تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشهنقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشهنقل قول:
امیرخان آمپ 4 کانال 2 تا بریج میشه ازش گرفت.به اون کانالی که آرسی وصل میکنی از همون هم باید بریجنقل قول:
بگیری دیگه.چیزی نمیشه.:8:
اگه میخوای دو تا بریج بگیری میتونی از تبدیل 1 به 2 آرسی استفاده کنی.
سلام:19:
من یه سیستم 500 هزارتومنی می خوام ببندم به پرشیام:8:
شهر خودمون قیمت پرسیدم .دوتا ساپ با امپیلی و یه جفت باند کنود718 با سیم کشی و باکس و هزینه نصب شد 550هزارتومن:18:
زیاد سر در نمی یارم از سیستم .شما دوستان چند تا پیشنها بدین برم بگیرم.پیشاپیش از همتون تشکر می کنم:40::33:
نقل قول:نمیدونمنقل قول:
من یه ساله اینطوری استفاده میکردم و از آمپمم فوق العاده ناراضی بودم
صدای سیستم دوستام با باندی که به خود پخش وصل بود از ماله من بیشتر و با کیفیت تر بود :41:
آمپ Lw4.620 سوند هست
از کجا میتونم بفهمم آمپ سالم هست و بدرد بخور؟
پخش رو دارین دیگه؟نقل قول:
یا نه میخواین پخش هم بگیرین؟
در صورتی که ساب شما از نوع دو کویل باشه امکان پذیره . و البته هر کویل حتماً باید 4 اهم باشه یا اینکه آمپتون یه اهم استیبل باشه که محاله , اگه هر کویل 2 اهم باشه اونوقت در حالت بریج آمپتون هر کویل رو یک اهم میبینه و میسوزه
روش اتصال به این شکله که از جفت خروجی RCA ساب که از هدیونیت در میاد یه تبدیل Y ( به اصطلاح ایرانی ها 1 به 2 ) گذاشت سر راهش و هر 4 کانال ورودی آمپ رو تغذیه کرد.
برای خروجی دو کانال اولی رو جداگونه بریج و دو کانال دوم رو هم به طور جداگونه بریج کرد در نتیجه دو کانال قوی حاصل میشه و هر کدوم از این کانال ها رو به یکی از کویل های ساب برسونید
مثلاً فرض کنید با یه آمپ که 4 تا 50 وات روی 4 اهم یا 4 تا 75 وات روی دو اهم بده , بخوایم یه ساب دو کویل 300 واتی رو درایو کنیم.
در اینصورت در صورت بریج کردن خروجی آمپ میشه به عنوان یه آمپ 2 کانال که هر کانالش 150 واته روش حساب کرد
اگه یه ساب دو کویل که هر کدوم از سیم پیچ های 4 اهمیش , 150 وات قدرت میگیره رو جدا گونه به خروجی این آمپ متصل کنید دقیقاً به چیزی که گفتید میرسید.
علی ایهال این کار رو هرگز اصلاً نباید بدون تبدیل Y انجام دادچون در این صورت دو کویل میخوان استریو کار کنن و با کوبش های سمت چپ و راست هر کدوم 150 وات تولید کنن که ممکنه یکیشون بخواد ساب رو به جلو برونه و اون یکی ساب رو به عقب!!!!!!!!!!
به این صورت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب خودش آمپ جداگونه دارهنقل قول:
الان به صورت بریج به یه جفت لیمیتد وصل هست
البته 7 - 8 ماهی میشه که وصل نیست :دی
چشم
میگردم دنبال تبدیل وای شکل
همین امروز هم تهییه میکنم
شاید اصلا امروز یه آمپ هم خریدم : )))
البته جمعست امروز
شاید اصلا یه جفت RCA دیگه هم گرفتم :|
شاید این جمعه بیاید شاید : ))))
دوست عزیز پخش ماشینت چیه؟ بگو ببینم جوابگو هست یا نه ( باید حداقل 2 تا rca داشته باشه )نقل قول:
یه آمپ 4 کانال بخر به قیمت حدودی 200 ت .
یه جفت باند خوب به قیمت حدود 150 ت
یه ساب و باکس خوب هم حدود 100 ت
جهت سیم کشی و نصب هم 50 ت در نظر بگیر.
نظر بنده :
ساب 1204d jbl با باکس سیلد 30 لیتری . حدود قیمت 110.
باند cvl 69 کدنس با حدود قیمت 140 . یا mtx 6903 با حدود 160
پک سیم کشی گیج 8 به اتفاق یه rca اضافی و دستمزد و شیرینی بچه ها حدود 50
در مورد آمپ هم چیزی بخر که تقریبا 4x100 وات روی 4 اهم بده و 4x150 روی دو اهم.
بازار رو بگرد ببین چی گیرت میاد . از سانداستریم , اینفینیتی , jbl و کدنس و پایونیر و کنوود ... سراغ برند متفرقه نرو
من نظرم xa175.4 کدنس هست با قیمت حدودی 220 ت .
اره هرچي ميگيري با گارانتي باشه در مورد امپ خودم همينو گرفتم امپ خوبيه هركي گرفته تعريفشو ميكنه سامانم اينجا همينو برداشته :31:نقل قول:
زياد نيست مناسب سيستمته
يه پيشنهاد دوستانه اگه ميخواي سيستم جم كني و بوجت نميرسه كم كم بخر ولي جنس خوب بگير خودم الان چند ماهه خورد خورد سيستممو جم كردم ولي چيزايي گرفتم كه دلم ميخواست
سیم گیج 8 مناسب نیست 4 یا 2 خیلی بهترهنقل قول:
جسارتا درباره اجناس کدنسم من اصلا پیشنهاد نمیکنم با این قیمتها پیشنهادهای بهتری هست(نظر شخصی
و ارزش دیگری ندارد)
البته دوستمون نگفتن که سیستمو واسه اهنگ گوش کردن میخوان یا کل کل و سر چرخوندن؟؟؟؟؟؟
منم با صحبت امیر موافقم . با اینکه سه قطعه از سیستم از این برند هستن اما به نسبت بقیه برندها گرون ترن.نقل قول:
اصلاً قیمت جهانیشون به دلار هم بالاست
اما من فوق العاده از آمپ خودم راضی ام به قیمتش می ارزه.
. باندام صدای تیز و قوی ای دارن اما به 200ت نمی ارزن.