اونو دیگه نمیدونمنقل قول:
ولی پینگ من سر زمان های خاصی از 130 به 350تا 450 میره
و طوری که تو میگی 4 نصف شب درست میشه
Printable View
اونو دیگه نمیدونمنقل قول:
ولی پینگ من سر زمان های خاصی از 130 به 350تا 450 میره
و طوری که تو میگی 4 نصف شب درست میشه
یادش بخیر یه زمانی گسترش ارتباطات و گیت وی 89و8و9 میومد چقدر خوب بودنقل قول:
برا تو چه ipهیی میاد؟
همه جوره میادنقل قول:
2.182 ِ 5.233 ....
کسی هست Ip 37 داشته باشه؟
37دیگه چیه؟اولشه یا آخرش؟خوبه یا بد؟نقل قول:
دوستان لطف کنید جواب منو بدیننقل قول:
نقل قول:
اره منه بدبخت
فکر نمیکنمنقل قول:
منم آی پی ۳۷ دارم. خوبه. هم سرعتش هم پینگش. واسه گسترش ارتباطاته.
یعنی منظورتون 5.222.37؟نقل قول:
اگه اینه که عالیه پینگش از 150بالاتر نمیره
بچه این تعرفه ای که دورش رو با قرمز مشخص کردم توی پنل پرتک من نمیاد برای شماها میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه tracert 4.2.2.4 گرفتم واسم زده استاتیک ببینید برا شما هم میزنه استاتیک؟
نه منظورم این آی پی ـه: 37.221.18نقل قول:
که واسه من ثبات خوبی داره. متعلق به گسترش ارتباطاته.
کلا امروز وضع پینگ بهتر بود بیشتر اوقات حدود 290 بود
IP اولش با 37 شروع میشه.خیلی هم افتضاح هست.کلا از 5 مگ اومدم 32 مگ خیلی افتضاح شده
پينگ امروز برا من 700-1000پايينتر نيومد
سلام یه DNS خوب بگید....
217.218.127.127
4.2.2.4
ممنوننقل قول:
عالی بود
دوستان الان من با پشتیبانی تماس گرفتم برا قفل شدن آی پی ولی گفت شبکه هیچ مشکلی نداره و آی پی باید عوض بشه همین الان شما هم تماس بگیرید که بدونن مشکل داریم شاید راه چاره ای پیدا کردن
واقعا فاجعس پینگ داخل 500 اونم با تایم اوت
رفیقم که اسیاتک داره با اون همه مزخرفیش پینگش بهتر منهريالمعلوم نیست چیکار میکنن تو این مخابرات بی صاحاب
همین الان زنگ بزنید پشتیبانی من تماس گرفتم ولی گفت شبکه هیچ مشکلی نداره بهشون بگید که آی پی قفل شده چون اصلا نمیدونن که چنین مشکلی وجود دارهنقل قول:
من چهارباری زنگ زدم تا الان،میگن مشکلی نیست و خب ایپی عوض بشه که چی؟ایپی 2 هم معتبره،خود اکسین هم که نمیدونه اصا مشکل چیه فقط گفتم پورتو ریست میکنم اگه درست نشد هیچنقل قول:
به من گفت سیستمت ویروس داره که پینگ اینقدر بالاست وگرنه این آی پی مشکل نداره:n21:نقل قول:
:n08:نقل قول:
به پشتیبانی اکسین گفتم ایپی قفل شده میگه اسپلیترو در بیار:n08:
5 مگ خریده بودم . ( خط رانژه شده بود تو تنظیمات مودم داون استریم زده بود 2048 ) ولی هنوز نت وصل نشده بود . گفتم رو 2 مگ تنظیم شده . میگه تا زمانی که وصل نشده نمیشه فهمید که رو چنده شما از کجا فهمیدی؟ :n04:
:n08:
کدومتون چش زد اینترنت من رو؟ :| : )) ترکید. افتادم رو آی پی های 2.183
+
واسه من پینگ همون آی پی های 37 خیلی بهتر بودحدود 150-16 . الان با 4.2.2.4 پینگ 250 ه.
به نظرم راه حلش خرید آی پی استاتیک 2.185.89 دیگه هیچوقت مشکل پینگ و سرعت نداریم ولی قیمتش گرونه ماهی 7هزار تومنه فکر کنم:n21:
ایپی رو میشه دلخواه انتخاب کرد؟نقل قول:
آره ديگه مثلا بهش ميگي يه ip 89 ميخوامنقل قول:
اگه 7 تومن باشه با این وضع خراب حاضرم بدم،فردا یه زنگ میزنم ببینم چی میگن
يعني يه سرويس 2مگ با 3گيگ 30تومن درمياد:n21:نقل قول:
ایپی استاتیک رو نمیشه خودمون مشخص کنیم و اصلا هم فکر نکنم از این رنج ایپی باشه که تا حالا برامون میومده
اما خوبیش اینه که هر ایپی داغونی هم که بهمون بدن دیگه از 2.189 بدتر نمیشه به قول معروف بالاتر از سیاهی دیگه رنگی نیست :n19:
يعني يه سرويس 2مگ با 3گيگ 30تومن درمياد:n21:نقل قول:
من رفتم تمدید کنم واسم یه یوزرنیم جدید ساخت هنوز همینطوریه. هیچ راهی نداره مرکز باید درست کنه خودشون زدن به نفهمی
ربطي به اكانت نداره از پورته فكر كنم پشتيباني بتونه درستش كنه ولي انجام نميدن چون اصلا ربطي به اكانتينگ ندارهنقل قول:
چقدر طول كشيد تا اكانت جديد برات ساخت؟
ضحي هستي يا ماناماد؟
اره ،من می خواستم برم اکسین ولی وقتی دیدم اونور هم این مشکل هست بیخیال شدمنقل قول:
اواسیس-3 سوت ساخت
يعني اكانت جديد پارتاك و ibs جديد سريع ميتونن بسازن؟اونوقت يوزرنيم جديدو چي ميزارن؟نقل قول:
اره، هرچی دلت بخواد مگه یوزر نیم حتما باید شمارت باشه؟ یه جور شناسه هست فقطنقل قول:
میگم ما ها که اینطوری شدیم تو لیست سیاهی چیزی شبیه این قرار گرفتیم بنظرت اگه خط تلفن جدید بکشی مشکل حل میشه؟
هرچند 50 تومن میره تو پاچت
من هر جوری حساب میکنم لقمان بهتر از مخابراته
اکانتینگشون هم مثل مخابرات ibs و نمیتونن سرعت شبانه رو محدود کنن
تازه شنیدم که 2 مگ فن اوا تا 800 هم سرعت میده , در بدترین شرایطش میشه همین سرعت 250 خودمون ولی بازم 2 ساعت رایگان بیشتر داره