سعیدجان یه سری اسکیل و راهنمایی بگو آقا ادریس (Sorena_777) اول کار سریع لول آپ کنه و پول در بیاره ...
من خودم الان اتربیوت میدم به دکس اسکیل میدم به لیدرشیپ ست جنتلمن هم میخوام ببندم
Printable View
سعیدجان یه سری اسکیل و راهنمایی بگو آقا ادریس (Sorena_777) اول کار سریع لول آپ کنه و پول در بیاره ...
من خودم الان اتربیوت میدم به دکس اسکیل میدم به لیدرشیپ ست جنتلمن هم میخوام ببندم
من اصلا پروداکت ندارمنقل قول:
اما اون golden hawk خریدنی نیست. همون سری کوئست رو که ادامه بدی بهت میده
ادریس جان شما بعد اسکیل گرفتی کلی باید هزینه کنی درست شه اعصابت خورد میشه بیخیال شو کلا دو روز اضافه باید کار کنی ولی لذت میبری از بازی . از بچه ها بپرس هم کمکت میکنن هم راهنمایی اینطوری از بازی لذت ببر تا اینکه همش با مشکل مواجه شینقل قول:
اخه میدونید مشکل چیه ؟
من تمام اسکیل ها رو داده بودم به داج و ایم و اتریبنت چیه نمیدونم رو دادم به استنرت
ولی الان 4 لول هست که میدمش به دکس
الان داجم 29 هست و ایم 19 و تاقنس و ویگور هم 11 هنوز دارم با چوب 8-16 میزنم
الان دارم تو قسمت بندیت تا لول 30 رو راحت میزنم و لول اپ میکنم من حتی یه ضربه هم نمیخورم و خیلی راحت با 40-50 تا ضربه میبرم
طرف تفنگ داره یا چاقو یا شمشیر میزنمش و تا الان هم یه بار هم شکشست نخوردم
منتظرم که ری اسکیل بکنم و 10 تا دیگه از ایم هام رو بدم به داج و استنرت هم به دکس و سلاح گرم بشم و همه چیم رو فول بکنم و بزنم تو کار دوئل
دیگه سراغ ورک ها نمیرم فعلا
همین جوری xp میگیرم ازشون
تو این 4-5 روزه هر نیم ساعت یه بار بندیت رو چک میکنم و چند باری که ریفرچ میشه یکی دو تاشون رو میزنم و بقیه اش رو میزنم رو یکی از کار ها که xp خوب میده و میزنم و 1 ساعت
اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم
از اون اولش هم به هرکس گفتیم چیکار بکنم گفتن تو بزار لول اپ که کردی اون وقت تازه بازی شروع میشه ..
بابا چون من الان نیاز دارم که بازی بیاد دستم
مثلا تازه الان فهمیدم که که اگر بید اوت بشی تو مارکت پولت برمیگرده!!!
شرمنده اگر تند صحبت میکنم بخدا یه هفته ای هست درست نخوابیدم:46::11:
...........
دوستان با توجه به این حرفایی که زدم خودتون متوجه شدین که هیچی از بازی بلد نیستم پس اگر دارم جایی رو از برنامه بیست ساله ام اشتب میزنم از همین اول بم بگید که بعدا مثل خر تو گل گیر نکنم
البته شاید به این دلیل باشه که دارم همزمان 4 -5 تا بازی اینترنتی رو همزمان بازی میکنم
بهترین کار همین است ... البته اگه به charisma bede بده خیلث بهتره و باید سعی کنه لباسایی که leadership اینا می ده را بخره ( خودشم از اون ارزونایی که leadership هم زیاد می دهند )نقل قول:
ضمنا world جدید نخواهد آمد فعلا چون world ها را merge خواهند کرد ( به هم ترکیب می کنند ) ورلد ها 2 به 2 یکی می شوند ولی فعلا گفته شده زمان زیاد خواهد برد
اخه اگر این کار رو بکنم که باید بعدا برم ری اسکیل بکنم اره ؟؟نقل قول:
بهترین کار همین است ... البته اگه به charisma bede بده خیلث بهتره و باید سعی کنه لباسایی که leadership اینا می ده را بخره ( خودشم از اون ارزونایی که leadership هم زیاد می دهند )
اون وقت با این کار دیگه نمیتونم برم دوئل ؟؟
میتونید یه چند تا از این لباس هایی که leadership میدن رو نام ببرید ؟؟
مثلا این خوبه:
black clothing :
10 تا leadership
5 تا rapairing
بین 425 تا 500 قیمتش تو مارکت هستش
شما تا لول 60-70 اصلا فکر دوئل رو از سرت بیرون کن .نقل قول:
قدیم وقتی میخواستی روی یه اسکیل خاصی کار کنی چون نمیتونستی کوئست بری دردسر زیاد داشت ولی الان با این ستی که اول بازی دستت میاد میتونی راحت تک اسکیل کار کنی .
بعد که لولت بالا رسید اینقدر پول داری که میتونی چندین بار ری اسکیل کنی ...
نگران نباش اگه درست اسکیل بدی اینقدر راحت میتونی کوئست بری و سریع لول آپ کنی که چش رو هم بذاری شدی لول 60 .
شرمنده من یک سالی نبودم زیاد از تغییرات خبر ندارم نمیتونم راهنمایی کنم بچه ها با تجربه تر از من هستن :10:
بچه ها میتونید بگین این کوئست چی میخواد به غیر از پولش؟؟
(Waupee's Grandfather (Re-Thievery
Blue bandana 0/1
$ 170 (Done)
منظورش دستمال گل دار ابی هستش؟؟
مجا میتونم پیداش بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از بقالی سر کوچه بخر :31: تو فروشگاه General store یه شهر میتونی پیداش کنی (ارزونه)
شاید هم تا اخر شب به 18 رسیدم
فکر کنم فردا ثبح ری اسکیل بدم
شما نظری ندارید که چیکار بکنم ؟؟
من الان 48 تا اسکیل و 16 تا att دارم چیکارشون بکنم؟؟
همه رو بدم دکس و داج؟؟
همین الان دو نفر لول 30 و 29 رو زدم با همین چوبه دیگه وای به حالشون اگر یه کلت بدن دستم
من عشقم دوئل هستش نمیتونم تا لول 60 - 70 وایسم
راست یاگر کسی باهام دوئل بکنه و من ببازم چز باختم حساب میشه ؟
یا وقتی حساب میشه که من اتک بدم و ببازم؟
این Blue bandana هم پیدا نشد
همه رنگش هست به غیر از ابی همه شهر های این وری اون وری آن طرفی هم گشتم همه چیز هست ولی ابی نیست
بچه ها کسی این رنگش رو نداره؟؟
بن نمیشی :دی
این Achievements اومده ی قسمت داره باس تمام لباسا رو داشته باشی تا لباس های collector رو بهت بده من حدود 90% این آیتم ها رو قرض گرفتم :دی
از این سایت استفاده کن بدون نزدیکترین شهر کدوم داره ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید محل خودت را در اون نقشه انتخاب کنی بعد ایتم مورد نظرت را بعد search ... شهر ها را بهت لیست می کنه ...
اقا اعصابم داغونه امروز صبح نشستم پا بازی دیدم یه نفر دو بار زدم پس اوتم کرد 3 هزار تا ازم کشید یادم رفته بود بریزم تو بانک
الان هیچ پولی ندارم که حتی ری اسکیل بکنم
از بچه ها کسی پولی چیزی نداره بهم کمک کنه؟؟؟
میتونی طریقه استفاده ازش رو بهم بگی؟؟نقل قول:
از این سایت استفاده کن بدون نزدیکترین شهر کدوم داره ....
باید محل خودت را در اون نقشه انتخاب کنی بعد ایتم مورد نظرت را بعد search ... شهر ها را بهت لیست می کنه ...
اولش نوشته :
Please select your world first
که دنیا ر انتخاب میکنم
بقیه اش چطوری هستش؟؟
وقتی میزنم رو IMPORT میبرم تو یه صفخه که نوشته:
Shops import script
We strongly recommend to use the script with a character with inventory as small as possible. Import should take 5 to 10 minutes
که پایینش یه لینکی از اسکریپت هستش:
javascript:var importURL = 'http://tw-db.info/shops_import.php?NoCache=';jQuery.getScript('http://tw-db.info/js/sDoShopImport.js?noCache=144');void(0)
باید چیکار بکنم؟؟
حداقل هزینه ری اسکیل برای شما 15000$ تا 20000$ هستش ! با این پول میتونی کلی لباس و آیتم بخری تا کار برات باز شه ...نقل قول:
ببین ادریس جان شما از پایه بد اسکیل گرفتی . حرف بد من رو گوش کن دوباره شروع کن تازه لول 16 هستی
لول 17
الان که ری اسکیل بکنم باید چیا رو عوض بکنم
واسه چی این قدر زیاد؟؟نقل قول:
15000$ تا 20000$
من 11 تا استرنت دارم که باید پس بگیرم که میشه 2500 تا و 10 تا اسکیل هم هس که اون هم 500 تا روی هم شاید 3000 تا 3500 بشه زیاده زیادش
اول اینکه به صورت تصاعدی میره بالا ! یعنی اگه یه اتربیوت بر گردونی دومی میشه 300 سومی 350 در مورد اسکیل هم همینطورهنقل قول:
یه عکس از اسکیلات بذار تا برآورد کنم چقدر پول لازمه ...
چطوری باید عکسم رو بزارم؟؟
عکس رو گرفتم چطور باید اینجا اپش بکنم؟؟
عکس اسکیلات رو بدون bonus بگیر ! اون تیک پایین صفحه اسکیل رو بردار تا مشخص شه اسکیلای واقعی
عکس رو توی سایت myup.ir آپلود کن بعد بذار اینجا
خب این هم از اسکیل های من:
به یک کارگر ساده جهت ساخت مسجد تا لول 99 نیاز مندیم :20:
خب 5500$ پول برگردوندن 11 تا اتربیوت میشه
51 اسکیل داری که باید همه رو برگردونی چون یا روی aim هستش یا روی dodge که هیچ کدوم بدرد کار نمیخوره ...
هر اسکیل 10 دلار گرون میشه یعنی از 50 شروع میشه دفعه بعدی میشه 60 دفعه بعدی 70 ! فکر کنم همین 51 اسکیل بیشتر از 20000$ یا 25 برات تموم شه
فعلا یه قرون هم پول ندارم
بچه ها کسی نیست که یه 20 تایی بهم قرض بده؟؟
جبران میکنم به خدا
میخوام ری اسکیل بکنم و برم یه اسلحه لباس بگیرم
ممنونتون میشم
.............
واسه چی باید اسکیل ها رو برگردونم ؟؟منظورم ایم و داجه؟؟
میخوام برم واسه دوئل
اگر همه رو بریزم رو دکس که میتونم کار بکنم اره؟؟
من نمیدونم چطوری بگم اینکار شما اشتباهه ...نقل قول:
اشتباه اول اسکیل دادن به aim و dodge و اشتباه دوم ری اسکیل اونم تو لول پایین هستش ...
حتی اگر میخوای دوئلر هم شی بازم نیاز نبود اینهمه اسکیل بدی به dodge باید apperance میگرفتی !
فکر کنم dodge بهتر باشه چون همش جاخالی میدم
....
خب ببین اگر که از همون اول اشتب زدم و نباید الان هم ری اسکیل بکنم
پس این اکانت الان میزنم حذقش میکنم
و بعدا سر فرصت میشینم پاش
چونکه من که پول ری اسکیل ندارم .. الان هم که هیچ کاری واسم باز نمیشه
پس برم یه بار دیگه شروع بکنم بهتره اره؟
من که همون اول گفتم دوباره شروع کن ! یه کاراکتر دیگه بساز پول هم بچه ها هستن کمک میکنن در حد 5-10 هزار میتونی از اینور اونور جور کنی .نقل قول:
dodge هم اونطوری نیستش که همش جاخالی بدی توی دفاع tactic اثر بیشتری داره تا dodge
تا لول 60-70 شاید نیار باشه 20 تا dodge داشته باشی ..
البته بازم میگم اول بازی تو فکر دوئل نباش ضرر میکنی من تجربه دارم :31:
حب پس دوباره از اول شروع میکنم
برم adventure بشم؟؟
تا حالا کسی رفته؟؟
کدومشون بهتره دوئلر یا سرباز و یا ادونچر
دوئلر که نشو چون خیلی کار باهاش سخته . یا سرباز یا ادونچر ... میل خودته
ادونچر کوئستاش راحتتره نسبت یه سرباز و زودتر لول آپ میشه و خوب پول در میاره ولی سرباز آینده داره هم واسه فورت هم واسه تبدیل به دوئلر شدن .
اگه داری دوباره شروع میکنی حتی یه اسکیل رو اشتباه نذار بیا اینجا از بچه ها بپرس ...
خب میخوام دوباره شورع بکنم
سرباز میشم
فقط از همین اول بگو کدوم اسکیل ها رو بزنم
و att ها رو چی بزنم
ممنون
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
و یه چیزی من همون لول 1 که هستم میام همش میزنم رو اون ورک جورابه وتو کمتر از 1 ساعت به لول 6 اپ میکنه
این کار درسته یا نه ؟؟
چی کار بکنم دقیقا از همون اول بازی؟؟
آپدیت جدید که اومد APP و tactic رو حذف کردنقل قول:
فقط Aim و dodge برا سلاح گرم و سرد هست
بعضی ها هنوز ریسیتینس هستن ولی دیگه قوی نیست
اسکیلا رو بذار بچه ها بگن من از تغییرات خبر ندارم ...نقل قول:
عجب یعنی دیگه apperance و tactic تو دوئل تاثیر ندارن ؟ اینجوری به کل اسکلای دوئل بهم میریزه که :31:نقل قول:
یه سوال دارم:
همه میگید رزیستنس خوب نیست میشه بگید چرا؟؟
آخه همین رنک های بالا بیشترشون رزیستنس هستند!!!
----------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها مثل اینکه توی آپدیت جدید میتونید باکس ها رو با گلد بخرید
اینجوری که باز به ما فقیر فقرا که گلد نداریم ظلم میشه :((
من خیلی غصه دار شدم الآن
اون از اسکیل گرفتن اینم از این.....
حالا خوبه توی کلرادو نمیشه اسکیل خریدا :27:
الان رزیستانس همون رزیستانس قبلی نیست ! برا سلاح گرمی این طور شده : reflex + toughness/4 قبلا تقسیم بر 2 بود الان شده 4 ...نقل قول:
آپدیت جدید باکسی در کار نخواهد بود ... یک سیستم جدید خواهد آمد که نوعی پول حساب می شه ( سیستمش فرق داره با پول ) از وظایف و کار و کویست و ... به دست آورد که با این چیزا می شه ایتم های با ارزش خرید ... البته با nugget هم می شه خرید ...
آپدیت جدید که اومد app و tactic به اندازه 25 % تاثیرش در دوئل کم شد و aim و dodging به اندازه 25 % تاثیرش در دوئل زیاد شد ... برای رزیستانس هم تقسیم بر 2 شد تقسیم بر 4 ... مثالش را بالا زدمنقل قول:
در مورد انتخاب کاراکتر :
اگه فورت دوست دارین : dueler بردارین چون این ویژگی را داره
In fort battles, you have the chance of 10% to score a critical hit. Critical hits deduct an additional 10% from the maximum health points.
که می شه 1000 دمیج اینا زد در هر round !!!!!
اگه دوئل دوست دارین : soldier بردارین چون هم تاکتیک زیاد دارین ( که ارزشش الان کمتر شده ) و هم health زیاد می ده البته برا فورتم خوبه چون leadership زیاد می کنه ولی به کاراکتر دوئلر نمی رسه ! من شخصا اگه بخواهم دوباره از اول بازی کنم ( که نمی کنم :31: ) کاراکتر دوئلر بر می دارم چون fort battle را از دوئل زیاد دوست دارم ....
سلام به همه دوستان
من قرار هستش که دوباره بازی رو شروع بکنم
میتونید بگین از همون اول چه اسکیل هایی رو ببندم؟؟
و اینکه کارگر و ادونچر دقیقا کارشون چی هست به چه دردی میخورن؟؟
په لباس هایی رو باید بگیرم و از این جور چیزا..
خواهش میکنم یه بار کلا بهم بگین که چه کاری باید واسه لول اپ بکنم و اینکه من همون اول بزنم رو کاری که بهم چوراب میده یا برم سراغ چیز دیگری؟؟
از همون اول برم سراغ کوئست یا لول اپ بکنم تا 6 بعد برم کوئست؟؟
هه هه چه جالب من میگم بازی داره شبیه wow میشه میگید نه :دی اصلا ندیده بودم این قابلیت دوئلر رو که کریتیکال میزنه (به قول بچه ها ول میده) :27:
دوئل اوضاعش بد بود بدتر شد اینقدر که اسکیلارو پخش کرد دیگه کسی سمت دوئل نمیره ! همون فورت فایتر بهترین انتخابه :5:
تو آپدیت جدید دیگه به هیچ انوان جعبه تو قورت نمیگیری بع جاش "(Union Pacific bonds" (UPB
میگیری که با اون میتونی جعبه بخری
البته میتونی از سیستیمه جدید report استفاده کنی تا UPB بگیری