شاتل فقط زرنگه برای فروختن گیگ اضافه
سرعت دانلود شبانه را بعد از سه شب دانلود تا سه هفته محدود میکنه حتی سرویسهای نامحدودش هم تا یه حدی اجازه دانلود دارن
Printable View
شاتل فقط زرنگه برای فروختن گیگ اضافه
سرعت دانلود شبانه را بعد از سه شب دانلود تا سه هفته محدود میکنه حتی سرویسهای نامحدودش هم تا یه حدی اجازه دانلود دارن
هیچی آقا فهمیدمنقل قول:
شده 14 گیگ
قبلا فکر کنم 10 گیگ بود 6 ماهه 1024
سرویس 128 شاتل روی 2بسته میشه تقریباً ولی برای 512های اسمی بالاتر شما یه کارت دانجشویی هم ارایه بدی بهت تا 8 مگ میدند(مسخره بازی سازمان تنظیم هست..) این 1دونه رو خوب یادشون مونده انجام بدن ولی اینکه خط رو باید 1به 8 ارایه بدن نه 1به 100 کلا چنین چیزی براشون تعریف نشدست...نقل قول:
آره دیگه گیگ اضاه کردن 1ریال از قیمتها سرویسها کم نکردند..نقل قول:
در حالی که مخابرات استان تهران تخفیف 20% در فیش این دوره منظور کرده....
Erfandotm مرسی از توضیحت
فقط یه چیزی. دارم فکر می کنم اگه شاتل رو به درک واصل کنم و برم از پارس بگیرم خودم رو قانع می کنم که دانلودهامو بگذارم واسه شب. خب شبی 6 گیگ هم خدایی خوبه و فکر نکنم بیش از این دریافتیم باشه. اما از این نگرانم که یهو پارس هم شبانه رو محدود کنه. بعد میشه دیگه کپیه شاتل. درسته ؟ با این تفاوت که حالا من واسه هر یک گیگ هم باید 3600 پول بدم و ....
- شما چند وقته پارس داری و داری شبها با این سرعت و بدون هیچ محدودیتی دانلود می کنی ؟
- به نظرت پارس برنمیداره چند وقت دیگه مثل شاتل محدود کنه ؟
- یعنی شبها به هیچ وجه واست چرتکه ی گیگ و حجم نمیندازه و هر چی دانلود کنی با اون سرعته بالا، چیزی بهت نمیگه ؟ یا اینکه صبح پا میشی میبینی از ترافیکه خریداری شده ات واسه روزانه ، مثلا 4 گیگ رفته ؟
نقل قول:
در مورد سرعت آرت بطور مشخص چیزی نگفته، ولی تاکید کرده که سرعت بایستی حداکثر باشه. اما در مورد شبانه اکو چیزهایی گفته که مشخصه درست نیست. مثلاً نوشته سرعت تدریجی کم میشه که اونهایی که این بلا سرشون اومده بهتر میدونن که اینطور نیست و یک دفعه شب که وصل میشن، میبینن که محدود شدن.
البته طبق شواهد فکر کنم همین سیاست شبانه اکو رو برای آرت هم پیاده میکنن.
اما نکته جالبی در مورد سرعت شبانه و ضریب اشتراک هست که اینها دو تا ادعا دارن که هیچ کدومش در مورد مشترکهای محدود شده، اجرا نمیشه.
اولی اینکه به وضوح میگن که سرعت برای قراردادهای سرعت بالا ﴿از وضعیت پائینترها بیخبرم﴾ بایستی حداقل یک مگابیت و حداکثر تا یه عدد بالاتر باشه. اما برای خودم و کسانی که اینجا تعریف کردن، دیدم که سرعت حتماً و همیشه روی حداقل هست و این محدوده سرعت تعریف شده، دکوری هست و اجرا نمیشه.
دوم هم اینکه ادعا میشه پرمصرف با ضریب اشتراک قانونی فعال میشه. این یعنی اگه کسی جایی باشه که منطقهاش کم ترافیک باشه یا در ساعات خلوت شب که دم صبح هست، دانلود کنه منطقاً بایستی سرعتش بهتر بشه. این بالا و پائین شدن سرعت در طرح ضریب اشتراکی ذاتاً همینجوری عمل میکنه. اما میبینیم که اینطور نیست و سرعت در بهترین حالت با برنامههایی مثل IDM روی 10 تا 12 هست و بصورت اتصال تکی که در حد دایالآپ و حتی کمتر. یعنی اینها ضریب اشتراک رو اعمال نمیکنن و بجاش کاری میکنن که سرعت یه مشترک خاص هرگز و در تمام زمانها و شرایط ترافیکی از سرعت خاصی بالاتر نره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راستش من هم حدود یک ماه پیش که اکانت گرفتم بطور خالص ۸ مگابیت سه ماهه حدود ۹۴ هزار تومن بود که الان هم همون هست و تغییر نکرده. شاید تغییرات نسبت به دورههای خیلی قدیمیتر بوده.
نقل قول:
شنیدین میگن آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟ اگه اینها هم ریگی به کفش نداشتن و کارشون درست بودن که اینجور مخفیبازی در نمیآوردن و بخش پشتیبانی مدام نمیگفت که از هیچی خبر نداره.
کاملا تایید میشهنقل قول:
دقیقاً سرعتتون رو روی 12.8 میبندن دیگه.... همونی که تو قرار داد هستش...دیگه چی میخوای؟؟؟ :n08:نقل قول:
پ.ن: اگه آدم اصن بدون قرارداد از اینا سرویس بگیره بهتره...:n09: