شرمنده ها ولی اصلا به کانون و کتاباش اعتقادی ندارم.نقل قول:
شرمنده ها ولی اصلا به کانون و کتاباش اعتقادی ندارم.نقل قول:
می تونی قسمتهای فار و رمزینم بگیری تو فیزیک و گسسته باهاش تطبیق بدی بگی کدوم بهترن واقعا ممنونت میشمنقل قول:
من گسسته و دینی و فیزیک هارو خیلی سبز خریدم.بهت پیشنهاد می کنم که تو هم خیلی سبز بگیری.
فیزیک 2 هم من ژرف اندیشان رو دارم ولی واسه کنکور زیاده خوندنش اما درسش خوبه ولی اگه کنکور می خوای گاج سفیدو بگیر
ریاضی 2 هم یا همون گاج سفید رو بگیر یا انتشارات مدرسه از مدرسه تا دانشگاه که شامل دو کتاب درسنامه و چهارگزینه ایشه شایدم بتونی انتشارات فتطمی رو بگیری
گسسته باید ببینی در چه سطحی هستی اگه گسسته تون خوبه برید خوشخوان بخرید ولی اگر اوضاع درسیتون همچین جالب نیست برید ایران سنجش ( همون ده استاد خودمون ) بخرید ، این خوشخوان کتاب خیلی خوبیه ولی پاسخ های تشریحیش همچین دلچسب نیستنقل قول:
ببین برای تحلیلی کتاب خیلی خیلی خوبی سراغ ندارم ولی به نظرم کتاب قلم چی خوبه ، گاج هم داره تحلیلی ولی خوب خیلی فرمول داده که فقط یک سوم اونا به درد کنکور میخوره و بقیش چرته و در ضمن تست کنکور هم خیلی کم داره همه سوالاش یا تالیفی هستن یا این که مال المپیادهای ریاضی امریکا و...
دیفرانسیل هم خیلیا میگن رمزینه خوبه ولی به نظرم این طور نیست ! رمزینه خیلی خیلی درس رو براتون باز کرده و به شدت زیاده گویی کرده کلا به درد خوندن در دوره دبیرستان میخوره تا برای کنکور چون خیلی خیلی تعداد صفحات زیاده و کلا نمیشه توی زمان محدود تا کنکور ازش استفاده کرد فقط به درد این میخوره که مثلا شما به کلی توی مبحث حد مشکل داری میری این کتاب رو میخری و فقط میشینی قسمت های اموزشی حد رو میخونی ... روی هم رفته کتاب کانون ابی + جزوه ی کلاسی گزینه ی مناسب تری نسبت به رمزینه هست
دین و زندگی همگان هم بهترین کتاب هست تمام ایات رو توضیح داده و نکات همه ی درسارو هم تو کتابش قرار داده و حدود دویست تا تست تالیفی برای هر درس داده به علاوه ی این که در انتهای هر درس تست های ازاد و سراسری و سنجش هم داره ( دیگه از یه کتاب تست دین و زندگی مگه چی میخوایم ؟! :31:)
فیزیک پیش 1 و پیش 2 هم گاج بگیر ضرر نمیکنی ! پیش 1 و 2 داخل دو تا کتاب هست که یکی از کتاب ها شامل سوال میشی و دیگری پاسخ تشریحی . کتابش میکرو طبقه بندیه و پر از تست های جدیده
حسابان هم دیفرانسیل هم که مباحثشون مشترکه که گفتم همون کانون ابی کفایت میکنه ( کلا باید دیفرانسیل رو با تست زدن یاد گرفت خوندن زیاد باعث تسلط شما روی دیفرانسیل نمیشه (البته باید درس نامه ها رو قبلش خونده باشیا ! )
به نظرم کتاباتون رو از اواسط مرداد به بعد بگیرید چون تست های 89 هم داره و یه سری از اشتباهاتشون داخل چاپ های قبلی تصحیح میشه
نقل قول:
سلام
نظر من
گسسته رمزینه و خیلی سبز هم زیاد جالب نیست به خاطر حجمش و کلا خیلی سبز الکی از خودش تعریف کرده و خیلیا رو جو میگیرونه! بهتره خودتون یه قسمتیشونو بخونین از هرکتابی تا ببینین کدوم بهتره و به نظر من گسسته 100 در صد رمزینه چون از همه مفهومی تره
تحلیلی من خوشخوان + گاج سبز + گاج سفید + رمزینه + الگو رو دیدم و گاج سبز و سفیدو کامل خوندم کاملا هم راضیم (فقط یه سوال از دست دادم اونم دوران بود که از خیرش گذشته بودم)
دیفرانسیل هم 100 درصد کلاس زمزینه خیلی توپه + کتاب انتشارات کوله پشتی نوشته عباسمرادی
من تست دیف 1 رمزینه رو هم داشتم ولی چنگی به دل نمیزد و خیلی تستای الکی داشت به همین دلیل زیاد روش وقت نذاشتم
دین و زندگی کتاب درسی از کتاب تست مهمتره . من همگامانو داشتم ولی یه جاهایی توی پاسخ کلیدیاش غلط داشت که خیلی اعصاب خورد کن بود
در کل فکر کنم گاج سفید از همه بهتره و کنکوری تر + همگامانم خیلی سنگینه من که پس از 2 - 3 ماه ازش نا امید شدم.
حسابان من 10 استاد رو زدم با اینکه رمزینه رو هم داشتم و ابی کانون و خوشخوان ولی من از 10 استاد خیلی خوشم اومد و کاملا هم نتیجه گرفتم
ابته اموزشو از عباس امید وار مبتکران خوندم و کتاب درسی
فیزیکم نظری ندارم
ولی میدونم کتاب سبز پیش 1 بدرد نمیخوره + من از گاج سفید و مبتکران استفاده کردم
فیزیک 1و2 اندیشه سازان رو از کجا میشه گیر آورد. لطفا آدرس کتابفروشیشو بگین (تو اصفهان/تهران/مشهد/شیراز)
این اندشه سازان 1و2 تو یه جلده یا جداست؟مولفش کیه؟
حالا اگه گیر نیاوردم چی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپيك كنكور جواب دادم بتون
سلام دوستان عزیز.
لطفا یه کتاب خوب برای عربی معرفی کنید که بشه با خوندنش درصد عالی زد . فقط کتابی رو معرفی کنید که مطمن هستید کتاب عالی هست و میشه باهاش نتیجه ی + گرفت.:10:
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها لطفا براي شيمي پيش دانشگاهي و زبان انگليسي پيش دانشگاهي يه چيزي معرفي كنين
شیمی مبتکراننقل قول:
زبان مبتکران
گسی این کتابای فیزیک و دیفرانسیل محوری گاج رو دیده
دیفرانسیلش واسه عنایت الله کشاورزی
فیزیکش احمد جوکار