نه پیغام میده file not foundنقل قول:
Printable View
نه پیغام میده file not foundنقل قول:
یه عکس کامل از محیطی که این ارور رو می ده بعلاوه یه عکس از قسمتی از مودمت که مودم رو ری استارت می کنه بزار.نقل قول:
128 روز 140 و شب 12نقل قول:
256 روز 190 و شب 28
دوست عزیز از هر دو عکس گرفته و آپلود کردم این هم لینک عکس هانقل قول:
کد:http://up.-------------.com/images/2nzwj20qs25xc0fhzus6.png
هر کاری میکنم لینک عکس رو درست نشون نمیده تو فروم . اون -------- وطن دانلود هستشکد:http://up.-------------.com/images/oxpqt3y2nir4ca315f1l.png
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
3 تا سوال دارم الان.
1. هزینه ماهیانه که پرداخت می کنید چقدر میشه تو این 2 تا پلن؟ به غیر از 8070 تومن خودش.
2. این مراکز منتخب مخابراتی کجاست الان؟ قبلا زده بودن تو سایتشون الان نیست؟
3. کلا چند روزه وصل میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه سمت راست صفحه یه نوشته ای میاد همون رو خودت دستی وارد کن ببین چه اتفاقی می افته. ضمنا موست رو روی سیو اند ریبوت قرار بده اگر آدرسش مثل 192.168.1.1/resetrouter.html ( البته آدرسش قاعدتا متفا.ته) نمایش داده شده اون آدرس باعث میشه مودم شما ریست بشه امیدوارم پیداش کنی
داداش شما هم TD8811 داری؟نقل قول:
شما تونستی همزمان هم از lan استفاده کنی هم usb?
و اینکه درایوری برای win 7 دیدی ازش؟
نه دوست عزیز من 8101 دارم. تا زمانی که با شبکه ممکنه یو اس بی خوب نیست مگه اینکه پورت لن نداشته باشینقل قول:
دوست عزیز به این آدرس هم که دادی کلیک کردم فقط صفحه ریبوت رو میاره اما وقتی اشاره گر موس رو میبرم روی دکمه سیو / ریبوت اون پایین آدرسش رو نمینویسه چیه. حالا باید چکار کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
بخاطر تحریم نیست بخاطر کم خریدن و گران فروشی و سود بیشتر هست (کلی ایران رو میگم)
اینکه افزایش یا کاهش سرعت اینترنت دست خودشونه نمیدونم ولی اینو میدونم که منطقه مخابراتی و شلوغی منطقه دلیل کاهش سرعت اینترنت پارس انلاین هست.دقیقا شبه قدر همه رفته بودن احیا سرعت دانلود شب من زیر 70 نیومد در صورتی که شبای دیگه سرعت دانلودم زیر 30 هست.سرویس 512 دارم:41:
شبا واقعا سرعت افتضاحه
من 128 دارم تو روز روی 140 هستش اما شبا میره روی 4!
صد رحمت به مین نت.
پیغام جدید پارس آنلاین :
کاربران گرامي و همراهان هميشگي
به اطلاع مي رساند شرکت پارس آنلاين در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان، در نظر دارد ساعات ترافيک رايگان شبانه خدمات خود را از 1 الي 6 بامداد به 2 الي 7 بامداد تغيير دهد
اين تغيير از تاريخ 15 شهريور ماه 1391 بنا به درخواست شما عزيزان صورت خواهد پذيرفت و شما می توانيد از تاريخ مذکور در زمان مناسبتری از اين تسهيلات بهره مند گرديد.
با این تغییر ساعت فکر کنم ترفندم پر شد
جالب ترین قسمت حرفشون اینجاست:
"در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان"
خوشم میاد هر کاری میکنن میگن درخواست مردمه! میان به پوشش مردم گیر میدن میگن خواست مردمه! ماهواره ها رو جمع میکنن میگن خود مردم میخان! حالا...
60-70 درصد دانلودی که میکردم توی همون 6 تا 7 که سرعت بهتر میشد بود از حالا به بعد... دیگه واقعا موندن اینجا حرومه
البته توی بقیه تاپیک ها هم برید همه جدیدا خیلی شاکی شدن، مخابرات هم که شبانش سرعت عادی بود جدیدا محدود کرده، یعنی برای همه ISP ها با هم مشکل پیش اومده، احتمالا میخان اینترانت رو راه بندازن دارن زمینه سازی میکنن، یعنی علنا هیچ راهی نداریم و یا باید بمیریم یا بریم!
سلام دوستان اینترنت نا محدود پارسانلاین بیشتر قطع و وصل شدن داره یا اینترنت حجمیش بیشتر قطع و وصل شدن داره؟
یا هر دو اصلا قطع و وصل شدن ندارن؟
آخه چرا حالا کی حال داره تا 2 بیدار باشه برا دانلود.
واقعا باید انگشت را به نشانه سپاس براشون بالا برد. همچین میگن انگار زمان دانلود رایگان زیاد شده.نقل قول:
"در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان"
واقعا یعنی چی میشه گفت ؟
خر خودشونن . :2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به اطلاع مي رساند شرکت پارس آنلاين در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان، در نظر دارد ساعات ترافيک رايگان شبانه خدمات خود را از 1 الي 6 بامداد به 2 الي 7 بامداد تغيير دهد
اين تغيير از تاريخ 15 شهريور ماه 1391 بنا به درخواست شما عزيزان صورت خواهد پذيرفت و شما می توانيد از تاريخ مذکور در زمان مناسبتری از اين تسهيلات بهره مند گرديد.
وایییییییییییی..........سرعتها ی روزانه هم افتضاح شده...........با 128 من دارم با 30 دانلود میکنم........خیلی هم جالبه وقتی بهشون میگی این طوری جواب میدن: ببینید سرویس شما 128 2 پلاسه.این گونه سرویسها از سرعتی بین 10 تا 15 برخوردارهستند....اخه یکی نست بهشون بگه هرکی سرعت 10 تا 15 بخواد، خوب میره مخابرات رو میگیره.هم ارزونه هم نا محدود......
اخبار بد پارس آنلاین
1- قراره مثل شرکت شاتل براتون Fair Use Policy بگذارن یعنی به بهانه مصرف زیاد و جلوگیری از ضایع شدن حق دیگران سرویستون رو محدود می کنند :
2- ساعت رایگان رو از 1 تا 6 به 1 تا 7 تغییر دادن گویا به جای رفع باگ تصمیم به تغییر ساعت دادن :
به این منظور می تونید با پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ارتباط باشید و مراتب نارضایتی خود رو نسبت به این دو خبر به گوش مبارکشان برسانید. از فرم زیر هم می توانید شکایت خود رو ارسال کنید :
دوستان اگه ممکنه همتون به پارس آنلاین ایمیل بزنید و نارضایتی تون رو از 2 طرح جدیدی که قراره از 15 شهریور اعمال بشه اعلام کنید.در مورد گزارش مصرف کاربرها تونستن پارس آنلاین رو مجاب کنن که گزارش رو 24 ساعته کنه.حالا هم باید از فاجعه ای که در پیش داریم جلوگیری کنیم.
این fair use policy برای دانلود شبانه هم اعمال میشه؟نقل قول:
ایمیل بزنیم چی بگیم، حداقل یه متن آماده کنید همه همونو ایمیل کنن
یه سوال میزان دانلودی که شامل محدودیت میشه چه قدر هست؟
خب چه فرقی کرد این پس؟؟ اول بود 1 تا 6 حالا شده 2 تا 7
این دیگه چه مسخره بازیه
هنوز که هیچی معلوم نیست.نقل قول:
این متنهاشونم یه خورده مشکوکه.
((سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوری Burst ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.))
این برداشت من از متنیه که تو سایت پارس آنلاین نوشته شده:
اگه کسی خط یک مگ داره و کاربر پرمصرف شناخته بشه دیگه فناوری Burst براش اجرا نمیشه.یعنی به جای اینکه خطش روی 2 مگ بسته بشه روی همون یک مگ بسته میشه و سرعتش میشه 128 کیلوبایت.با این حساب کسایی که خط یک مگ دارن اگه شبی بیشتر از دو گیگ (یا دقیقتر بگم 2250 مگ) دانلود داشته باشن محدود میشن.
برای کاربرایی که سرویس 128 دارن حداکثر دانلود مجاز میشه شبی 281 مگابایت یا بهتره بگیم هیچی.
البته این خوشبینانه ترین حالت ممکنه.اگه سرعتها رو از سرعتهای اسمی سرویسها پایینتر بیارن ز این هم بدتر میشه.
متاسفانه بیش از این نمی دونمنقل قول:
ببینید چطور دروغ پردازی می کنن:
نوشتن:
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد.
تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود: چند درصد مشترکین اکانت نامحدود دارن که اینها می خوان تضمین خدمات کنن اونم اکانتهای نامحدودی که بیشترشون یک به ده هستن.
مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد. واقعا راست میگن طرف اکانت 128 گرفته داره شبها با سرعت 100 کیلوبایت چندین گیگ می گیره خوب این شرکت حق داره بیاد محدودش کنه و جلوی مصرف بی رویه رو بگیره !!! خوبه مدیران پارس آنلاین سمت دولتی ندارن و الا پول خون باباشون رو هم از ما می گرفتن
بابا این که از 1 تا 6 میخواد بشه 2 تا 7 خیلی خیلی بده
بابا یه کاری کنید.من که خودم از پارس میرم
اعتراض کنید فکر میکنید اخرش چی میشه ؟
همین رو دودستی بچسبید که اگه هر چی بیشتر اعتراض کنید بیشتر محدود میشید
این isp ها یوزرها رو حتی به حساب هم نمیارن اونا فقط به فکر جیب خودشون و بالا دستی هاشونن
دوستان بیاین به فکر یه شرکت دیگه باشیم.به نظر من دیگه این پارس فایده نداره
دوست عزیز درسته که اینا به فکر خودشونن اما این تنها کاریه که میشه کرد.نقل قول:
واقعا مزخرف هست و به هیچ وجه قابل قبول نیست
نقل قول:
دقیقا به منم همینو گفتن .
گفتم تو این 3 هفته اخیر 6 شب قطع بوده . میگه من قطعی نمیبینم .اصلا قطع نبوده .
گفتم مثلا پریشب قطع بوده میگه نه فلان گیگ دانلود داشتین .
واقعا اخرشن .:2:
اگه اینکارو بکنن که دیگه فایده نداره، ما بخاطر شبانه اوندیم پارس؛وقتی سرعتو کم کردن باهاش ساختیم اما با این کارشون دیگه نمیشه موند؛اگه محدودم کردن که حتما میرم، حالا با ساعتش میشه کنار اومدنقل قول:
امشب خبریه ؟
256 پینگ و آپش اینطوری شده !
کد:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=44
کد:Reply from shatel.ir: bytes=32 time=7ms TTL=121
هیچ فایده ای نداره! هیچ راهی نداریم همه ISP ها یکی از یکی بدترن و وضعیت اینترنتمون هم افتضاح و این دقیقا چیزیه که اونا! میخان، وگرنه بدون اضافه کردن حتی یه پورت میشه اینترنت کشور رو با همین ظرفیت زیر و رو کرد ولی اینا هر چی پول هست رو بجای اینکه صرف بهبود و پیشرفت اینترنت بکنن صرف کنترل و محدود کردن و... میکنن!! میدونید همین اینترنت ملی چقدر هزینه داشته و باهاش چه کارها میشد انجام داد؟
توی همچین شرایطی ISP هامون هم باید اینطوری باشن دیگه... مقایسه کنید با خبر چند روز پیش اینترنت یک گیگابیتی گوگل + تبلت مجانی + چند ترابایت حافظه مجانی و +++!! بعد هم بقیه شرکتا برای اینکه ورشکسته نشن باید خدمات بهتر بسرعت بیشتر و قیمت کمتر ارائه بدن که به این میگن رقابت واقعی و همین طوری همش به نفع کاربرا میشه و همچنین به نفع خود شرکت ها و در کل به نفع کشور... فقط هم بحث اینترنت نیست مثلا ماشین، چون رقایت واقعی و بازار آزاد هست ببینید مردم اونجا چه ماشینایی سوار میشن و مردم اینجا، کمپانی های اونجا چه ماشینایی تولید میکنن و... بعد اینجا باید چند سال پول جمع کنی و پولتو بدی واسه جناب پراید!
کلا دو سه شب قدر خیلی سرعت و پینگ خوب بود
خدایا کل شب ها را قدر بفرما!!!!!!!!!
اقا یه سوال؟؟؟؟؟؟؟.........lاین که میگن در راستای نیاز و درخواست کاربران عزیز، ساعات رایگان شبانه به 2 تا 7 تغییر پیدا کرد........میشه بدونم کدوم کاربران عزیزی این طرح رو درخواست دادند؟........بعدش یه نکته دیگه.این طرح جدید از هر زاویه ای که بهش نگاه جز ضرر و اذیت کردن کابر چیز دیگه ای نداره.....فقط اگه یکی تونست یه نیمچه سودش رو بگه ما خوشحال میشیم.......
دوستان به علت اینکه تبریز زلزله اومده سرعت اینترنت اینجا فوق العاده شده الان سرعتم بین 110 الی 170 متغییره :8::8::8::8::8::8::8:
اینم تست سرعت من: