در مورد شبانه هیچ کاری نمی تونید بکنید در ساعت عادی بله ولی شبانه هیچی .
Printable View
در مورد شبانه هیچ کاری نمی تونید بکنید در ساعت عادی بله ولی شبانه هیچی .
دوستان کسی قرارداد فعلی شاتل داره بزاره اینجا بررسی کنیم البته در یک بند در مورد نامحدود گفته شده ولی در مورد محدود چیزی ندیدیم .
نقل قول:
خیلی واضح نگفتین که دنبال چه متنی هستین، چون متن رو الان باز دیدم و بجز همون مواردی که توی خود سایت هم هست چیز اضافهتری ندیدم.
سلام دوستان.من اولین باره که میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم.میخوام یه اینترنتی که همراهم باشه.واسه بازی انلاین و دانلود حجم بالا مبخواستم.اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چه اینترنتی بگیرم و اگه میشه سرعت دانلودش رو هم بگید
دوستان، ببخشید، یه سوالی من دارم در مورد تعرفه ها
مگه تعرفه های شاتل کم نشده؟
الان واسه من پیش فاکتور صادر کردن، این سرویس:
Eco1024-6 به مبلغ 88هزار تومن
بعد رفتم فاکتور 6 ماه پیشم رو هم چک کردم، میبینم اون موقع نه تنها گرونتر نبوده، که ارزونتر هم بوده
مبلغش بوده 86500 تومن!!
الان قضیه چیه؟
داداش بیخیال این شرکت شو !نقل قول:
کدوم شهری اگه تهرانی که نامحدود بگیر از مخابرات حالشو ببر اگه جای دیگه هستی که باید ذکر کنی در هر صورت پارس و آسیاتک وهای وب اوضاعشون تو شبانه ردیفه
بقیه جاها پکیده هرچند بازم بسنتگگی به شهرتون یا منطتقه تون داره که ممکنه اینایی هم که گفتم برات افتضاح باشه!
مالیات بر ارزش افزوده کوفتی شده 8% امسال!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
در ضمن اون مقداری هم که کم شده رو به جاش ترافیک میدن بهتون نه پولشو
خیر شاتل 1ریال هم از هزینه سرویسهاش کم نکرده منم این قضیه 8% رو می دونستم بخاطر این اسفند تعرفمو کردم 6ماهه نخوریم به 8درصد مالیات بر ارزش افزوده 6ماهی :n02:نقل قول:
یک قوانین سرویس دهی هست روی شاتل من پیدا نکردم مثلا روی آسیاتک هست که زده هیچ تضمینی برای سرعت سایت رایگان نیست .نقل قول: