سلام.نقل قول:
نسخه ویستای شما چیه؟
این مشکل در نسخه های بتای ویستا به وجود میومد.
Printable View
سلام.نقل قول:
نسخه ویستای شما چیه؟
این مشکل در نسخه های بتای ویستا به وجود میومد.
من ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم و vista ultimate sp2 ریختم البته قبلش هم همین روش بود!
وقتی رو درایو DVD و CD کلیک می کنم میرم توش فایل های توش نشون داده نمیشه!
فکر هم نمی کنم ویروس داشته باشه چون از همون اول روش nod32 نصب کردم هیچ فایل مشکوکی هم روش نریختم
ممنون
شما یک دیسک خام اول بزار توی درایوتون وبعد فایل هاتون رو کپی کنید ببینید مشکلتون حل میشهنقل قول:
CD گذاشتم و چند تا فایل موزیک رو send کردم به cd/dwd rw خودش پرسید کپی کنم yes زدم فایل ها رو رو cd کپی کرد ولی بازم نشون نمیده
cd رو می تونه بخونه چون اونایی که اتوران دارن میشه باهاشون کار کرد ولی فایل ها رو نشون نمیده:-ss
شما سی دی که میزارید پر هست و دی وی دی رام قادر به خوندن اطلاعات اون نیست؟نقل قول:
دوستان چطوری میشه دسترسی شبکه به رجیستری رو قطع کرد؟..مرسی
بله پر هست!قادر به خوندن هست چون همون طور که گفتم اگر اتوران داشته باشه از رو اتورانش میشه کار کرد و مثلا 1 برنامه از روش نصب کرد ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده!
این مسئله برای همهدی وی دی هاتون صدق میکنه یا فقط برای این مورده؟ چون احتمال داره فایل ها Hiden باشننقل قول:
بچه ها دمتون گرم هر کی میتونه این مشکل منو حل کنه تا اخر عمر ممنونش میشم
آقا هنگام نصب ویندوز بعد از اینکه فایل های خودشو کپی میکنه اونجایی که میخواد ست اپ اصلی بالا بیاد (دقیقا همون جایی که درایو مورد نظر رو برای فرمت و نصب کردن میخواد ) دیگه هیچ اتفاقی نمی افته چند ثانیه فکر میکنه و بعد هیچ چند تا ورژن مختلف رو امتحان کردم بازم جواب نداد البته از روی ویندوز ایکس پی میتونم نصب کنم ولی باید حتما ایکس پی رو داشته باشم اگه کمک کنید ممنون میشم اینم مشخصات سیستم:
CPU:amd athlon dual core 5200
Motherboard:asus m2n 68
VGA:ati hd 4670
ram:3 gig patriod bus 800
:11::11::11::11:
نه متاسفانه برای همه ی DVD ها هستش! Hidden رو هم امتحان کردم ولی فرق نکرد:41:نقل قول: