دوستان فکر کنم قسمت تقویم انجمن رو تا چند وقت پیش نمیتونستیم ببینیم
الان میتونیم ، آره ؟!
Printable View
دوستان فکر کنم قسمت تقویم انجمن رو تا چند وقت پیش نمیتونستیم ببینیم
الان میتونیم ، آره ؟!
آره فک کنم.نقل قول:
این قسمت به چه دردایی میخوره؟ فک کنم یکیش تولد ها رو نشون میده. یه جاش هم کلیک کردم گفت شما دسترسی مسترسی ندارین ! :31:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
چیزی بگید!نقل قول:
بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! :13:
خب نمیشه دیگه ... :دینقل قول:
چیزی بگید!
حتما اینم عین همون لیست کاربران که چند وقت پیش غیر فعال شد ...
اوکینقل قول:
ببخشید اسپم میدم میخوام بگم که چرا شما دو تا Sayam ، Dr.Smith همش این قسمتین برین جای دیگه همش سوال مطرح میکنین ! :31: (شوخی بود واسه خنده اشکال نداره) : دی
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
ببخشید چرا ساعت سیس من با این فروم مغایرت داره؟ الان رو 28 بود پست قبلی ولی سیس من رو 22 دقیقه !! :18:
حالا مشکل از سیس من هست یا فروم؟! :31:
حالا من میخوام بدونم از این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارش صفحه اون پایینش چطوریاس؟ یعنی ما هر بار رفرش کنیم یکی شمارش میشه؟ ولی مثل اینکه خودمون رفرش کنیم شمارش اضافه نمیشه!؟
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
و یه سوال دیگه که به نظرم تو قسمت "لینکهای سریع" کنار ویرایش امضا تغییر آواتار هم بود بود نبود لازم میشه.
فکر میکنم به این علت باشه :نقل قول:
بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی عده ای برای بازاریابی ( احتمالا) محصولاتشون نظیر سی دی های بازی و... ، عضو انجمن میشدند و پیغامهای تبلیغاتی به عده ی زیادی از کاربران ارسال میکردند ( Send To All ) :دی ، احتمالا برای جلوگیری از این قضیه و ارسال پیغامهای دسته جمعی این امکان غیرفعال شده /
اره یادمه یه چند بار از یه ربات یا کاربر اینجوری تو فروم پخش شد ! :31:
بعد بنیدنش : دی
بله ...نقل قول:
شمارش صفحه اون پایینش چطوریاس؟ یعنی ما هر بار رفرش کنیم یکی شمارش میشه؟ ولی مثل اینکه خودمون رفرش کنیم شمارش اضافه نمیشه!؟
برای پروفایل بقیه اگه هر باری که رفرش کنید یک بازدید بهش اضافه میشه، همینطور که اگر بقیه برای پروف شما این کارو کنند
اما وقتیکه هر کاربری به پروفایل خودش بره و رفرش کنه به بازدید هاش اضافه نمیشه
:دی .......نقل قول:
ببخشید اسپم میدم میخوام بگم که چرا شما دو تا Sayam ، Dr.Smith همش این قسمتین برین جای دیگه همش سوال مطرح میکنین ! :دی (شوخی بود واسه خنده اشکال نداره) : دی
برام 2تا سوال پیش اومده.اینکه یه پستی دادیم میخاییم پاکش کنن.چیکار باید کرد؟و اینکه زیر اواتار هر شخصی علامت تعجب هست که نوشته گذارش تخلف.این گزینه رو انتخاب کنیم چی پیش میاد؟
سلامنقل قول:
پست خودتون که میخاید حذف بشه رو ریپورت کنید و بنویسید حذف بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مدیر اونجا وقتی ببینه این ریپورت رو حذفش میکنه
و یا ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود" و بعدا آدرس اونو به مدیر اونجا پ خ کنید تا حذف کنند
+
وقتی که از کاربری پستی رو می بینید که خلاف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است اون رو گزارش کنید
این گزارش بصورت یک پیغام برای مدیر اون انجمن فرستاده میشه ....
مدیر اونجا متوجه این گزارش میشه و حذف میکنه ....