سلام
در تعطیلات میان دوره هستم
تنها درسی که میشه از خدمت گرفت قدر شناس زحمات پدر و مادر باشید
Printable View
سلام
در تعطیلات میان دوره هستم
تنها درسی که میشه از خدمت گرفت قدر شناس زحمات پدر و مادر باشید
نقل قول:
الان دیگه دیر نیست میشه تعجیل زد؟اگه تعجیل بزنم جای بدتر میفتم؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی شک دارم
یه درس دیگه هم میشه گرفت که این جماعت صد و اندی نفری که 2 ماه باهاشون داریم زندگی میکنیم دقیقا عصاره ای از جامعه هستند. همونطور که آدم خوب هست آدم بد هم هست زیرآبزن هم هست آدم فداکار هم داره و... چه درس ها که از این 2ماه آموزشی نمیشه گرفت... از کل خدمت متنفرم منهی آموزشی. این 2ماه واقعا برای هرکسی ضروریستنقل قول:
نمیدونم برید شاید تعجیل بزنن ، اگه نزدن و مشتاق بودید برج 8 اعزام بشید برید نظام وظیفه و دستور کتبی رئیس نظام وظیفه رو بگیرید تا اعزام بشید .نقل قول:
نگاه کن دوست من روز اعزام محل آموزش شما مشخص میشه بر حسب نیازشون چون خیلی از سربازها به دلیل قبولی در کنکور نخواهند آمد و شما جای اونها خواهید رفت. شانس هستش و شاید اگه زبون چرب داشته باشید یتونید جای بهتری بیافتید.
جدا شدهنقل قول:
یک نیرو جدا هست و قرارگاه جداگانه داره
سلام
بچه ها کسی قضیه این برگ کفایت ازآموزش رو میدونه؟
یکی میگه همون کارت تکمیلی کافیه ببری پادگان آموزشی یکی میگه باید کارتت رو ببری سپاه محمد و برگ کفایت از آموزش بگیری.
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
کلا چه مدارکی باید ببریم پادگان آموزشی
ممنون
باید برگه ی سبز رو ببرید برگه ای که بسیج کل شهرتون تایید کرده باشهنقل قول:
یه نیرو جدا هست. آموزشیشم برا فوق دیپلم به بالا فقط سمنان هست و دیپلم مشهد. سمنان هم دیپلم میگیره.نقل قول:
در کل خدمت در پدافند راحت تر از نیرو زمینی و انتظامی و دریایی هست . هفته دیگه پایان دوره اموزشی هست
یکی از دوستام آموزشیش 01 بوده برج 6 ، الان تموم شده چند روزه
میگه سپاه 65 روز آموزشی داره ! ولی ارتش 40 روز
به نظرتون برم سپاه یا ارتش
همه اموزشی ها 60 روزن. من پدافند سمنانم. 2 هفته پیش میدان تیر بود.الانم همه کارا تموم شده ولی خب بازم تا 30 مهر نگهمون داشتن واسه جشن سردوشینقل قول:
بابا حرف از دهن خودم در نمیاد که رفیقم 01 بوده 40 روزه تموم شدهنقل قول:
عزیز من آموزش مقدماتی 60 روز هست.نقل قول:
من خودم 01 بودم کلا آموزشی 8 هفته هست که میشه 56 روز که 4 روزم واسه مراسم تحلیف آماده میشن میشه همون 60 روز 45 روز واسه گردان نخبه ها بود بقیه 60 روز.نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم آجا همون ستاد مشترک ارتش محسوب می شه؟ بعد فرقی با سماجا داره یا همشون یکیه؟
همشون یکیه. سماجا یعنی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی. اگه اینجا افتادید احتمالا توی برگه امریتون نوشته آجانقل قول:
دوست عزیز اونی که در قانون هست 60 روز تمام یعنی 2 ماه هست، ما قانونیش رو میگیم، والا خود ما اگه جمع کنی حدود 15 روز مرخصی بودیم، میاندوره و پایاندوره نداشتیم، روز اول هم نفرستادن، ولی آخر هفته ها، 22 بهمن و... همش رو خونه بودیم.نقل قول:
نسبت به زمان و مکان و فرد فرق میکنه ولی قانونیش همون 60 روزه.
نقل قول:
فکر کنم کسایی که از طرف بنیاد نخبگان اعزام بشن آموزشیشون 40 روزه هست
دوستان این سئوال رو چندین صفحه قبل هم پرسیدم اما متاسفنه جواب درستی ندیدم....
پادگان 02 الان دقیقا کجا افتاده؟؟؟ خارج شهره؟؟ اگر خارج شهر افتاده پس دیگه روز برگ نیست و نمیشه مثلا 4 عصر به بعد زد بیرون یا پنجشنبه جمعه ها مرخصی نمیدن؟؟ چون بچه هایی که 01 بودن این مرخصی هایی که گفتم رو داشتن!!!! :n28:
نقل قول:
پادگان 02 الان رفته پرندک. واسه پرندک هم از آزادی باید بری شهریار , از شهریار بری رباط کریم , از رباط کریم بری پرندک ! دقیق نمیدونم ولی مثل اینکه یه 20-30 تایی راه باشه تا تهران ! اونجور که شنیدم بین پادگان 33 و 23 ارتش هست.
02 دیگه خارج از شهر تهران اه. فکر نکنم بشه روی روزبرگ حساب کرد. باید واسه آخر هفته ها برنامه بریزی که نگهبانی نداشته باشی و بری خونه.
منم 02 هستم از مشهد . از بچه هایی که 02 هستن , پیام بدین تا با هم آشنا شیم.
سلام
من اعزام مجدد هستم (9ماه خدمت کردم)تیپ55 هوابرد شیراز خدمت میکردم.الان لیسانس گرفتم دفترچه که پست کردم کد 01 واسم اومده چنتا سوال داشتم:
1- منو چند روز اونجا نگه میدارن تا کد یگانمو بدن؟
2-ایا وقتی کد بهم گفتن فوری باید خودمو به یگان مربوطه معرفی کنم یا چند روز مرخصی بهم میدن؟
3- بنا به تجربتون احتمال اینکه کجا بیفتم بیشتره؟
1: آیا ستاد مشترک کل نیروهای مسلح سرباز یگانی داره؟
2: آیا در نیروهای مختلف ارتش برای خدمت در یگان میتوان جابه جا شد. مثلا از هوایی به زمینی یا دریایی؟
3: تو هر پادگان آموزشی وظیفه تقسیم با کدوم قسمته؟
دوستان یک سوال:
اگه اسفند عازم سربازی بشم بهتره یا اردی بهشت؟ (تا بهمن فرصت دارم دفترچه بفرستم)
می خوام ببینم تعطیلات عید توی دوران آموزشی چجوریاست؟ سخت گیری ها کمتر میشه یا بیشتر؟
*کارشناسی ارشد دارم
دوستان نياز به مشاوره شما دارم
من اين دي ماه امتحانات تجديد شده پيش دانشگاهي رو ميدم فارغ التحصيل كه شدم مستقيم برم خدمت يا فكر كنكور 93 باشم؟
همه ميگن نرو خدمت درستو بخون بعدا برو خدمت اما خودم ميخوام سريعتر از شر اين سربازي راحت بشم بعدا واسه درس فرصت زياده
به نظر شما چيكار كنم برم بهتر نيست؟
وقتی دانشگاه بری و لیسانس رو بگیری بری خدمت برات راحت تره تا با دیپلم بخوای بری .نقل قول:
1. خیلی نگه نمیدارن در حد دو سه روزنقل قول:
2.معمولا دو سه روز وقت میدن خودتون رو معرفی کنید
3.هرجایی ممکنه
سلام دوست من صد در صد اسفند ...بهترین دوره اموزشی که به دوره طلایی هم معروفه دوره اسفند تا اردی هستنقل قول:
.مدت اموزشی خیلی کم تر میشه و بهتون مرخصی خوب تو عید میدن
دوست من بستگی به خودتون داره.. توجه کن اگر با دیپلم رفتی باید پی همه چیز رو به خودت بمالی من خودم با دیپلم رفتم خدمت العان هم دارم درسم رو ادامه میدمنقل قول:
دوستان من 2 روز دیگه آموزشیم تموم میشه. اومدم مرخصی. نیروی دریایی سیرجان هستم. نکاتی رو میگم شاید به دردتون بخوره.
اول از همه هر جایی که افتادین لباس گرم با خودتون زیاد ببرین. بخصوص تو اردوگاه سرما خیلی اذیتتون میکنه. وسایل اضافی مثل کتاب و دمپایی و اینجور چیزا نبرین. چون اونجا همه چیز بهتون میدن. تنقلات ببرین با خودتون. مخصوصا خرما. و مهمتر از همه اگه هنوز دفترچه پست نکردین حتما برین دنبال برگ سبز.
تو فکر معاف از رزم و این چیزا هم نباشین چون تو آموزشی فرق زیادی بین آدم سالم و معاف از رزم نیست. پس دلتونو به معاف از رزم خوش نکنین.
سربازی سختی خودش رو داره. خونه ی خاله نیست. اونجا قدر خیلی چیزها رو میفهمین. اما اینجور هم که از بیرون میبینین نیست. ازش یه غول ساختن. هرجوری هست میگذره. اصلا ترس به دلتون راه ندین. فقط اونجا باید روحیه داشته باشین و خودتونو بزنین به بی خیالی. چشم رو هم بزارین آموزشی تموم شده.
بچه های لیسانس تازه اونجا قدر مدرکتونو میدونین.
بچه های عادی امکان داره یه ذره بهتون سخت بگذره. اما محکم باشید و قوی. دو ماه بیشتر نیست.
اونجا که بری یه جمله ی معروف هست که میگه: هروقت خواستی انصراف بدی یا فرار کنی یاد اشکای مادرت بیوفت.
موفق و موید باشید. ایشالا که این دوره هم به خوبی و خوشی تموم میشه.
نقل قول:
سربازی با دیپلم واقعن سخته. اگه تحمل سختی کشیدن رو داری حتما برو. چون هرچی زودتر از شر خدمت راحت شی بهتره. اما اگه تحمل دو ماه سختی کشیدن رو ندارری برو درس بخون. درکل نظر من اینه که بری خدمت. هرچقد سخت باشه دو ماه بیشتر نیست. باقیش راحته. سختی سربازی فقط آموزشیه
نقل قول:
1. سرباز میگیره ولی خیلی کم ( ینی باید پارتی کلفت داشته باشی )
2. میشه ولی خیلی سخته شرایطی مثل متاهلی داره. تازه اگه هم بتونی حداقل 4.5 ماه طول میکشه کارش
3. کلا میگن تقسیم با ستاد کل تهرانه
نقل قول:
پوتین اگه از اینجا ببری خوبه ولی اگه نبردی هم زیاد مشکلی نیست. فقط اونجا اگه خواستی بگیری یه سایز بزرگتر بگیر. هر روز هم واکس بزن و بزارش جلو آفتاب تا نرم شه
نقل قول:
ریش باید حتما تیغ زده بشه. اگه هم میخوای ریش بزاری باید کوتاه و مرتب و آنکارد باشه. بلند اگه باشه گیر میدن. ارشد گروهان ما ریشش بلند بود 48 ساعت اضافه خورد. دیگه خودت برو تا تهش.
اگه هم بگی آقا میزاره و این حرفا جوابت اینه: ((ارتش چرا ندارد.)) داداش تو ارتش هرچی گفتن باید بگی چشم جناب
نقل قول:
حاجی اسفند برو هیچ حرف اضافه ای هم نزن
سلام
حقوق سربازای با مدارک زیر چقدره؟
دیپلم/کاردانی/کارشناسی و ارشد
دیپلم 40نقل قول:
کاردان 51
کارشناسی 62
ارشد 84
البته چرت و پرت زیاد داره ها متاهلی و اینا من خودم کاردانی ام خاش بودم 64 میگرفتم الان شده 50 خورده ای اومدم تهران نمیدونم داستانش چیه
چشم. فقط این که کی دفترچه پست کنم اعزامم اسفند میشه؟نقل قول:
سلام.بچه ها این دقیقا سوال منم هست.1بارم پرسیدم بی جواب موند:n27:نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:شما اواخر برج 9 ارسال کنیدنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد از هفته اول برج 9 به بعد اعزامی های فوق دیپلم به بالا برای برج 12 اعزامشون میخوره
میانگینش میشه اواسط آذر خدا خیرتون بده :n02:
با بعضی از صحبت هاتون موافقم ولی اکثر جاها و علی الخصوص ناجا بدبختی اصلی بعد از آموزش شروع میشه، دوره فرسایش و اعصاب خورد کنی، والا من الان راضیم یه پولی هم با دستم بدم یه چند روزی برگردم اون فضای صمیمی آموزش، قدرش رو اونموقع ندونستیم...نقل قول:
(البته چند روز بیشتر نه :n02:)
به نظر من اگه کسی 1 ماه قبل خدمتش بگیره و واکس بزنه و یه هفته مونده هم بپوشه خیلی خوبه. چون اولا کفش سایز درست میشه و نرم میشه، خیلی ها هستن که پوتین تو روزهای اول پاهاشون رو از ناحیه های مختلف زخمی میکنه، جوری که از خونش جوراب میچسبه به بدن.نقل قول:
در نتیجه اگه تونستین حتما یه پوتین سبک بگیرین، واکس بزنین و 1 هفته مونده بپوشین.
من خودم پوتین هایی که از زمان گردان بسیج می پوشیدم رو پوشیدم و مثل دوستای دیگم اصلا دغدغه پوتین نداشتم.
این سری رفتم پاسگاه اگه یادم باشه ریزش رو میارم.نقل قول:
البته حقوق هم میدونید فرق میکنه، لیسانس حدود 85 هزار تومن هست که 17-18 تومنی بیمه و بازنشتگی و... کم میکنن میشه 67-68
دوستان من اگه آشنا داشته باشم بعد از آمورشی کدوم فسمت بیفتم از همه راحت تره؟(نیروی انتظامیم)