کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
mohsen_sir
Printable View
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
mohsen_sir
تحريف نكن 1 كاربر هست اما اون تو نيستي منم اسمو برداشتي عوض كردي. گفتن چيزه اضافه نزنين ولي ديگه مجبور شدم اينو بگم.نقل قول:
راستي اين اسپيد راندو رفتم خيلي حال داد تا الان كه 5 صبح هست به خاطرش بيدار موندم. نفر دوم در اسپيد راند شديم رنك ترايبمونم اول بود در آستانه ي نوبل كردن 2 تا روستا بوديم اما درست ساعت 4:45 خودم نوبل شدم. :13: اما بازم خيلي كيف داد. صبح دوباره از اول شروع ميكنمش. بدشانسي پشت بدشانسي. اوليو كه ميخواستيم نوبل كنيم 40 تا لويالتيش رسيد تا 2 دقيقه ديگه ماله ما بود كه رفت رو اسليپ مود به بعدي هم حمله كردم 2 بار 2 تا نوبل منو كشت بعدشم كل ترايبش ريختن سر ما با 2000 تا اكس و بقيه چيزا بعدم يكيشون نوبل كرد ديگه. (راستي صيغه ي فعلا جمع بود چون با logos و zaous مشتركا اين اكانت رو ميچرخونديم) انشالله دفعه ي بعد يك چند تا ايراني بياين كه بتركونيم. :5:
بعد از تجديدنظر فهميدم يك چيزايي رو نگفتم. 1- اين كه تو اين اسپيدراندها رفاقتا بوي چيز ميگيره (شرمنده ها) به عنوان مثال خود من ميگفتم گور باباي ترايب. ترايب ميخوايم چي كار خودم قدرت منطقه. اما يك ترايب ريختن دخل ما رو آوردن. 2- اين اسپيد رانده چند ساعته به اندازه ي 500% به تجربياتم اضافه كرد.
شماها دیگه کارتون از اعتیاد گذشته واقعا عملی شدین :27:
بابا آخه کار زندگی ندارین تا چهار پنج صبح بیدار میمونین :27:
نمشه سختهنقل قول:
اينجا ورد 10 از من تازه كارتر كسيو سراغ نداريد؟
آخه ADSL گرفته.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Natalie [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحريف نكن 1 كاربر هست اما اون تو نيستي منم اسمو برداشتي عوض كردي. گفتن چيزه اضافه نزنين ولي ديگه مجبور شدم اينو بگم.
راستي اين اسپيد راندو رفتم خيلي حال داد تا الان كه 5 صبح هست به خاطرش بيدار موندم. نفر دوم در اسپيد راند شديم رنك ترايبمونم اول بود در آستانه ي نوبل كردن 2 تا روستا بوديم اما درست ساعت 4:45 خودم نوبل شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بازم خيلي كيف داد. صبح دوباره از اول شروع ميكنمش. بدشانسي پشت بدشانسي. اوليو كه ميخواستيم نوبل كنيم 40 تا لويالتيش رسيد تا 2 دقيقه ديگه ماله ما بود كه رفت رو اسليپ مود به بعدي هم حمله كردم 2 بار 2 تا نوبل منو كشت بعدشم كل ترايبش ريختن سر ما با 2000 تا اكس و بقيه چيزا بعدم يكيشون نوبل كرد ديگه. (راستي صيغه ي فعلا جمع بود چون با logos و zaous مشتركا اين اكانت رو ميچرخونديم) انشالله دفعه ي بعد يك چند تا ايراني بياين كه بتركونيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تجديدنظر فهميدم يك چيزايي رو نگفتم. 1- اين كه تو اين اسپيدراندها رفاقتا بوي چيز ميگيره (شرمنده ها) به عنوان مثال خود من ميگفتم گور باباي ترايب. ترايب ميخوايم چي كار خودم قدرت منطقه. اما يك ترايب ريختن دخل ما رو آوردن. 2- اين اسپيد رانده چند ساعته به اندازه ي 500% به تجربياتم اضافه كرد.
پس خوب حال کردی.
یه وقت خودتو نکشی.
راستی تمام گزارشات حمله و دفاعتو توی اسپید برام داخل 14 بفرست.
ببینم چه کار کردی.
کارو زندگیشون کجا بود؟نقل قول:
نوشته شده توسط dizgah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها دیگه کارتون از اعتیاد گذشته واقعا عملی شدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا آخه کار زندگی ندارین تا چهار پنج صبح بیدار میمونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مسعود که تا وقتی دانشگاه باز نشه همینجوری باید سر کنه.
یه سوال اساسی چه جوری این پست رو میتونم پاک کنم؟
من چند تا پست دادم بعد همه رو یکی کردم حالا موندم اینو چه جوری پاک کنم.
کسی نمیدونه این نوبل من داخل 14 که مثل 11 میمونه چه جوریه؟
بابا منم adsl دارم کاظم هم داره مصطفی هم دارهنقل قول:
دلیل نمیشه تا 5 صبح بیدار بمونیم
اینا جدا وضعشون خرابه :27:
پستت را نمیتونی پاک کنی
ورد 14 هم با بقیه فرق چندانی نداره نوبل منش هم باید عین مال اونا باشه:46:
بپرس تا بگم ! اگر مثل 11 هست بگو کجاش رو گیر داری یکم بلد باشم میگمنقل قول:
برای هر نوبل من باید یه قیمت خاصی بدیم یا هر دفعه قیمتش بیشتر میشه؟نقل قول:
آکادمیش لول داره یا نه؟
محدودیت ساخت نوبل داره یا نه؟
آره.نقل قول:
معمولا یه تعدادی بیشتر از بقیه با یه چیزی حال میکنن.
باز خدارو شکر این ایرانسل اومد باهاش میشه هر وقت خواستی چک بکنی.
وگرنه معلوم نبود سر من چی میومد!
مجبور بودم مثل خیلیها تو دانشگاه از سر کلاس پاشم برم یه اتک بدم یا ساختمون بسازم.
بازیکنان حرفه ای ما رو ببیننقل قول:
ورد 14 هم با بقیه فرق چندانی نداره نوبل منش هم باید عین مال اونا باشه
برو Help بازی بعد هرچی می خواهی ببین
از چند لولی ساختمون ها گرفته تا ...
تو هلپ من چیز زیادی راجع به خود نوبلمن ندیدم !
ببین آکادمی آپگرید نداره ......
عوضش سکه باید بخری برا اولی 1 سکه ولی برا نوبلمن دوم 2 تا سکه میخواد ......قیمت ها بالا نمیرن ولی چون هر سکه خودش قیمتی داره پس وقتی میخوای نوبلمن بیشتر بسازی باید پول بیشتری بابت سکه ها بدی .....
من زیاد نتونستم بسازم فقط تا 3 تارو میدونم که میشه ولی بیشترش رو نمیدونم متاسفانه !
یوسف جان من بازیکن حرفه ای نیستمنقل قول:
هنوز خودم تازه کارم
تو 13 هم فقط یکی دوهفته بازی کردم بعد به خاطر مشکلات ولش کردم
تا نوبل من نرسیدم ولی تا جایی که یادمه فرق چندانی با 12 نداشت فقط چند تا یونیت مثل آرچر و پالادین و..
با یکی دوتا ساختمون اضافه شده بود+ چند تا قابلیت مثل آپگرید خودکار
ولی اکثر بازی عین وردهای قبل بود
می خواستم بگم Axeman و Scout و Light cavalry من نمی آد و اخطار Unit not yet researched رو می ده
می خواستم بگم Axeman و Scout و Light cavalry من نمی آد و اخطار Unit not yet researched رو می ده لطفا کمکم کنید
خوب smity لازم داري براي اوردنشوننقل قول:
سلام بچه ها
کمک کمک
به دادم برسید
ساپورتم کنید
هرچی میشه بفرستید
به این روستاها
Bojnord 01 (194|778) K71
Bojnord 02 (194|777) K71
Bojnord 03 (195|779) K71
فقط قبلش ببینید مال منن یا نوبل شدن
sisamoi
ممنون
تو كدوم world بازي مي كني؟نقل قول:
داخل راهنما توضیحات زیادی نداده.نقل قول:
فقظ قیمت ساختمونارو نوشته.
من اطلاعات کاملی میخوام.
این OD Defense Rank داخل twstats چیه؟
بچه ها من بايستي برم
دلم براتون تنگ ميشه
دير اومدم ولي ديگه الانم دير شده بايد برم
اين كنكور لعنتي آدمو از كارو زندگي ميندازه
تا مياي درس بخوني ياد تريبوارز ميفتده تامياي بازي كني ياد كنكور!
تا اينكه تصميم گرفتم اكانتو يا پاك كنم يا بدم به يكي اگه كسي خواست زود بگه
بروبچ هرچي خوبي بدي از ماديديد حلال كنيد
به يادتان هستيم به يادمان باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای من ورد 12 تو سیتر میکنم.نقل قول:
بچه ها من بايستي برم
دلم براتون تنگ ميشه
دير اومدم ولي ديگه الانم دير شده بايد برم
اين كنكور لعنتي آدمو از كارو زندگي ميندازه
تا مياي درس بخوني ياد تريبوارز ميفتده تامياي بازي كني ياد كنكور!
تا اينكه تصميم گرفتم اكانتو يا پاك كنم يا بدم به يكي اگه كسي خواست زود بگه
بروبچ هرچي خوبي بدي از ماديديد حلال كنيد
به يادتان هستيم به يادمان باشيد
ولی اول بگم اولین کاری که میکنم با تمام نیروهای حملاتیت به یه بازیکن که منو نوبل کرد حمله میکنم.
بابا کسی منو کمک نمیکنه؟
تو 12 خيلي ضعيفمنقل قول:
من حاضرم فداکاری کنم و روستاهات رو بگیرم.:31:(توی ورلد10)نقل قول:
بابا خيلي دوري ازش من خيلي نزديكترم. الان باهاش هماهنگ كردم قراره من بگيرم روستاهاشو. همين ديشب يكي گرفته بود. حالا رفت ديگه. كلا يوز و پسشم داده به من. :10:نقل قول:
تماشا کنید جمعیت مرده خوران را یارو نرفته روستاهاش را صاحب شدن :27:
(با مصطفی بودم ناتالی ها :27: )
خب شکر خدا سایت منم کارش تقریبا تمومه امشب رو لوکال تستش میکنم و فردا راهش می اندازم
هیچ جا برای نوبلمن های من دور نیست.نقل قول:
محمود جان میت رو زمین نمیمونه.نقل قول:
من نگیرم یکی دیگه می گیره.
حالا سایت چی میخوای بزنی؟
فروم؟
[QUOTE=mstf666;2054172]هیچ جا برای نوبلمن های من دور نیست.نقل قول:
خب خوبه من هم كلا رفتم. هنوز 2 3 روز به شروع ترم مونده. اما نميدونم در يك لحظه يك تصميم خيلي مهم گرفتم (تصميم كبري) هيچ مشكلي هم برام پيش نيومده نه تابحال كسي بهم حمله كرده نه حتي اسكات فرستاده. الان 2 3 روزي هست كه احساس ميكنم هيچ لذتي از بازي نميبرم. قبلشم همينطور بود اما ديگه اين چند روز حسابي ناجور شد. كلا اكانت 10 و 14 رو واگذار ميكنم. اين محسن هم كه يوزر پسشو داده به من اونا رو هم به علاوه ي اينا ميدم. شماها درست بازي ميكنين اما من اينطور نيستم 11 تا 4 صبح بازي ميكنم. خيلي باحال بودين ايول. دمتون گرم. متشكر از همه. يك مكالمه ي تنبيه برانگيز با دوستم داشتم كه مصممتر شدم براي اين كار خيلي جالب بود اينجا لينكشو ميذارم اگه خواستيد شماهم بخونيد خيلي باحاله.
البته با سانسور بعضي عباراتکد:http://www.filelime.com/upload/files/Tanbih.txt
:40: :40: :31: :31:
منم ميخوام
مصطفي نوبت منه برو كنار
آقا جان من روستا كم دارم به من كم روستا كمك كنيد
الهي 100 در دنيا بخوريد 100 در آخرت
اتفاقا با اين كوچ بزرگ ايرانيان هم فقط يك كانتينت فاصله هست. تو K93 هستم. اكازيونه با تمام امكانات آب، برق، تلفن، گاز :31: با توافق طرفين به فروش ميرسد. :31:نقل قول:
این پدرام هزیون میگه.نقل قول:
من 5 تا نوبلمن آماده توی ک82 دارم.
الان میفرستم به سمت روستای اصلیت ناتالی جووون !
كيف كردي خداييش؟ اصلا تو اين مدت كم چقدر امتياز گرفتيم. ولي خب راحت شدم حسابي. اين روستاهاي محسن چه طور؟ الان از خودش بپرسم. دو تا روستا دارم امتيازاش خوبه.نقل قول:
آها راستي يادم رفت تو روستام پر نيرو هست. نفرستادمش جاي ديگه. الان سريع ميرم ميفرستم.
یعنی دارم درست میبینم؟ :18:نقل قول:
مصطفی انلاین نیست؟
غیر ممکنه :19:
آره اونم فرومه با موفقیت از تست لوکال اومد بیرون
مونده هیدرش را هم طراحی کنم و فردا آپلودش کنم:10:
نقل قول:حالا که من نفرستادم.نقل قول:
بذار با پدرام هماهنگ کنم.
من روستای اصلی تو رو میگیرم.
پدرام سه تا روستای دیگه رو بگیره.
بابا این اسمم شاید این پایین میمونه.بعضی وقتها با اینکه خروج رو میزنم و به عنوان مهمان میام میبینم اسمم این پایین هست.نقل قول:
من خودم شخصا میام روبان قرمز فرومت رو پاره میکنم.
یادت نره یک پست و مقامی به ما بدی.مثلا "کاربر ارشد مدیر مهندس پروفسور..." با 50 تا ستاره.
آقا چرا دعوامي كنيد؟ بابا ارث نيستش كه اصلاً اكنتو پاك ميكنم همه راحت شن
اکانت هم پاک کنی صورت مسئله پاک نمیشه.نقل قول:
اکانتت رو پاک کنی بعد از 14 روز روستاهات ابندوند میشه و یکی دیگه میگیرتشون.
بابا اين چه اومدني بود كه به اين زودي ميرين !
3 روز به شروع ترم مونده ....به پايان ترم كه نه ! : ))))
مردم موقع امتحانا ميرن شما موقع بيكاري ؟ !
همين بود اينهمه تبليغ ميكردين 12و10 خيلي حرفه اي بازي ميكنن ؟ هر كي مياد ميره همه جمع ميشين روستاهاشونو ميگيرين ميشين حرفه اي ؟ : ))