در مورد بازي shank:
اون نسخه شنك براي كنسول هاي Jtag شده هستش.روي كنسول معمولي جوب نميده.
در مورد بازي shank:
اون نسخه شنك براي كنسول هاي Jtag شده هستش.روي كنسول معمولي جوب نميده.
:18: جدی!!؟!! یعنی من الکی 2GB دانلود کردم؟؟؟ هیچ راهی نداره؟؟نقل قول:
چون من با pc عادت کردم ! گفتم xbox360 بگیرم شاید نتونم بازی کنمنقل قول:
با xbox یا کنسول ؟؟؟؟ اولش سخته ولی بعد از مدتی عادت میکنی و خیلی آسون میشه !!!
pm دادم براتوننقل قول:
چند سوال...
1.ایکس باکسم صدای فنش خیلی زیاده...بقلش مثل یک جاروبرقی کم صدا هست...مال شما هم همینجوره؟؟؟
2.چند بازی گیتار هیرو دیدم و ترقیب شدم بگیرم...میگم با دسته هم میشه بازی کرد؟؟؟
ممنون
خب اگه من اینکارو بکنم چیزای رو فلش میپره ؟ ( ویروسم میپره ؟ :31: چون با PC که فرمت میکنم نمیتونه پاکش کنه :31: )نقل قول:
USB Flash تون رو به كنسول وصل كنيد
و بعدش بريد توي قسمت System Settings و بعد از اون به قسمت Memory
USB Flash تون رو انتخاب كنيد و بعد گزينه ي Configure Now رو بزنيد
سپس Yes رو بزنيد و صبر كنيد تا كار تموم بشه
1 - طبیعی هست بعد از روشن شدن دورش کم هست و بعد از مقداری بازی کردن با گرم شدن دور فن هم زیاد میشهنقل قول:
2 - شماره های قدیمی ترش با دسته میشد اما چند شماره اخیر باید حتما گیتار داشته باشی
1-طبیعیهنقل قول:
2-گیتار هیرو 1و2و3 با دسته هم میشه بازی کرد:46:
سلام دوستان.اين Jtag شده يعني چي؟ يعني من كه آركيد برد جاسپر دارم نميشه؟ كنسولم معموليه؟نقل قول:
ممنون
سلام. jtag یه جور ه ک هست برا xboxکه اگه کسی این کارو کنه مثلا میتونه بازی رو بدونه اینمه دیسک تو dvd rom باشه بازی کنه. یا بازی های ارکید که پولی هستنو راحت بریزه تو هارد بازی کنهنقل قول:
سلام دوستان.اين Jtag شده يعني چي؟ يعني من كه آركيد برد جاسپر دارم نميشه؟ كنسولم معموليه؟
ممنون
تو ایران انجام میدن؟یعنی میشه بدون دیسک بازی اجرا کنه؟:18:مشکل ساز نیست واسه دستگاه؟:19:نقل قول:
salam
من یه برنامه گرفتم که میتونه گیم پدهای معمولیو به 360 تبدیل کنه و بازی های امروزی از قبیل mafia 2 و غیره رو با گیم پد معمولی بازی کرد
فقط یه چیزی و این اینه که تو setting این گیم پده همه ی دکمه ها جاشون عوض شده
خودم تونستم بیشترشونو درست کنم فقط نتنستم آنالوگ سمت راستو درست کنم
یعنی آنالوگو میبرم بالا میره پایین-میبرم راست میره چپ و برعکس
اینم فایلی که میشه توش دست کاری کرد و دکمه هارو عوض کرد.
محتوای مخفی: 1
کسی میتونه آنالوگ سمت راستو برام تعریف کنه؟؟؟؟
ممنونش میشم
دوستان ببخشید
PAL X-60 به چه معناست؟
من تمامی بازیهای جدید رو اجرا میکنم
آیا رو این Region میتونم بازی کنم ؟
لطفا اگه میتونید سریع جواب بدید.
ممنون
بله من میتونم. خودم تمام دکمه هاشو درست کردم. منتها الان چون سر ه صبح ه و منم الان پخش زمینم باشه ظهر برات آپلود میکنم.نقل قول:
الان همه ی بازی ها Pal و Free هستن و شما می تونید بازی کنید.نقل قول:
---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------
Jtag یک نوع Mod هست و فکر کنم که توی ایران انجام میدن. کاری هم نداره خودت می تونی 3 سوت Jtag کتی :27:نقل قول:
مشکلی هم پیش نمیاد فقط اگه بری توی لایو بن می شی :21:
به همین راحتیا هم نیست. مشکل ترین موضوع اینه که باید یه کنسول گیر بیاریم که اپدیتش فکر کنم 2.0.7 باید باشه.نقل قول:
Jtag یک نوع Mod هست و فکر کنم که توی ایران انجام میدن. کاری هم نداره خودت می تونی 3 سوت Jtag کتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی هم پیش نمیاد فقط اگه بری توی لایو بن می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خير!بجز موردي كه آقا ميثم گفتن بايد قيد لايو رو كلا بزنيد!يعني نميشه رفت لايو!نقل قول:
يه آقايي ميفروخت كنسول Jtag شده اش رو چند وقت پيش.
نقل قول:دستت درد نکنه رفیقنقل قول:
من چند دقیقه بعد از این چیزی که نوشتم رفتم دوباره دست کاریش کردم و همه ی دکمه هارو درست کردم ولی چون سایت ترکیده بود و باز نمیشد دیگه نیومدم بگم که درست شده.خلاصه اینکه دستت درد نکنه و نمیخواد درستش کنی خودم ردیفش کردم:20:
سلام بچه ها . یه وسال مهم داشتم که می تونه تو انتخاب و خرید من خیلی مهم باشه
من می خوام الیت 360 بخرم اما نمی دونم تا کی می خوان ساپورتش کنند از لحاظ بازی های روز مثل کراسیس و ...
یعنی می خوام بدونم تا شروع سال 2015 ساپورتی که الان داره و تا اون وقت حفظ میکنند و ادامه میدن یانه ؟
چو ن من بین ارتقا کارت گرافیک یا خرید کنسول موندم .
شَما کنسوت تو راحت بگیرنقل قول:
تا1015یابه اون ور حتما ساپورت میشه
msکینکت رو واسه همسن ساخته دست کمx360تا5یا6سال ساپورت میشه
در ضمن وقتیps3اومداونهایی کهps2داشتند چی کار کردند؟هیچی نشستن بازی کردن
اگه هم msتو2014یا2015یا2016ماکرو کنسول جدید بده بازم یکی دو سال بازی های خیلی خوبی براش میاد
والا منم نظرم رو کنسول هستش ولی اگه خیالم راحت بشه که نه زیاد فقط تا اول 2015 این کنسول ساپورت میشه مثلنقل قول:
امروز که براش بازی هایی مثل کال اف دیوتی و کراسیس با همون گرافیک بالا میاد میرم می خرمش .
یعنی اینکه می خوام 4 سال کامل باهاش بازی های جدید رو انجام بدم و اهل لایو رفتن و نگرانی از بن شدن هم نیستم
حالا یه سوال دیگه هم دارم به نظرت منتظر باشم اسلیم کپی خور بشه و قیمتش بیاد پایین یا همین الیت 360 چاسپر رو
بگیرم و خلاص .
یه سوال دیگه با این دستگاه میشه 3 ساعت پشت سر هم بازی کرد بدون وقفه بعد مثلا 3-4 ساعت خاموش کرد باز
دوباره 2-3 ساعت بازی کرد ؟ یعنی روزی نهایت 6 ساعت یا 7 ساعت .
چون نمی خوام دستگاه به هیچ وج سه چراغه بشه که اصلا تحملش رو ندارم :31:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
بچه ها از کجا میشه فهمید یا لینک معتبری دید و پیدا کرد که نشان دهنده ساپورت این دستکاه باشه از طرف بازی ساز ها و مایکروسافت
اخه نمی خوام کمتر از 4 سال منو لنگ بذاره تو ساپورت بازی های حدید . یعنی تا اول 2015 کار بده بعد بسوزه اصلا :31: شوخی کردم
چرا بسوزه . در کل 4 سال می تونم روش حساب کنم و از بازی های جدید لذت ببرم یا نه ؟
اقا...چند بار باید بگیم ؟.....دست کم تا 2015 واسش بازی هست
سلامنقل قول:
داداش بگیر خیالت راحت تا 2015 باهاش زندگی کن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ساعت بازی پشت سر هم ؛ هم هیچ مشکلی برا دستگاه با برد جاسپر ایجاد نمیکنه
ولی بعد از 4 ساعت بهتره یه استراحت نیم ساعته به دستگاه و به خودت بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسلیم و الیت هم اگه حوصله صبر کردن داری صبر کن اگر هم نه همین الیت رو بگیر (خودم از قدیمی ها بیشتر خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام خیالت مثل چی راحت من میگم الایت رو بگیر و کیف دنیا کن معلوم نیست کی -- شهنقل قول:
هیچ فرقی ندارن در ضمنمن6ساعت ییهو بازی میکنم چیزی نشده
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
بیا این جانقل قول:
به نوشته دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5343650&postcount=1663
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
خودتو ناراحت نکن پیش میاد دیکه:31:نقل قول:
آقا همین حالا رفتم تو Inbox جوابمو گرفتم
عجب سایتیو معرفی کرد دوستمون
همین سوالو کردم و از طریق ایمیل در کمترین زمان ممکن جوابمو دادن.
اون X-60 ربطی به پال نداره
ممنون
اگر قرار باشه ایکس یاکس ٍ به اصطلاح اسلیم ٍ :27: کپی خور شده وارد بازار ایران بشه کمه کم تا عید باید صبر کنی. هیچ فرق کاربردی هم که ندارند برای ما, و به اینم فکر کن که قیمت این جور دستگاه های جدید پدر درمیاره تا بیاد پایین اون موقع هم که بیاد پایین بخوای بخری میشه وسط سال 2011 میلادی و اون موقع شما کلی زمان از دست دادی و تا سال 2015 فقط 3 سال وقت خواهی داشت :46: (عجب تحلیلی :31:)نقل قول:
همینو بگیر کیفشو ببر :8:
دوستان xbox ای سلام
آقا من راستش پایه شدم xbox 360 بگیرم ولی اطلاعاتم خیلی ضعیفه
راستش من از نظر مالی نمیتونم زیاد خرج کنم(دانشگاه) واسه همین نمیدونم اگه من مدل ارزون xbox رو بگیرم منظورم َarcade هستش عموما مشکل خاصی تو بازی کردن خواهم داشت؟
اصلا چرا باید مثلا Elite بگیرم؟ مثلا ARCADE چشه؟ داغ میکنه؟
آنلاین نمیشه؟
کینکت نمیخوره؟
راستش میدونم باید پست های قبلی رو نگاه کنم ولی اگه شما میتونین یه کمکی به ما بکنین
منتظرم
ممنون
تنها تفاوت اين دو مدل در لوازم جانبي هست و از لحاظ سخت افزار هيچ فرقي نميكنند...نقل قول:
مدل اليت يه هارد 120 همراه داره كه ميتوني اون رو هم به صورت جدا بخري و رنگشون.....
همين....:20:
خوب اگه بازی اه رو از روی دیسک بازی کنم مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
باید حتما hard drive باشه؟
فلش نمیتونه؟
فلش هم میشهنقل قول:
فرقش اینکه رو درایو فشار میاد و گرما بیشتر میشه و عمرش میاد پایین
خوب یعنی دارین میگین من میتونم یه arcade بخرم (قیمت؟) با یه فلش (حداقل چند گیگ؟) و به راحتی بدون مشکل گرم شدن و سه چراقه شدن بازی کنم؟
و هر بازی رو هم بالا میاره؟
kinekt چطور؟
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
نه آقا چی پاک بشه خوندم مفید بودنقل قول:
-
بله ميشه.....نقل قول:
خوب یعنی دارین میگین من میتونم یه arcade بخرم (قیمت؟) با یه فلش (حداقل چند گیگ؟) و به راحتی بدون مشکل گرم شدن و سه چراقه شدن بازی کنم؟
و هر بازی رو هم بالا میاره؟
kinekt چطور؟
برد هاي جاسپر احتمال 3 چراغ شدنش تقريبا" صفره....:46:
در مورد اجراي بازي ها هم جواب مثبته.....
kinekt هم به تمام مدلهاي xbox ميخوره.....
okنقل قول:
به قول اون یارو تو gears of war مارکوس اگه اشتباه نکنم وقتی خوب reload میکرد
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE
بعد فلش چه مارکی خوب هست؟ چند گیگ؟
فلش هم با توجه به قيمت هاش هرچي بيشتر پول بدي جنس بهتري ميتوني بگيري......نقل قول:
فلش ترنسد(اگه درست گفته باشم) فلش هاي خوبيه.....
عذر میخوام الان تو بازار فقط ARCADE و ELITE هست؟ چیزی بینشون نیست؟ اگه هست با چه قیمتی ؟نقل قول:
شما یه فلش 16 گیگ بگیرنقل قول:
بعد فلش چه مارکی خوب هست؟ چند گیگ؟
چیچیش خوبه ؟ :31: یه مشت جنس متوسطو وارد بازار کردن و چون تقریبا ارزون بود خیلی طرفدار پیدا کرد .نقل قول:
فلش ترنسد(اگه درست گفته باشم) فلش هاي خوبيه.....
در ضمن از این فلش های چینی هم اصلا نخرید :31: ( از اینا که 3تاش صد تومنه :31: )
موفق باشی :40:
خواهش ميكنم عزيز.....نقل قول:
والا يه مدل اسليم هم هست كه هنوز تو ايران هك نشده فكر ميكنم و قيمتش هم دقيق مشخص نيست و حول و حوش 600 تومنه......
به نظر من خريد اين مدل هنوز به صرفه نيست....
یه مدل هست special edition اگه اشتب نکنم :31:نقل قول:
عذر میخوام الان تو بازار فقط ARCADE و ELITE هست؟ چیزی بینشون نیست؟ اگه هست با چه قیمتی ؟
که هارد 250 داره و یه سری برچسب روی کنسول زدن و یه بازی اورجینال هم روشه مثلا Modern Warfare
چیز شاخی نیست :31: قیمتشم 480 تا 500 من قیمت کردم :31: ( دوستان اگه اشتب گفتم تصحیح کنن :31: )
به نظرم واسهنقل قول:
فلش هایADATAواقعا عالی اند
Trans-cend v90
360 واقعا عالی هست
منظورم xbox 360 premium بود . اون چه طوره؟نقل قول:
می ارزه؟