سلام دوستان
206 من تو دنده های 1و2 مخصوصا وقتی دنده رو عوض میکنم به 2 تو دور موتور پایین ریپ میزنه و بعد از بالا رفتن دور موتور دیگه مشکلی نداره
به نظرتون مشکل از کجاست و چیارو باید چک کنم؟!
Printable View
سلام دوستان
206 من تو دنده های 1و2 مخصوصا وقتی دنده رو عوض میکنم به 2 تو دور موتور پایین ریپ میزنه و بعد از بالا رفتن دور موتور دیگه مشکلی نداره
به نظرتون مشکل از کجاست و چیارو باید چک کنم؟!
سلام بر همگی
اول از همه خواستم توصیه کنم سعی کنید تا میشینید تو ماشین ضبط رو با صدای بلند روشن نکنید که دیگه هیچ صدایی از ماشین نشنوید .
چرا ? برای مثال من روز قبل طبق عادت همین کار رو کردم و بعد از مدتی رانندگی بوی لاستیک سوخته را در ماشین حس کردم . وقتی چرخ رو چک کردم دیدم فنر کمک شکسته است و لبه فنر با افتادگی بر روی چرخ قرار گرفته و من هیچ صدایی نشنیدم .
چشمتون روز بد نبینه دور تا دور لاستیک یک شیار اضافی با عمقی چند سانت ایجاد شده که نتیجه ساییده شدن فنر روی لاستیک بوده :-[
Sent from my HTC One using Tapatalk
حال میخواستم بپرسم در این فروم اطلاعات خرید لاستیک را از کجا میتونم بگیرم ?
من لاستیک 205/45/17 داشتم که از مغازه دار سوال کردم گفت دیگه خیلی سخت پیدا میشه و 215/45/17 مارک کوموهو موجود داشت که جفتی 790 هزار تومان قیمتش بود :(
خیلی نگران نباشید چون از جوینت زیری آب رسیده به موتور و فقط در بالای ترموستات هوا بوده برای یه مدت کوتاه اونم درجا خیلی خبری نیست ولی فقط در یه سری ماشین ها این جوابگو هست و در ماشین های اروپایی کاملا هواگیری باید انجام شهنقل قول:
در کلاگه بتونید از جایی هوا رو خارج کنید بهتره ولی نگران نباشد
در ضمن حتما شیربخاری رو باز کنید ( بخاری رو روی گرم قرمز بذارید )تا هوای اون هم گرفته شه و دوباره آب ( آّب مقطر - آب رادیاتور و حتما ضد یخ که 1 لیتر برا پراید کافیه اون هم جنس خوب) بریزید
و تا یک هفته هر روز و از اون به بعد مخصوصا توی این هوا هفته ای یکبار آب رادیاتور رو از درب خود رادیاتور و همچنین مخزین رزرو رو و سالم بودن درب و شیلنگ رابط اون رو فراموش نکنید
همیشه هم مواظب ترموستات باشیدکه سوختن و جام کردن اون عواقب شدیدی داره
با یه سرچ ساده می تونید تاپیکشو پیدا کنیدنقل قول:
( راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شانس آوردید که لاستیک نترکیده و خسارت به بار نیومدهنقل قول:
منم هم توی بزرگراه یه ماشین دیگه با صدای بلند و شیشه دودی نزدیک بود این بلا رو به سرم بیاره و بی دقت لاین عوض کرد
متشکرم
دقیق نمی شه گفت دوست عزیز ولی اگه قدرتماشینتون خوبه و حس می کنبد ماشین ساله اونوقت که از دریچه گاز شروع کنید و ممکنه سنسور rpm هم برسیدنقل قول:
وقتی ریپ میزنه چک کنی که آیا با نیم کلاچ کردن برطرف میشه یا نه
درکل در دنده های سنگین دور موتور بیش از حد پایین مناسب نیست بر خلاف تصور برخی
دنده رو زود عوض نکنید
یه ایراد دیگه هم هست که یه کم ناشناختست و باعث میشه این اتفاق البته بصورت ضربه ای تق زدن وو موقتی بوجود بیاد مثلا در سرد بودن ماشین و برای مدت کوتاه
سلام
111 مدل 91 یک بار به تعمیرکار گفتیم صافی بنزین تعویض کن یک قطعه بزرگ بالای صافی بنزین رو عوض کرد و ما هم نمیدانستیم راستش!
این سری رفتیم پیش یکی دیگه صافی عوض کنه.زیر اون قطعه ای که اون قبلی عوض کرد رو عوض کرد.
ظاهرا این نفر جدید درست عوض کرد و سرچ زدم شبیه همین صافی بنزین امروزی بود.پس اون سری قبلی چی رو عوض کرده؟ اون قطعه بالا ی صافی بنزین چیه؟ چند وقت یک بار نیاز به تعویض داره؟
سری قبلی قطعه بالای باطری رو عوض کرد . این سری زیر قطعه قبلی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان تعویض روغن دنده پراید هر چند هزار تا هست؟