بله عزیز مشکل از گوشی من بود دوباره پست رو تکرار کرده وقتی اومدم تو تاپیکنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بله عزیز مشکل از گوشی من بود دوباره پست رو تکرار کرده وقتی اومدم تو تاپیکنقل قول:
خیلی خوبه من نمیدونستم میشه چند تا بسته زد، چون من سرعت دانلودم ۱۱ مگ هست با ایرانسل راحت میتونم چند تا بسته بزنم کلی دانلود کنمنقل قول:
برای اون مساله کم شدن از شارژ هم میشه هم مدیریت مصرف رو فعال کرد که فقط از بسته دانلود کنه و تموم شد دیکه از شارژ نخوره، یا اینکخ یه سیم کارد که توش شارژ نداره استفاده کرد
این همه دانلود واقعا به چه دردی میخوره؟ :n02:
همچین سرعتایی با IDM ؟ تک لینکش چطوریه؟
اقا ما زدیم یه شب دانلود کردیم
یه دفعه ای رفتیم دیدیم داره حساب میکنه
چیکار کنم الان ؟
شبانه گفتن رایگان که
در ضمن انتی ویروس 6 ماه کسپر رو فرستادن به ایمیلتون یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جزو قرادادتون شبانه رایگان باشه 2 تا 6 رایگان نگران نباشیدنقل قول:
پنل مزخرفش رایگان تو ستون خودش نشون نمیده
دوستان لطفا کمک کنید من یه طرح رو مودم دارم یه طرح جدیدم خرید پسوردشم دارم چطوری رو مودم ست کنم ؟ هر کسی میدونه کمکم کنه ممنون.نقل قول:
دوست عزيز شما اون تايم بعد از ساعت سه رو عكسش رو حذف كردين..؟!![emoji848] چون از اون ساعت يك دفعه پريده، مى خواستم ببينم مال شما چه ساعتايى قطع و وصل ميشه براى ترافيك شبانه..نقل قول:
دوستان ميگم چجوريه براى ما كه يك تا هفت هست يعنى اشتباه فعال شده..؟!![emoji28] چون مال ايشون انگار از دو قطع و وصل ميشه..نقل قول:
ایشون فکر کنم خودش خاموش روشن کرده مودمو یا نویز داره قطعی وصلیش زیادهنقل قول:
از ساعت 2 خودش جداگانه محاسبه میکنه.
ولی من با همه اینها خودم خاموش و روشن میکنم. 20 گیگ رفته تو پاچم
برای من که هر روز رو بدون استثنا از ساعت 2 تا 5:59 رو به این ترتیبی که می بینید جدا محاسبه می کنه و خبری از ساعت 1 تا 7 نیست! البته من پس پرداخت هستم.
راستی دوستانی که اینهمه مصرف دارند چی دانلود می کنند ؟ بگید شاید ما هم یاد گرفتیم استفاده کردیم:n11:
الان مال ايشون هم دو تا شش هست، يعنى امكانش هست برا ما اشتباه فعال شده باشه..؟!![emoji28] البته من همون روزاى اول كه طرح شروع شده بود درخواست دادم بعدش حدود سه هفته پيگير بودم كه شبانه م فعال شه بعيد نيست ديگه روندشون درست شده باشه و تو سيستم وارد كرده باشن دو تا شش رو..نقل قول:
سلام
مخابرات از اولین اتصال حساب میسه یا از روزی که وصل کردن؟
فیلم نرم افزار و.. دانلود میکنیمنقل قول:
مرسی دوست خوبم
کارآمد بود
سارا
محمدرضا بیدخام، سخنگوی مخابرات استان تهران اعلام کرد: «سرویس اینترنت پرسرعت ۱۰۰ مگابیتی بر پایه فناوری VDSL2 که به تازگی در نمایشگاه تلکام رونمایی شد، در حال حاضر در برخی مراکز مخابراتی تهران تست میشود.»
سخنگوی شرکت استان تهران با اشاره به اینکه VDSL2 امکان دسترسی کاربران به اینترنت را با سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه فراهم میکند، توضیح داد: «VDSL2 در بیشتر مواقع کارکردی مشابه اینترنت ADSL دارد با این تفاوت که در این فناوری امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر بستر کابل مسی، قابل ارائه است.»
بیدخام ادامه داد: «در صورت موفقیت فاز آزمایشی این طرح، سرویس VDSL2 میتواند برای استفادههای تجاری و حتی خانگی کاربرد داشته باشد و سرعت دسترسی چندین برابر بیشتر را برای مشترکان فراهم کند.»
فناوری VDSL2 دارای دو نسخه است که در یک نسخه از آن سرعت دانلود و آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد اما در نسخه دیگر سرعت آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت دانلودش تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید. این فناوری در بستر کابل مسی ارائه میشود و نیازی به فیبر نوری نیست.
ارائه این سرویس میتواند بازار رقابت بین فناوریهای دسترسی سیمی به اینترنت و دسترسی بدون سیم به اینترنت در کشور را افزایش دهد. VDSL2 را میتوان یکی از رقبای TD-LTE دانست، با این تفاوت که در TD-LTE با استفاده از فناوری mimo میتوان سرعت را تا بیش از ۱ گیگابیت بر ثانیه رساند ولی VDSL2 نهایت سرعت ۳۰۰ مگابیت برثانیه را دارد.
همچنین TD-LTE وابسته به خط تلفن ثابت نیست، در حالی که VDSL2 روی کابل مسی یا همان خط تلفن ثابت ارائه میشود.
بیمارن کلا اینا. حتما باید یکی بیاد سرویس بهتر ارایه بده تا اینا مجبور شن برای موندن تو بازار یه حرکتی انجام بدننقل قول:
سلام دوستان.
منم امروز صبح سرویسم رو به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت تغییر دادم.
چرا مقدار ترافیک باقی مانده رو زده 28294 مگابایت؟ مگه نباید 24 گیگ باشه؟!؟!
اگر الان یه بسته 100 گیگی بخرم اونوقت اول کدوم بسته مصرف میشه؟ اول اون 2 گیگ ماهانه رو مصرف میکنه بعدش که تموم شد میاد از 100 گیگ کم میکنه؟
و اینکه این 2 گیگ ماهیانه قابل انتقال به ماه بعد هستش یا آخر هرماه میسوزه؟؟؟
سلامنقل قول:
شما چطور سرویس رو تغییر دادین؟ منم دقیقا میخوام همین حرکت رو بزنم
Sent from my MI Max using Tapatalk
دوست عزیز قبلا بسته خریده بودی؟نقل قول:
چون بهت تقریبا 27 گیگ و 630مگ دادند تقریبا 3گیگ اضافه دادند که احتمالا از بسته قبلیت
شما 28گیگ برای یک سال دادی حالا میخوای مصرف کن میخوای نکن
برای مصرف یکساله است.
اول 28گیگت تمام میشه بعد میاد سراغ بسته
باید تشریف ببرید مخابرات تغییر بدید قرارداد امضا کنید و تمامنقل قول:
آقا پنل مخابرات چرا اینجوریه؟ من الان دو روزه سرویسم وصل شده هیچی از مصرفم تو پنل نیست؟ :n41:
تو پنل مخابرات برای اون نامحدودا دو گزینه اضافه شده
تغییر از نامحدود به محدود
تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت
2020 به من گفت معادل باقیمانده سرویس به من هزینه عودت داده میشه و میتونم سرویس جدید خریداری کنمنقل قول:
اما مخابرات میگه سرویس قبلی میسوزه و بعد سرویس جدید تعریف میشه
والا مال من هم سوزوندن. 195 شکایت کردم زنهاز 2020 زنگ زد انقدر زر زد گفتم باشه شما درست میگینقل قول:
از زمانی که درخواستتون ثبت شد چقدر طول کشید تا سرویستون فعال شه؟نقل قول:
1تا 2 ساعت بعد تغییر میکنه
دوستان سلام
یک سوال تو سرویس طعم تابستانه امکان خرید همزمان 2 بسته افزایشی 100 گیگ وجود داره که حجم کلی 200 گیگ بشه یا باید بسته اول تموم بشه بعد بتونیم بسته خریداری کنیم.
از لحاظ صرفه اقتصادی میپرسم چون تا اول آبان بسته ها تخفیف دارن
مرسی
دوستان شاتل. یک جشنواره پاییزه گذاشته 18 ماه 144 گیگ حدود 91000 تومان.
به نظر از این طعم تابستان مخابرات خوش قیمت تر هست.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بله امكانش هستنقل قول:
اگه شبانه براتون مهم نيست اون صد در صد بهتره مخصوصا كه الان بسته ى صد گيگ رو داره هفتاد تومن ميده، ولى اگه شبانه براتون مهم هست خب مخابرات ميتونه بهتر باشه، البته شاتل سرويس شاتل لند داره..نقل قول:
پیشگامان هم یه بسته 500 گیگ 500 روزه 50 هزار تومن دارهنقل قول:
جدیدا سرعت شبا داغونه باز بین ساعت 8 تا 1. کیفیت دوباره داره برمیگرده به زمان گذشته :|
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جدى..؟!! من مشكلى نداشتم هنوز..نقل قول:
پيشگامان رو من تاپيكشو اينجا نگاه كردم همه ناراضى بودن..نقل قول:
سرور خارجی تست کنید. تست دیشب من:نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان كه بد نيست حالا دوباره شب و نصف شب چك مى كنم[emoji4]
قبلا پس پرداخت بودم اصلا نمیتونستم بسته بخرم. احتمالا حجمم تموم شده بوده خودشون حجم اضافه کردن.نقل قول:
من بردم رو ۱۶، متأسفانه snr م از ۳۶ به ۶ کاهش پیدا کرد و سرعت دانلودم که قبلا رو ۲ ثابت بود الآن از زیر ۲ تا ۴~۵ متغیر
آپدیت: یه تیکت تو سایت گذاشتم، تماس گرفتن، برخلاف انتظار کارشناس حالیش بود!
مشکل حل شد و فعلا که راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk