256 نامحدود من دارم سرعت 60 تا 70 هستنقل قول:
Printable View
256 نامحدود من دارم سرعت 60 تا 70 هستنقل قول:
من 256 نامحدود اندیشه لاهیجان دارم نهایت سرعتش 60KB هست.
مخابراتنقل قول:
دوستان منظورم ضحی کیش بود که سرعت نامحدود 256 و یا 128 چنده؟
مثل اینکه تنها کسی که تو ضحی کیش مونده منم :n28:
256 نامحدود ماکزیمم 40 در بهترین حالتنقل قول:
خیر بنده خیلی عوض کردم . وایرلس گرفتم از اندیشه
نقل قول:
عصر انتقال داده ها پینگش معمولا" بالاست :n01:نقل قول:
1024 نامحدود
سرعت دانلود خوبه ---- فقط پینگ با اینکه کمه ولی تایم اوت دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نامحدود های ضحی کیش در بهترین شرایط زیر 10 KB هستندنقل قول:
سرعت شما اگه اشتباه نکنم یه چیزی در حدود 160 KB هست، درسته؟ شبانه اش هم همینقدره؟نقل قول:
شما یا خطت خیلی توپه و بدون نویز، یا اندیشه کل پهنای باندش رو داده به لاهجان :n02:نقل قول:
شما رشتی؟ کدوم منطقه مخابراتی؟ دوست عزیزمون minime تست سرعت 1024 گذاشته بود، سرعتش 160 بود که؟نقل قول:
نه دیگه دوست عزیز حداقل تا 256 که 10 کیلوبایت نیست احتمالا 512 اینجوری باشه چون معلومه که پهنای باند کم خریدن بالاتر از 256 نمیدن و این داستاناااااانقل قول:
یعنی شما میگی اومدن فقط 512 نامحدود رو لیمیت کردن! و بقیه سرویس های نامحدودشون درسته! :n13: :blink: :sq_6:نقل قول:
ضحی کیش 256 نامحدود :n05:
512 به بالانقل قول:
چون این جوری که دوستان تو صفحات گذشته می گفتن فقط 512 این مشکل سرعت 10 کیلوبایت داره ظاهرااا
حتی خوده پشتیبانی هم 512 پیشنهاد نمی کنه :n04:
من فقط سرعت دانلودم خوبهنقل قول:
شما یا خطت خیلی توپه و بدون نویز، یا اندیشه کل پهنای باندش رو داده به لاهجان :n02:
تایم اوت خیلی دارم و پینگ هم همیشه اوکی نیست
موقع بازی آنلاین دیگه اعصاب نمیمونه :n23:
این نهایت دزدیه و بی انصافیه! 512 نامحدود 26000 تومنی سرعتش رو 5 KB باشه اما 256 نامحدودی که 15000 تومنه سرعتش 35 KB باشه!:weird::sq_10:نقل قول:
خوب از نظر قانونی بخوان میتونین ازشون شکایت کنین چون سرعت زیر 8 هستنقل قول:
اسمش فقط شکایته! من و یکی از دوستان 2 هفته اس توی سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات شکایت کردیم از این شرکت، 2 هفته اس زده در حال بررسی!!!نقل قول:
اینم تست سرعت از 512 نامحدود! ضحی کیش!!!!
دوست عزیز جمع کن راحتنقل قول:
بیا اندیشه
هرچی باشه از این ضحی کیش بهتره
البته تایم اوت داره ولی از اون فعلا بهتره :n02:
کاش این دندون لق رو مثل شما چند ماه پیش کشیده بودم انداخته بودم دور، درگیر دزدی های اینا و مسخره بازی هاشون نمی شدم! فقط خدا کنه سر جمع آوری مثل اون دوستمون نشم که تا یک ماه نمی تونه خط رانژه کنه!نقل قول:
اگه سر رانژه در آوردن مسخره بازی در آوردن ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کننقل قول:
اگه کارشون قانونی نباشه سریع به شکایتت رسیدگی میشه
از سازمان تنظیم مقررات در عرض 24 ساعت بهت زنگ میزنن واسه پیگیری شکایت
تو سایتش باید شکایت کرد؟نقل قول:
اگه آره سایتش رو بده بی زحمت
مثل اینسامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات نباشه که2 هفته اس زده در حال بررسی!
من رشت هستم مرکز 5 ضحی کیش اون دوستمون فکر کنم اندیشه هستشنقل قول:
برو اینجا شکایت کننقل قول:
اون آخرش هم تیک بزن اپراتور من سامانه شکایت ندارد
هروقت شکایت کردی فرداش طرف بهت زنگ میزنه
بعد تا میتونی شکایت کن
البته اول برو شرکت ببین چقدر طول میکشه جمع کنن بعد شکایت کن
شاید تو 3 روز جمع بشه :n02: و لزومی به شکایت نباشه
من که از مخابرات جمع اوری کردم رفتم اندیشه دیدم خوب نیست و قطعی زیاد داره دو هفته واستادم بعد جمع کردم اومدم شاتل (اگه دانلود باز نیستی بهترین گزینه اس)نقل قول:
سلام میشه یخورده راجب شاتل توضیح بدید شما الان سرویستون چی هستش؟ محدود و چه نامحدود بگیرید در هر صورت وقتی که زیاد دانلود کنی سرعتت رو کاهش میدن؟نقل قول:
مثلا چقدر دانلود کنی سرعتت رو کاهش میدن؟ من کارت دانشجویی ندارم از 128 بالاتر میتونم بگیرم؟ سرعت 128 یا 256 محدود رو تو روز و شب کسی میدونه بگه؟باتشکر از دوستان
الان منم میتونم از مخابرات شکایت کنم؟نقل قول:
شما تو سازمان رادیویی شکایت کردین؟نقل قول:
اینا شکایت رو به شرکت منتقل میکنن و شرکت پیگیری نمیکنه
به چه دلیل میخواید شکایت کنید ؟؟؟نقل قول:
اگه دلیلتون قانونی باشه میتونید شکایت کنید
اگه هم در مورد رانژه شکایت دارید
شکایت کنید پیگیری میکنن
برای برای کم فروشی و دزدی هم میشه اینجا شکایت کرد؟ پیگیری می کنن؟ یا فقط برا رانژه پیگیریشون خوبه :n02:نقل قول:
متاسفانه دانلود می کنم، ولی دیگه حوصله مسخره بازی ها و محدودیت گذاشتن های شاتل نیستم، همین یکی بس بود برامنقل قول:
اینجا شکایت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا که زیاد پیگیری نمکنن اینا ارجاع میدن به مخابرات استان شما و حالا پیگیری کنه یا نه دست خودشه باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی.نقل قول:
که مستقیما شکایتتون میره برای شرکت ارائه دهنده اونا هم باید رضایت نامه شما رو بهشون ارسال کنن
ممنون، ضحی کیش تو لیست اپراتور هاش نیست، شرکت مخابرات ایران رو باید انتخاب کنم دیگه؟نقل قول:
پست حذف شود
این چه مرگشه از 12 به بعد به فنا میره. آخه اینم پینگه.loss بالای 15 درصده .
وضعیت شمام همین طوره؟
256 نامحدود اندیشه-پورت مخابرات
اگه نیست باید اپراتور مخابرات ایران(31 استان)رو انتخاب کن .نقل قول:
چون ضحی کیش با مخابرات همکاری داره همون مخابرات رو بزن
و تو متن شکایت هم درج کن که اپراتور تو لیست نبوده و تا میتونی ازشون بد تعریف کن بگو که سرعت سرویس ها 1.8 باید سرعت 8 رو بده ولی این شرکت غیر قانونی میده اگه میتونی مستندات هم ارسال کن براشون
سلام
اینترنت ضحی کیش رو دارم
512 محدود...
چطور میتونم برم توی پروفایل خودم و حجم باقیمانده رو نگاه کنم ؟
لینک رو ندارم... کسی آدرسش رو داره ؟
سلام،
حداقل دوستانی که دارید شکایت میکنید از این ضحی کیش یه کلیشه اینجا بزارید که چی گفتید و در چه فرمتی نامه رو نوشتید که ما هم استفاده کنیم! حتی ممکنه پیشنهاداتی مبنی بر نوشتن بهتر متن شکایت بشه!
سرعت 512 نامحدود ضحی کیش از اوایل تابستان 70 بود بعد به انتخابات نزدیک شدیم سرعت شد 40 ، داستان به همینجا ختم نشد و پس از مدتی سرعت به 20 محدود شد ناگهان معلوم نیست چی شد که سرعت برای یه مدت کوتاه 4 -5 روز 50-60 بود و بعد از اون هم سناریو زیر 10 رو دوستان آغاز کردند! این بود شجرنامه ضحی کیش از اول تابستان!
این شرکت با اینکه میتونه سرعت خیلی خوبی ارائه بده داره بی انصافی میکنه؛ پس از دوستان میخوایم حداقل اونهایی که میخوان شکایت کنن متنشون رو اینجا بزارن ما هم یه شکایت بنویسیم شاید به زباله دانی تاریخ پیوست ولی حداقل روحمون آرام میگیره که 95 درصد تابستون رو ... به حال ما حداقل ما داریم یه کاری میکنیم!
شرکت آسیاتک به خاطر بی احترامی کارمندش به مشترک که گوشی رو قطع کرد کارمندش رو اخراج کرد بخ این میگن شرکت ولی حیف که اوضاع درستی ندراه
چرا یه آیپی خاص هست که میزنی صفحه لاگین به کاربری رو میاره ! من بوک مارک هام پاک شده ولی داخل این سایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ که در حال حاضر این سایت برای من تایم اوت میده! (به سایت خودشون هم رحم نمیکنن!)نقل قول:
من 128 نامحدود دارم دقیقا مشخص نیست که روزی یا ماهی چقدر میشه دانلود کرد اما بقول پشتیبانیش باید مدیریت کنی سرعت نامحدودش الان 100هست که مثلا 1گیگ رو نباید یه سره دانلود بزاری و باید تو فواصل زمانی مختلف دانلود کنی که این اصلا واسه دانلود بازا خوب نیست هرموقع هم سیستم بخواد بری تو لیست محدودیت و بامصرف کم برمیگردی به حالت عادینقل قول:
من باتجربه مخابرات و اندیشه به این نتیجه رسیدم که باز برگردم به شاتل و محدودیتش رو به جون بخرم حداقل میدونم که قطعی و افت سرعتی ندارم
من موضوع شکایت رو زدم کم فروشی، کلی هم توضیح دادم! با عکس و این چیزا! عد که زدم ثبت بشه میگه برای کم فروشی باید بری این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی! رفتم این سایت هیچیش به اینترنت و فناوری اطلاعات نمی خوره! به نظر میاد برا اصناف و فروشگاه هاو ایناس!نقل قول:
پس کدوم موضعش رو انخاب کنم که نفرسته یه سایت دیگه! :n13:
ولی خیلی ضد حال خوردم، کلی توضیح دادم هیچیش ثبت نشد! :n30: