حالا فرض کنیم پورت هم اضافه کرد ، کیفیت همیارنت چطوره ؟نقل قول:
قدیما که از دیال آپ استفاده می کردم ، از کارتای شرکت کال ویتمی استفاده می کردم و واقعا خوب بودن ، نسبت به بقیه شرکتا که واقعا خوب بود. الان موندم ADSL شون چطوره ؟؟؟
Printable View
حالا فرض کنیم پورت هم اضافه کرد ، کیفیت همیارنت چطوره ؟نقل قول:
قدیما که از دیال آپ استفاده می کردم ، از کارتای شرکت کال ویتمی استفاده می کردم و واقعا خوب بودن ، نسبت به بقیه شرکتا که واقعا خوب بود. الان موندم ADSL شون چطوره ؟؟؟
والا من نداشتم کسی از رفقام هم نداشته . باید از هم محله ای ها پرسیدنقل قول:
قیمتاش که کلا خیلی ارزون هست به نظر من .. شما تعرفه تراشه سبز عین همین رو اگه بری خود شرکتش بهت میده ولی خودشم میگه که شبا افت سرعت هست.. چون حضوراً رفتم اونجا پرسیدم ازشون
قیمتش که پایینه خودمو به شک میندازه که نکنه کیفیتش خوب نباشه
پارس انلاین دفتر مرکزیش تو عفیف اباد گویا شماره خونه ما رو ساپورت میکنه 650 شهرک گلستان
کسی خبر داره پارس انلاین چطوریه سرعتش و وضعش ؟
برای 128 بالا کارت دانشجویی میخواد یا نه
وضع شبانه و روزانه سرعتشا چطوریه ؟
سلام
دوستان ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.
میخواستم بدونم چه شرکتهای تو شیراز وایرلس میدن و به نظرتون کدومش بهتره؟
منطقه ما خطش کافو هست adsl ساپورت نمیکنه.با تشکر
سلامنقل قول:
سرعت روزانه سرویس 128 بین 110 تا 140،شبانه بستگی به مرکز مخابراتی داره ،بین 5 تا 7 صبح 500 مگابایت دانلود داره.(قبل از اینکه بگیری یه پرس و جو بکن)
سلام به همگی
بچه ها کسی هست که 128 صبانت داشته باشه ؟
میخوام بدونم سرعت شبانش چنده؟؟؟؟
خود سایت کاوش که نماینده صبانت است اینطوری گفته:
آيا صبانت سرويس شبانه رايگان هم دارد و ساعات آن چيست ؟
بله صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح داراي سرويس شبانه رايگان با سرعت 1 مگابايت ميباشد .
User , Password سرويس شبانه رايگان چيست؟
USER NAME : guest
PASSWORD : ngsnet
آیا رو یک مگ بستند سرعت شبانه رو؟
1 مگابایت ؟ :دینقل قول:
سرعت شبانه ظاهرا مرکز مخابراتی با هم متفاوت است ، اوایل برای من 1 مگابیت ( 100-120 کیلوبایت متغییر ) بود اما وضعیت فعلی خیلی جالب نیست اکثرا بین 40-65 کیلوبایت متغییر است.
البته یک سیاستی رو صبانت تا چندی پیش دنبال میکرد که هر یک ساعت یکبار DC میزد کلاینت ها رو اما مدتی است دست کشیدن از این کار نادرست ;)
سلامنقل قول:
من سه روز پیش به همین کاوش زنگ زدم
پشتیبانی ش علنا میگفتن ما یک ساعت یکبار دیکسانکت میکنیم
بعدشم 3 شب از خوابم بزنم بیایم یوزرنیم پسورد بدم..
دیگه این چیزا رو که فهمیدم طرف صبا نرفتم
دوستان ما که خطمون شده فیبر نوری کجا بریم بهتره؟ یا اگه ای دی اس ال جواب نمیده کدوم شرکتا وایرلس ارائه میدن؟ اگه اونم باز نشده وایمکس مبین نت کسی داشته که بگه کیفیتش خوبه یا نه؟!
علیک سلامنقل قول:
شما استفادت از اینترنت چیه ؟ و دانلود زیاد میکنی ؟ یا وبگردی و شارژ روزانه زیاد داری؟
کجای شیراز هستین ؟
تا من یه شرکت خوب معرفی کنم ... هرچند دستت هم زیاد باز نیست چون مثل خودم کافو نوری هستی
ADSL ها کافو رو ساپورت میکنن اما دیر رانژه میکنن.. بعضی هاشون هم هر سرویسی رو به مشترک کافو فیبرنوری نمیدن ...