3750 تو دیجیکالا که گرون فروشه زده 299 تومن. باند هلیکس میتونی از -----بگیری . حمید اقا هم فکر کنم داشته باشه. من از ----گرفتم 277. هزینه تیپاکسم ده پونرده تومن شد.نقل قول:
3750 تو دیجیکالا که گرون فروشه زده 299 تومن. باند هلیکس میتونی از -----بگیری . حمید اقا هم فکر کنم داشته باشه. من از ----گرفتم 277. هزینه تیپاکسم ده پونرده تومن شد.نقل قول:
آره دی جی ارزون تره ولی بازم میگردم تو بازار. بخوام از نت بگیرم تفاوتش اونقدرا نمیشه مگه اینکه کل سیستم رو بگیرم.نقل قول:
شما e69x گرفتی؟ راضی؟ آمپ هم بستی؟ چی؟
سلامنقل قول:
به نظر من اگر میخوای سیستمی ببندی که راضیت کنه بهتره خیلی توی قیدوبنده 10 تومن 20 تومن نری فقط سعی کن اجناس رو با مشورت دوستان و با استفاده از تجربیاته اونها تهیه کنی که بتونی با هزینه ای که در نظر گرفتی به صدای مطلوبی برسی
داشبورد خودش بهش زاویه میده ، یعنی بنظرم بد نیست جاش ، ولی بهترم میشه .نقل قول:
سلام.افرین خسته نباشی دوسته عزیز خیلی خوب شده :n09: ولی جای تیوترات فکر میکنم که خوب نیس یه کم باید زاویه بدی .:n13:
با نصب امپ که 100% صدات بهتر میشه و اون نویز که میگی فکر نمیکنم مربوط به رد کردن سیم تیوتر از جای پاور شیشه باشه.
برای 141 هم پرسیدم برات اینجا کسی نداشت یه جا 123 داشت قیمت نکردم راستشو بخوای بازم اگه دیدم بهت خبر میدم :n06:
اون قیر پیکانیا با اوم چسب ها کنده نمیشه ؟؟؟؟؟ این همه زحمت کشیدی یا حرارت میدادی بهشون دیگه
ایشالا به بهترین صدا برسی :n16:
فعلا دارم با تک استیج جلو کنار بیام ، بنظرم حجم صدام بدون آمپ ، وقتی شیشه ها پایینه و مثلا تو اتوبان هستم پایینه در مقابل صدای ماشینای دور و برم .
123 رو هنوز دو دلم ! از یک طرف میگم هرچی خرج کنم ، بعدا دارمش ، ولی اصلا دلمم نمیخواد فعلا خیلی به آب و آتیش بزنم :دی ، برا همینم این کامپ ارزونو انتخاب کردم ببینم چطوریه ...
نه ، 4 ردیف چسب زدم ، و به شدت هم محکم کاری کردم ، حرارت دم دست نبود :دی
ممنون ; )
e69x اسپیکر خوبیه ! فقط حجم صدای متوسط داره .نقل قول:
شما انتظارت از سیسمت چیه ؟
یه صدای کیفی، بیس نرم و کلا صدای دلنشینی که طولانی مدت اذیت نکنه گوشنقل قول:
از حجم زیاد هم بدم نمیاد ولی دوست ندارم صدای بلند فدای کیفیت کنم
e69x انتخاب ارزنده ای هست با توجه به نیازتون . اگر بتونید از همون هلیکس هم برای جلو استفاده کنید ، (با توجه به اندازه باندی که جلو میخوره) ، همه چیز رو با هم دارید .نقل قول:
بعد الان پخشم ندارید ؟ اگر ندارید پیشنهاد من آلپاین 140-141 هست تا 300ت ، بعدش پایونییر 3750 و بعد کنوود x400 .
بودجم محدوده، فکر نمیکنم برای جلو بتونم بگیرم.نقل قول:
والا سیستمی که قراره بگیرم 3750، E69X و یه آمپلی تو مایه های 270 280 .. که هنوز دوستان پیشنهادی ندادن (تو دو سه صفحه قبل پستام هست)
.11 رو قبلا هم گفتم برگشتیش بالاس. باید ببری تعمیرگاه.ممکنه از کوئل باشه.[/QUOTE]
ماشینو بردم محل کارم نشون یکی از آشنایان به سیستم اونجا دادم. اومد کاپاها رو دید یه چیزی بگم شگفت زده میشی: نصابی که این همه تعریفشو شنیده بودم و خود فروشگاه معرفیش کرده بود و کلی با منت و ادعا برام کار کرد، جوری پیچهای بلندگوی بدبخت رو سفت کرده بود که لاستیک ساراند جفت بلندگوها تو یه نقطه تابیده شده بود. خلاصه براش یه تخته mdf ساختم و رو اونها بستم تابش باز شد. یه چیزه دیگه این استاد ما رو یکی از کانالای 8400 سه تا مصرف کننده بسته (دوتا سوپر توییتر و یه خربزه ای)
حالا آیا ناسزا گفتن به چنین نصابی شایسته نیست؟؟ :n34:
این هزینه برای آمپ زیاده ! شما کارت با یک m527 کنوود راه میفته که 150-170ت .نقل قول:
شما میتونی با بقیش که میمونه، یک جفت باند هم برای جلو بخری ...
پیشنهاد من تا 120ت ، کامپ SoundStream SC6T هست که خودم هم تو استیج جلو دارم ازش استفاده میکنم .
ماشینو بردم محل کارم نشون یکی از آشنایان به سیستم اونجا دادم. اومد کاپاها رو دید یه چیزی بگم شگفت زده میشی: نصابی که این همه تعریفشو شنیده بودم و خود فروشگاه معرفیش کرده بود و کلی با منت و ادعا برام کار کرد، جوری پیچهای بلندگوی بدبخت رو سفت کرده بود که لاستیک ساراند جفت بلندگوها تو یه نقطه تابیده شده بود. خلاصه براش یه تخته mdf ساختم و رو اونها بستم تابش باز شد. یه چیزه دیگه این استاد ما رو یکی از کانالای 8400 سه تا مصرف کننده بسته (دوتا سوپر توییتر و یه خربزه ای)نقل قول:
حالا آیا ناسزا گفتن به چنین نصابی شایسته نیست؟؟ :n34:[/QUOTE]
بهترین کار اینه خودتون نصب کنید ، استیج عقب هم عملا کار خاصی نداره ، رد کردن سیم های آمپ هم باز کار خاصی نیست ...
با سلام خدمت دوستان نظرتون در مورد پخش 3750پایونیر + آمپ 3602 پایونیر + باند 6965v2 چیه؟
سلام
میخواستم توی تاپیک مشاوره بپرسم دیدم سوالات زیاده و یحورایی کلیه!
اگه صلاح دیدید انتقال بدید!
این چند مدتی که درگیر خرید سیستم بودم یه سری سوالات پیش اومده واسم که خوندن مقالات هم فقط گیج ترم کرده! ببخشید زیاده!
1-توان اسمی و واقعی چه فرقی میکنه؟
2-فاکتور های کیفیت اجزای یه سیستم صوتی ( مثل بلندگو، ساب،آمپ، پخش، و..)
3-کراس اور یه قطعس؟ یه ترکیبه؟ تکنولوژیه؟ چیه؟!
4-اهم و امپدانس رو میشه به زبون ساده توضیح بدید؟! و اینکه 2 یا 4 اهم بودن یه قطعه یعنی چی و اینکه برای ترکیب با یه قطعه دیگه چه معنی میده؟
5-رابطه توان اسپیکر ها و کلا سیستم پخش با توان آمپلی چطوریه؟ کم و زیادشون
6-کامپونتت فقط برای قسمت جلوی ماشینه؟کواکسیال جلو نصب نمیشه؟
7-منظور از درایو کردن چیه؟!
8-برای چی اسپیکر رو توی باکس میزارن؟
9-اسپیکر های جلو حتما باید توی درب یا باکس باشه؟
10-تعداد اسپیکرهای قابل نصب ربطی به پخش داره؟ تیوتر ها جز خروجی محسوب میشن؟
11-پورت RCA چی هست؟!
12-توان کل اسپیکر ها باید با آمپلی یکی باشه؟
13-وقتی آمپلی نصب میشه دیگه قدرت خروجی پخش استفاده نمیشه؟
14-اجزای یه کاموننت چیه؟ توی عکس ها میبینم منتهی نمیتونم تشخیص بدم نوع قطعات رو!
15-توی یه پستی خوندم که اکسسوری مهم تر از آمپ هست، اکسسوری شامل چه چیزای میشه؟ جنس و مارک خوب توی اکسسوری چیه؟
سلام
میخواستم توی تاپیک مشاوره بپرسم دیدم سوالات زیاده و یحورایی کلیه!
اگه صلاح دیدید انتقال بدید!
این چند مدتی که درگیر خرید سیستم بودم یه سری سوالات پیش اومده واسم که خوندن مقالات هم فقط گیج ترم کرده! ببخشید زیاده!
1-توان اسمی و واقعی چه فرقی میکنه؟
2-فاکتور های کیفیت اجزای یه سیستم صوتی ( مثل بلندگو، ساب،آمپ، پخش، و..)
3-کراس اور یه قطعس؟ یه ترکیبه؟ تکنولوژیه؟ چیه؟!
4-اهم و امپدانس رو میشه به زبون ساده توضیح بدید؟! و اینکه 2 یا 4 اهم بودن یه قطعه یعنی چی و اینکه برای ترکیب با یه قطعه دیگه چه معنی میده؟
5-رابطه توان اسپیکر ها و کلا سیستم پخش با توان آمپلی چطوریه؟ کم و زیادشون
6-کامپونتت فقط برای قسمت جلوی ماشینه؟کواکسیال جلو نصب نمیشه؟
7-منظور از درایو کردن چیه؟!
8-برای چی اسپیکر رو توی باکس میزارن؟
9-اسپیکر های جلو حتما باید توی درب یا باکس باشه؟
10-تعداد اسپیکرهای قابل نصب ربطی به پخش داره؟ تیوتر ها جز خروجی محسوب میشن؟
11-پورت RCA چی هست؟!
12-توان کل اسپیکر ها باید با آمپلی یکی باشه؟
13-وقتی آمپلی نصب میشه دیگه قدرت خروجی پخش استفاده نمیشه؟
14-اجزای یه کاموننت چیه؟ توی عکس ها میبینم منتهی نمیتونم تشخیص بدم نوع قطعات رو!
15-توی یه پستی خوندم که اکسسوری مهم تر از آمپ هست، اکسسوری شامل چه چیزای میشه؟ جنس و مارک خوب توی اکسسوری چیه؟
ساب اضافه کنم با این آمپ مشکل نخواهم داشت در آینده؟ کیفیت صدای خوبی میشه ازش گرفت؟ پیشنهاد دیگه ای ندارین؟نقل قول:
این کامپ رو میشه رو پراید استفاده کرد؟
نه ! نمیتونی ساب اضافه کنی .نقل قول:
روی پراید هم بصورت فابریکی نصب نمیشه ، باید کیک پنل نصب کنید .
سیستم خوبیه . اما اگر بعدا میخواید ساب اضافه کنید ، بهتره آمپ 4 کانال بخرید .نقل قول:
آمپی میخوام که آینده بشه تغییرات دادنقل قول:
کیک رو در یا توداشبورد؟ باید بسازم یا آماده هست؟
یه سوال kick یاkik یاcake؟!:n02:
سلام
یک پخش مدل Maxeeder MX-2710 خریدم واسه پژو 405 ولی نمیدونم چرا بیس نداره ، تنظیماتش رو هم گذاشتم رو حداکثر ولی بازم فایده نداشت بیس خیلی کمه ،باندهای عقب هم پایونر 6961 آبی رنگ هست ، خواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه ؟ آیا باید باندها رو عوض کنم؟ آیا باید آمپلی بخرم ؟ آیا باید ساب بندازم ؟
خلاصه راهنمایی کنید چکار کنم
ممنون
کیــــــــــــــــــــک :n08:نقل قول:
باید بسازین و روی رودری نصب میشه.
حداقل امپ که بخواید ساب اضافه کنین 4 کانال باید بزارین یا اینکه یه 2کانال یه مونو.
همه چی بستگی بخه بودجه داره:n05:
فکر کنم مشکل تو تنظیمات پخش باشه ، در نهایت هم خود پخش ، شما برید به نصاب بگید یک پخش پایونییر رو به عنوان مثال تست بزنه ، ببینید نتیجش چی میشه ...نقل قول:
آخه آمپ 4 کانال تا 300ت ، برای دو جفت باند خوبه ، ساب ووفر قوی نمیتونی باش درایو کنی . ساب ووفر معمولی میشه .نقل قول:
kick panel ، نو نت سرچ کن ، نمونه هاشو میبینی ، معمولا روی در پیاده میشه .
باید بدی به کسی که بلده برات طراحی و پیاده کنه .
سلام خسته نباشید
یه 206 دارم ک میخوام یه سیستم بزارم روش میشه راهنمایی کنید چی خوبه؟؟؟
علاقه ب پایونر دارم لطفا بیشتر پابونر مد نظرتون باشه
پولشم تا 1.5 هست حالا بیشتر هم شد اشکال نداره
بعدش از بین این سه ظبط کدوم بهتره؟؟؟
Pioneer DEH-9450UB
Pioneer DEH-X8650BT
Pioneer DEH-X9650BT
رده بندیش کنید ممنون میشم
باند هم بهم گفتن 6975 ورژن 2 خوبه ( دوجفت میبندم)
حالا شما یه سیستم برام بگید خیلی چاکرتونم
سلامنقل قول:
دوست عزیز قبل از هر کاری بهتره جای منفی و مثبت بانداتون رو جا به جا کنید اگر مشکل حل نشد احتمالا مشکل یا از باند هستش یا از پخش ولی تا جایی که من میدونم پخشهای متفرقه درسته که میدرنج خوبی نداره ولی بیس خوبی داره
آمپی که بتونه چی هست؟ ساب خیلی قوی نه.نقل قول:
سلام دوستان من یک جفت باند دارم که روش نزده چند اهم و چند وات هست چجوری میشه فهمید.باند فابریک ماشین امریکایی کرایسلر
دوستان پخش زیر 300 چه مدل هایی پیشنهاد میدن؟
بعد تفاوت مدل های 1750 2750 و 3750 پایونیر تو چی هست ؟ از لحاط کیفیت صدا چه فرقی با هم میکنن ؟
نقل قول:
منفی مثبت باندها همون دوتاسیمی هست که به باندها متصل شده رو جاشون رو عوض کنم ؟
اگر پحش رو عوض نکنم و یک آمپلی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بندازم مشکل حل میشه ؟نقل قول:
نقل قول:درسته ، اگه جا به جا باشه بیس کمتر میشه ! ولی تنظیمات خود پخش هم هست ، شاید HPF بالا دادین .نقل قول:
مشکلت از نبود آمپلی نمیتونه باشه .نقل قول:
1750 ، یک جفت خروجی rc داره . صدای 16 بیتی .نقل قول:
2750 ، دو جفت . صدای 24 بیتی .
3750 ، علاوه بر دو جفت قابلیت تغییر رنگ پنل و ... رو داره . صدای 24 بیتی .
من تجربه این پخش ها رو نداشتم که تفاوتشونو با گوشام حس کنم ، اما تعریف 9450 رو شنیدم ، ببینید نظر آقا حمید چیه .نقل قول:
در مورد بقیه اجزا هم بگید چه صدای مد نظره ؟ قدرتی فقط ؟
اره همون 2تا سیمی که وصل کردین به 2تا سر فیشه باندنقل قول:
اول یکی از باندارو سیمشو جدا کن بعد اون یکی باندتو جای سیمارو جا به جا کن ببین صدا و بیست درست میشه اگر بهتر شد یه دونه از سیماشو جدا کن کن دوباره اشتباه نکنی بعد برو سراغ اون یکی باند و وقتی که اون رو هم تنظیم کردی سیم قبلی رو هم وصل کن
نقل قول:
اره قدرتی باشه بیشتر البته کیفیت هم باشه ولی قدرتی بودنش بیشتر مهمه
حالا شما یه سیستم میشه بگید
باند/ساب/امپر/بخش/خازن (بیشتر پایونر مد نظرتوون باشه) مرسی
hpf چیه ؟نقل قول:
تنظیمات بیس رو رو آخر گذاشتم و trible رو هم رو آخر
سلام مهدی جان مبارک باشه و آفرین به شما که خودتون دست به کار شدید و نصب کردین.لذت خاصی داره البته سختیهای خودش رو هم داره.نقل قول:
من شخصا هیچ موقع از برند ساند خوش نیموده و نمیاد.شرمندم. اما صدا کالما سلیقه ای هست وظاهرا شما رو جلب کرده.با توجه به مشخصات ظاهریش و همونطور که شما گفتید به خاطر فیزی که داره بیشتر تمایل به میدرنج داره تا مید باس.قدرت و کوبش این مدل کامپوننتها با کامپوننتهای Dust Cap متفاوت و کمی ضعیفتره.
به نظر من اگر میخواهید یک جفت دیگه از این کامپ اضافه نمائید حتما باید خلاء بیس و فرکانس پائین رو با یه ساب خوب پر کنید.
اگر میخواهید در آینده سیستم ساب ووفر هم اضافه نمائید باید حد اقل پخشی بگیرید که سه جفت خروجیRCA داشته باشه. 3750 دو جفت داره و برای استفاده بدون ساب ووفر مناسبه.نقل قول:
E69X قیمتش 275-77 هست من براتون 265 میگیرم. الان هم یدونه آکبند از سریه قبل که از شرکت گرفتم موجوده.
حد اقل آمپ دو کانال(من پیشنهادم 4 کانال هست) کن وود 526 یا پایونیر 3602 هست حدود 160 تومن.
پخش 3750 رو هماحتمالا براتون کمتر بگیرم باید فردا تماس بگیرم.
کلا پایونیر تو مدلهای پائینش خیلی جالب نیست. خروجی هم کامل نداره. به نظر من کن وود خیلی مناسبتره.نقل قول:
من x400 رو پیشنهاد میکنم.سه جفت خروجی داره.
بهتره اسپیکرهای فابریک هم بعدا تعویض نمائید.
از نظر صدائی به نظر من هیچ تفاوتی ندارن.فقط امکاناتشون متفاوت هست.نقل قول:
9450UB پنلش برقیه کمی گرونتره.
دو مدل بعدی هم یکی بلوتوث داره و اون یکی SD میخوره.سیستم میکس ترک هم دارن و محصولات جدیدتری هم هستن.شما با توجه به نیازتون خودتون انتخاب کنید.
اسپیکرها هم بالاترین رده پایونیر هستند.یه آمپ 4 کانال مثل 9604 براشون بگیرید. اگر بیس سنگسن میخواهید جی وی سی 7158 هم با توجه به 7*10 اینچ بودن حجم بیس فوق العاده ای داره.دو جفتش که دیگه :n19:قیمتش هم 227 هست.
HPF یه فیلتر بالا گذر هست. خیلی توضیح دادم تو لینکهای امضام هم هست.نقل قول:
کار درستی نیست که تنظیمات رو تا آخر بالا ببرید تو ولومهای بالا کاملا فشار و استرس دارید روی اسپیکرها.
باید تنظیم کنید.نه خیلی بالا و نه خیلی هم کم.بهترین حالت که فلت هست ولی اگر هم نیاز به باس یا تریبل دارین باید اونار و تنظیم کنید تا فشار بهشون وارد نشه.
ممنون آقا حمید . من بخاطر کهولت سن ماشین ، کارم سخت تر شده بود .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیوتیر ها رو اینطوری نصب کردم ، بهتر نیست ؟!
در مورد صداش بدون آمپ بنظرم میدبیسش خوبه ، صداشم در مجموع خوبه و به نسبت قیمتش ارزندست . هرچند صدا سلیقه ایه ، ولی ایشالا بعد از ماه رمضون اومدم تهران مزاحمتون میشم ، نظرتونو جویا میشم .
در مورد عفب هم فعلا یک sf693t از همون ساند گرفتم ، تا یک شنبه میبندمش ، تا حجم بیس هم درست کنه !
و البته در وهله بعد خرید پخش آلپاین هست و آمپ jbl 604 هم در نظرم هست .
همینطور که آقا حمید گفت ، دو جفت 7158 اگر با آمپ درایو بشه ، میترکونه . کلا پرتاب صدا و حجم بیس خیلی بالایی داره + میدرنج و تریبل قوی . بیس کوبشی هم داره .نقل قول:
اما یک آمپی میخواد رو هر کاناالش 100تا رو بده حداقل تا صداش اونطور که شاید و بایده ، در بیاد ...
سلام به حمید عزیز
میخاستم بدونم کدوم امپ از همه نظر بهتره از ساخت گرفته تا کیفیت?
hdp4 - 9604
سلام خسته نباشید
من یه پخش pioneer 9450 و ساب pioneer w3003d4 و دو جفت باند 6975v2 دارم الان یه آمپر هم میخوام بخرم ولی نمیدونم چه امپری خوبه ک اینا رو کامل بکشه؟؟؟؟بعد بنظرتون سیستم خوبیه؟؟؟؟
نیاز به خازن داره؟؟
چهار کانال 847f چطوره؟(به بودجم بیشتر میخوره).. 8400 و dragster dae 406؟ کدوم رو پیشنهاد میکنی از این سه تا؟نقل قول:
برای تهیه اجناس چطوری باتون تماس بگیرم؟
چند روز طول میکشه برسه؟
سوال بعدیم اینکه این سیستم(3750، E69X، یه آمپ 4 کانال) به پک برق مثل znx10k نیاز داره؟ کابل rca چه مارکایی خوبه تو بازار و تقلبیش نیست؟
ممنونم ازت
با سلام خدمت همه من مشاوره یزرگان حدود 6 ماه پیش پخش x400 کنود و باند 7158 جی وی سی خریدم..همه چی خوب بود کلا ولوم رو میذاشتم رو 20 .....
اما الان بعد 6 ماه احساس میکنم صدا ضعیف شده 27 با اینکه کیفیت اهنگ ها بالاست و تنظیمات همون تنظیماته و اتصالات هم همونه چیزی قطع نشده
حالا راهنمایی کنید مشکل چیه برای همه همینه ؟؟؟ یا نه
در ضمن بهترین تنظیمات رو برای این ضبط بگین؟؟؟
ی سوال دیگه چرا روی کنترل این دستگاه مثل پایونیر دکمه جلو بردن البوم کار نمیکنه وقتی میزنیم میره روی سرچ اما در پایونیر سریع میره البوم بعدی
خواهشا راهنمایی کنید
HDP4 .نقل قول:
20 وات هم خروجیش بیشتره روی هر کانال که در مجموع میشه 80 وات .
شما نیاز به دو تا آمپ داری ،نقل قول:
PIONEER 8604 برای باند هات +
KENWOOD 8601 برای سابت .
راستش من دیروز پخش x400 و همین باند رو تو 206 نصب کردم ، قبلا روی RD نصب داشتم . صداش بهتر بود انگار .نقل قول:
پیشنهاد من اینه اگر استیج جلو باندی ندارید ، اضافه کنید ، کلا تک استیج عقب لذت زیاد نداره ، تک استیج جلو هم حجم زیاد نداره .
پیشنهاد من اینه اگر باند 16 سانتی میخوره جلو ، E6X هلیکس رو اضافه کنید و اگر پرایده E4X .
دوستان گرما و کنوود با هم مشکل دارن؟!
خوزستانم، هر مغازه ای میرم از کنوود میناله و میگه خرابی داره! بعد میگم بیشتر چه مدلی چه عیبی، جواب واضح نمیدن!
اینم از اون حرفاس یا واقعیت داره؟
پخش 7056 رو میخواستم بگیرم. تو این رده پایونیر چه پخشی هست؟ یا هر مارک دیگه ای؟
کلا صدای این پخش وپخشهای کنوود کمی بم هست وبه مرور زمان شاید حس کم بودن صدا به آدم دست بده خصوصا اگه با یه سیتم دیگه مقایسه بشه مثل پایونییر.نقل قول:
صدا سلیقه ای نمیشه همون تنظیماتی رو که برای پخش من هست رو رو پخش شما تنظیم کرد هر کی یه نوع صدا رو دوست داره یکی بیس بالا یکی تریبل زیاد متناسب با سلیقه خودتون باید تنظیم بشه ولی از اونجایی که این پخش صدای بسیار بمی داره اکو لیزرباند 5و4حتما باید تا8ینی آخر بالا باشه وباندیک و دو که صدای بم هست متناسب با سلیقه خودتون لود هم حتما روشن کنید حالا یا روی لول 1یا لول دو بذارید خیلی تو حجم صدا تاثیر داره.
برای تعویض فولدر تو پخشهای کنوود از روی ریموت کلیدهای FMرو باید فشار دهید.
حمید آقا مگه نمیشه با پخش 3750از یه خروجی بعنوان ساب استفاده کرد من شنیده بود میشه تو تنظیماتش گزینه ای داره واسه فعال کردن خروجی واسه ساب وهمه گزینه هایی که پخشهای سه خروجی دارن بهش اضافه میشه .
سلام دوباره حمید جان hdp4 پیدا میشه چند قیمت است ؟ شنیدم جدیدا کیفیت امپ های هرتز پایین اومده میگن نمایندگی محصولات خوب دیگه بیرون نمیده درسته؟