خسته نباشید
امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
Printable View
خسته نباشید
امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
مرسی با سیستم ری استور کاری نتونستم انجام بدمنقل قول:
الان با NOD32 به روز شده گذاشتم کل سیستم اسکن بشه
امیدوارم مشکل حل بشه
از درایو C فایل boot.ini رو که مخفی و جزء فایلهای سیستمی هست،یه بک آپ بگیر،بعد با notepad بازش کن و اون خطی که مربوط به ویندوز قدیمیت میشه رو دیلیت کن.نقل قول:
میتونید این مسیر رو دنبال کنید :نقل قول:
RUN/msconfig/boot.ini
و بعد دکمه ی check all boot paths رو بزنید و اوکی کنید و ریستارت
پیروز باشید
سلام بر اساتید بزرگ
یک مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
من ویندوز عوض کردم همه پارتیشن ها رو هم حذف کردمو برای درایو ویندوز یعنی C حدود 8 گیگا بایت فضا اختصاص دادم. اما یادم رفت بقیه فضای هارد رو پارتیشن بندی کنم. و الان که ویندوز نصب شده. فقط همون درایو C شامل 8 گیگ فضا هست. و یک درایو دیگر هم داره به حجم صفر گیگ !! که کاملا خالیه :31: . میخواستم بدونم چجوری میتونم بقیه فضا رو که پارتیشن بندی نکردم بیاورم ؟ آیا راهی جز نصب دوباره ویندوز هست ؟ کل هارد 20 گیگا بایت است ( سیستم مال 9 سال قبله. اون موقع واسه خودش غولی بود :5: ). یعنی راه دیگری به جز نصب دوباره ویندوز هست که من بتونم این 12 گیگ باقیمانده رو برگردونم ؟
یه چیز دیگه. محتویات هارد بعد از حذف پارتیشن. دیگه نمیشه ریکاوری کرد ؟ یعنی فایل های گوناگونم ( موسیقی و غیره ) رو که توی بقیه درایو ها بودند و بعد از حذف پارتیشن به ملکوت اعلا پیوسته اند رو نمیشه دوباره داشته باشم ؟ یه چیزی شبیه برنامه های ریکاوری ویندوز ( get data back و recovery my file و ... )
ببخشید واسه دو تا سوال قصه کرد شبستری تعریف کردم.
نقل قول:نقل قول:مشکل من حل نشد:41:نقل قول:
سلام به مهندس عزيز
وقتي يك هارد را از روي يك سيستم ميبريم روي يك سيستم ديگر بالا نمي آيد و علت آن عدم تطابق فايل hall است كه يك كليد مخفي وجود دارد هنگام نصب ويندوز كه مي آيد hall را آپديت ميكند و ميتوانيم هارد را روي دستگاه جديد بياوريم بالا . لطفا نحوه انجام كار و آن كليد مخفي را اعلام نمائيد باتشكر
سلام
يك فايل فلش در اينترنت وجود دارد كه فرآيند بوت را بصورت فلش نمايش ميدهد اگر ان را پيدا كنيد و آدرس آن را بگذاريد ممنون ميشوم.باتشكر
دوستان چطور میشه اجازه نصب بازی یا به طور کل نصب برنامه روی سیستم رو نداد ؟
ممنون.
سلام.خير حتما به نصب ويندوز منتهي نميشه. شما ميتوانيد برنامه ي partition magic رو روي سيستمتون نصب كنين و از اونجا روي پارتيشني كه ناشناخته و به اصطلاح Raw هست عملياتي چون فرمت اون رو انجام بدين و به حالت آماده ي كار در آوريد. اگر طرز كار با پارتشين مجيك رو بلد نيستيد بگين تا بگيم بهتون.نقل قول:
شما ميتوانيد يه يوزر از نوع limit بسازين، سپس در اين يوزر امكان اجراي فايلهاي نصبي نيست!نقل قول: