نقل قول:
مشکلاتی که گفتم:
1. شتابسنج: الف) پس از این که یه بار گوشی رو افقی می کنیم و سپس به عمودی بر می گردونیم، هنگام به کارگیری دگمه ها در فهرست ( دگمه های شماره گیر نقش میانبر رو دارن؛ برای نمونه دگمه 5 میانبر گالری است. البته به چیدمان اجزای فهرست هم بستگی داره ) به جای اجرای اون بخش، بخش طرف مقابل ( یا قرینه اش ) رو اجرا می کنه. برای نمونه دگمه # میانبر پوشه "ابزار ها" است که با این وضعیت به جای رفتن به اونجا، برنامه "بارگیری ها" رو اجرا می کنه! ب) در هنگام پخش ویدئو با چرخاندن گوشی و تمام صفحه شدن ویدئو، در میان پخش صدا و تصویر وقفه ای نافرم به وجود میاد.
2. هنگ های پیاپی و زیاد ( به ویژه در هنگام پخش آهنگ ): این یکی دیگه نیازی به تعریف نداره!
3. خرخر کردن بلندگوها و هندزفری ( به ویژه هندزفری ): مشکل 100% نرم افزاری است. چون من با هر هندزفری و هدفونی که امتحان کردم این مشکل وجود داشت. البته این مشکل پس از خروج از محافظ صفحه نمایش یا همون اسکرین سیور هم پدیدار می شه.
4. کم شدن صدای بلندگو ها و هندزفری نسبت به نگارش های پیشین از جمله 30.0.016
5. نبود تم افکت: این مورد همه رو کلافه کرده! به طرف گفتم که نوکیا به هر ترتیبی که هست باس توی نگارش تازه این ویژگی رو دوباره بگذاره...!
6. پشتیبانی نکردن از بیشتر رم ها: حتی با رم فابریک خودش هم مشکل داره! فقط رم های کلاس 6 که گرون ترین رم های جهان هستن رو آدم حساب می کنه!!!
7. عدم سازگاری با بیشتر تم ها: این مورد بیشتر وقتی نمایان می شه که بخواین از دگمه چندرسانه ای یا مدیر وظیفه ( تسک منیجر ) گوشی استفاده کنین
8. کش دار بودن گوشه های عکس در هنگام عکس برداری
9. کند نگاری پیام ها به ویژه در زبان پارسی: این هم نیازی به گفتن نداره
10. نبود متن پیشگو برای زبان پارسی:
11. اشکال در ساختار زبانی گوشی: این مشکل شامل تمامی گوشی های دارای زبان پارسی نوکیا می شه. در حالی که نوکیا می تونسته از بهترین واژگان پارسی بهره ببره، از واژگان تازی ( عربی ) یا انگلیسی فارسی-نوشت بهره جسته!
12. نبود امکانات برای دوربین: امکانات دوربین این گوشی در قیاس با گوشی های نو نوار امروزی خیلی کم هست. پیشنهاد دادم حداقل یه تشخیص چشمک و تشخیص چهره ای به این گوشی اضافه بشه...
13. تیز شدن صدا پس از گذشت مدتی: اگه پخش موسیقی برای مدت طولانی ای باز باشه یا غیر فعال بمونه، هنگام به کارگیری صدا رو بسیار تیز پخش می کنه و عملا تن باسی در کار نیست! برای این کار باس اون رو بست و دوباره باز کرد.
این ها همه مشکل آخرین نگارش فعلی یعنی 31.0.016 که ریلیز سال 2008 هست، هست!
شاد و پیروز باشین
ایول بابا دمت گرم حالا اینا رو به انگلیسی گفتی یا زبان شیرین فارسی:31: