر هم شاغل بود اکثرا نمیومد و من تنها میموندم.ولی اگه یکم پسر زیاد باشه مخصوصا یکمی هم پسرها شلوغ باشند کلاس رو میشه به راحتی از تصرف دخترا در آورد و ساکتشون کرد:27:.نقل قول:
معمولا تا چه ساعتی ثبت نام هست
هر چی زنگ می زنم دانشگاه بوق اشغال میزنه
تا هر ساعتی که بشه از مردم پول گرفت! :31:نقل قول:
دانشگاه ما فک کنم تا 17:00 بود.
داداش خیلی اوقات هم پسرا کلاس رو بی خود شلوغ میکنن :13:نقل قول:
من قبلا دانشگاه دیگه ای دانشجو بودم رفتم برای تطبیق واحد میگه تا 10 واحد باید 1.5 برابر شهریه درسهای نظری(14550)را بدی بیشتر از 10 واحد هم 3 برابر شهریه درس های نظری را باید بدی تا نمره اون درس را قبول کنن:2: