نقل قول:
قربون دستت میشه این لینک رو بهم بدین. بعد از مدتها گویا بالاخره یه جایی جواب رسمی به مشکل رو میشه دید.
Printable View
نقل قول:
قربون دستت میشه این لینک رو بهم بدین. بعد از مدتها گویا بالاخره یه جایی جواب رسمی به مشکل رو میشه دید.
ایشون احتمالاً قبلا حسابدار کل مخابرات بودن از بیلان سالیانه شرکت مخابرات خبر دارن و می دونه که مخابرات داره ضرر می کنه! به خدا گیری کردیم از دست این شاتل زبون نفهم ,میگم آقا ما نمی خواییم سرویس رو بالاتر ببندی همون 1به 8 رو بده شما ولی محدود نکن مثل مخابرات اصلا انگار باهاشون عربی صحبت می کنی !نقل قول:
نقل قول:
اینجای کار رو خیلی متوجه نشدم. یعنی چون شما بیشتر از حجم ادعایی مصرف کردین، پول بیشتر گرفته یا اصولاً اون حجمهایی که برای آرت توی سایتش نوشته هم الکی هست و با حجم کمتر هم کسی محدود میشه؟ چون خودم تابحال نداشتم که تست کنم، میپرسم. میخوام ببینم میارزه تغییر طرح بدم یا کلاً از خیرش بگذرم.
پینگ شاتل که خیلی وقته رفته بالای 250... چون شلوغ شده و پهنای باندش نصبت به مشترکینی که داره مناسب نیست تو مراکز اصلی,هر جوری هم می خواد تو کت ملت کنه این چیز عرفه که شما سرعت 8مگت بیاد روی 11کیلو چیز خیلی طبیعی هست کسی خر نمی شه طرف برمیگره 2تا همبهش میگه! شما ماهی 44تومن هزینه اینترنت بده بعد سرعتت تبدیل بشه به دیال آپی که فقط خطتو اشغال نمی کنه خوبه والا....نقل قول:
شما هم فکر نکنید این داستانها و مشکلات فقط برای ما هست! اکثر کاربرهای شاتل ازش ناراضی هستند ولی شاتل بخاطر سود خودش حاضر نیست این قانون مسخره محدود سازی یه هوویی رو ور داره یا تعرفه های نامحدود مثل مخابرات ارایه بده,اینم یه نمونش که ملت تو تویتر از شاتل می نالن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میگن هر دم از این باغ بری میرسد، تازهتر از تازهتری میرسد شده حکایت این دوست عزیز. اینجا هستن کسانی که میگن محدودیت ۳-۴ روز و نهایت ۷ تا ۱۰ روز هست. اما ایشون این محدودیت رو حتی به دوره بعد هم به همراه بردن. یعنی فکر کنم شاتل اینجوری جلو بره سوای محدودیت سرعت، توی دنیای واقعی هم مییاد از طرف شکایت میکنه و اموالش رو توقیف میکنه که چرا بیشتر از اونی که شاتل دلش میخواد ﴿که البته کسی هم دقیق نمیدونه چقدر هست﴾ دانلود کرده. حیف و صد حیف که شب عید اینجور بحثها رو توی تاپیک شاتل ندیدم که طرفش نیام. این همه هزینه و خرید مودم اختصاصی برای شاتل به اینجا کشیده که حالا با این وضعیت یا باید پول بدم و فقط تماشا کنم یا باز هزینه اضافه بدم و از اینجا برم یه جای دیگه.
بچه ها یک سوال بخام ا رانژه خارجت کنن پول میگیرن ؟
نه! هزینه نداره دیگه جمع آوری رانژه!نقل قول:
بچه ها یک خبر دقایقی پیش از سامانه 195 واسه شکایتم زنگ زدن گفتن پیگیری شد توسط شاتل منم گفتم زنگ زدن ولی مشکل رفع نشد گفتن باشه ما پیگیری میکنیم بهتون زنگ میزنیم :)
آره 195 ول کن نیست تا به شکایت شما جواب درستی داده نشه,با اون کد پیگیری هم که در دست داری می تونی بری سایت 195 اگر جواب نهایی از طرف اپراتور داده شده بود دوباره تجدید نظر رو بزن و دلیل تجدید نظرتو بنویس براشون و مشکلتو شرح بدهنقل قول: