واسه من که مشکلی نداره و شبها هم به راحتی بالا میاد..همین الان هم تست کردم گوگل بالا میاد.:n16:نقل قول:
Printable View
واسه من که مشکلی نداره و شبها هم به راحتی بالا میاد..همین الان هم تست کردم گوگل بالا میاد.:n16:نقل قول:
از 12 فروردین تا به حال وضعیت اینترنت در مازندارن شهرهای آمل و محمود آباد اقتضاح شده
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=39
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=220ms TTL=39
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=181ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=39
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=39
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=39
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=39
نمیشه یه فایل چند کیلوبایتی رو دانلود کردم با پشتیبان فنی چت میکنی حرف همیشگیشون تعداد کاربر زیاد و افت سرعت هست کم کم بعد سال ها باید به فکر کوچ کردن به سمت پارس انلاین یا آسیاتک بود
آسیاتک که دزدترین شرکت ایرانه طرفش نرو که بدجور پشیمون میشی اما در مورد پارس تو منطقتون پرس جو کن اگه خوب بود بگیر.:n16:نقل قول:
اره باید حضوری یه فرم هست که باید پر کنی برای جمع آوری و امضاش کنی...البته تو بعضی شهرا هم میشه درخواست رو ایمیل کرد واسشون روی یه کاغذ درخواست جمع اوری کنی بعد عکس بندازی ازس براشون بفرستی تا برات جمع کنند در مورد سوال دوم هم نه اگه زودتر از موعد قرارداد جمع اوری کنی پولتو پس نمیدن :n16:نقل قول:
آرت 2 :n09: چه کیفی میده دانلود نامحدود :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش رو art 1 محدود شدی؟نقل قول:
نه محدود نشدم ماه اولم که شاتل گرفتم ارت 1 داشتم که 75 گیگ دانلود کردم بعدش تو ماه دوم 8 مگ داشتم که 300 گیگ دانلود کردم ماه سوم هم پس از اتمام سرویس 8 مگ آرت 2 گرفم که تا الان 50 گیگ دانلود کردم و هنوز هم محدود نشدم اما نمیدونم چطور دوستان میگن اگه از اون عددی که تو سایت شاتل زده بیشتر دانلود کنی محدود میشی با این وجود معلومه میشه که همه اون عددهایی که تو سایتش واسه ارتها زده دروغه :n16::n02:نقل قول:
نقل قول:
قبلاً یکی از کاربرها توی همین تاپیک گفته بود که سقف محدودیت به منطقه جغرافیایی و شرایط مشابه هم بستگی داره و توی بعضی جاها زودتر محدود میشه و بعضی جاها دیرتر یا هرگز.
من چند ساله دارم راضي هستم
به همه هم پيشنهاد ميكنم .
نقل قول:
امروز که کلاً کند بود و هر چی به ساعت مجانی نزدیکتر میشدم، وضعیت بدتر و کندتر میشد. اما از ساعت یک دیگه رسماً قطع شده و پشتیبانی هم میگه مشکل قطعی بخاطر "اختلال در شبکه مخابراتی" هست. الان هم با اکانت مبیننت وصل شدم که نشون میده مشکل نبایستی سراسری باشه و حتی احتمالاً برای همه مشترکین شاتل نیست. کسان دیگهای هم امروز و امشب این مشکل رو داشتن و یا فقط من بودم؟