مصاحبه : FIFA 10 (قسمت اخر)
اين هم قسمت دوم و اخر از مصاحبه ي سايت videogamer با david rutter از تهيه کنندگان fifa 10 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصيت پيتر مور به عنوان رييس چطوريه؟
او واقعا انسان خيلي خوبيه.خيلي هم شوخه.ما رابطه ي خيلي خوبي با هم داريم.اون شخصيت خيلي جالبي داره.او يه طرفدار سرسخت فوتبال و ورزشه و به خاطر اينکه اهل ليورپوله طرفدار سرسخت اين تيمه.سال پيش وقتي براي اولين بار به ديدن استوديوي ما اومد ما اونرو تو زمين فوتبال برديم.فوتبال بازي کردنش هم خيلي خوب بود.
واقعا؟
اره.اون يه بازيکن نيمه حرفه اي بود.اون با هر دو پا بازي ميکرد.پس ما اون رو وارد چالش ضربه زدن به تيرک افقي کرديم شبيه اون چيزي که اونا تو فوتبال امريکايي دارن.و اون تو بار دوم تونست توپ رو به تيرک بزنه.
کار اون اينه که تا جايي که ميتونه به شما براي حرکت به جلو فشار بياره.ايا این خيلي ازارتون ميده؟
نه.من يه طرفدار بزرگ فوتبالم.به همون اندازه که از ديدن فوتبال لذت ميبرم از بازي کردنش هم همينطور.من در ضمن يک گيمر هم هستم.من و گروهمون اهل 18 مليت مختلف هستيم .و همه ي ما ادماي با روحيه ي به شدت رقابتي هستيم.فکر نمي کنم اون هيچ فشار بيشتري به ما وارد ميکنه چون همين حالاشم ما خودمون خيلي به خودمون فشار مياريم.اين اصلا جالب نيست که يه نفر بياد بهتون بگه من از شما ميخام که ميانگين نمره ي اين بازي مثلا 90 بشه.اين يه توهينه.اگه کسي از من يا مور يا ea خوشش نياد اين خيلي راحته که شما رو تو دردسر بندازه.من نگران اين نيستم که به فوتبال ما چه نمره اي ميدن و بيشتر به اين اهميت ميدم و خوشحالم از اينکه نهايت تلاشمون رو کرديم براي کسايي که فيفا رو باز مي کنن.
يعني اگه ميانگين نمره ي فيفا تو نقد هاي مختلف 90 نشه تو اخراج نميشي؟
اميدوارم که اينطور نشه.اگه اين طور نشه خوب خيلي بد ميشه.
از پيتر مور اخيرا نقل شده که اون يه نگاهي هم به تكنولوژي هاي جديد مايکروسافت و سوني در مورد motion sensing داشته و گفته که اينا پتانسيل خوبي براي بازيهاي ورزشي ea هستن و البته اون وارد جزييات نشد.هيچ ايده اي داري که چطور ازشون تو فيفا استفاده کني ؟
خيلي کم
يه چيزي که به ذهن من ميرسه خطر ضربه هاي پا توي هواست.بدون اينکه هيچ توپي در کار باشه که پات بهش برخورد کنه.ايا اين شيوه ي بازي بدون کنترلر ميتونه اصلا fun باشه؟
اين تكنولوژي هنوز خيلي تازست.من فکر ميکنم که جان ريکتليو بهش گفته که من واقعا نمي دونم اگه شما بخواين از ناتال تو فيفا استفاده کنين.اول اينکه يه بازيه 75 دقيقه اي به شدت خسته کننده خواهد بود. و واقعيت اينه که کنترلر مرسوم خيلي بهتره.شايد بخوايم يه کارايي باهاش انجام بديم اما اينطور نيست که يک دفعه اي خودش رو تو فيفا نشون بده.
شايد نسخه ي بعدي ؟
احتمالا.بايد ببينيم چي ميشه.فکر نکنم بخواهيم يه چيزي رو تو بازي قرار بديم فقط به خاطر اينکه ازمون خواسته باشن يا اينکه مردم فکر کنن بايد انجامش بديم.اگه نتونه خودشو تو کل گيم نشون بده کار بي فايده ايه.و ما هم نمي خواهيم حواسمون رو با حاشیه ها پرت کنيم.
ولي به نظر شخصي خودت اين تكنولوژي توبازي کار ميکنه؟
فکر کنم يه سري کاراي کوچک بشه باهاش کرد.که البته راستش رو بخواهيد هنوز راجع بهش کاري نکرديم.
صحبت اخرمون راجع به PES باشه.مثل اينکه کونامي خيلي از بازيه امسالشون مطمين هستن.اصلا اهميت ميدي به اينکه چي ميگن ؟
اره خيلي زياد.به دو علت.اول اينکه من به گيمر سرسخت فوتبال هستم و خيلي هم مشتاقم که ببينم که چي درست کردند.من سالها و سالها و سالهاست که PES بازي ميکنم .خوب فکر نکنم که بخوام یک دفعه کنارش بزارم.البته راجع به يه چيزايي که تو ويديوي اخيرشون ديدم شک دارم.به نظرم ميرسه که دارن کاري شبيه به custom team tactics تو بازيه سال پيش ما دارن انجام ميدن که خيلي هم خوبه.منتظرم ببينم چي از اب در مياد.و دليل دوم هم اينه که ما باهم رقيب هستيم.چون ديدن اينکه اونا دارن چي کار ميکنن رو هر روز زندگي من تاثير داره.
سال پیش که با هم صحبت کردیم تو گفتی که انتظار داشتی کونامی با قدرت برگرده
.به هر حال بازی سال پیش pes نتونست ما رو تحت تاثیر قرار بده.واکنش تو به بازیشون چی بود؟
بازیشون به اندازه کافی خوب بود.راستش خیلی هم بد نبود.بازی اونا متفاوت از بازی که ما داریم.ما بیشتر به دنبال ارایه ی شبیه سازی از فوتبال واقعی هستیم.فکر نمی کنم که هدف اونا این روزا این باشه.البته هنوز امیدوارم با یه بازی خوب برگردند.اونا مشخصا کارکنای خیلی با استعدادی هستن.این خیلی خوبه که یه رقیب داشته باشی.این باعث میشه که ما هم بیشتر تلاش کنیم.البته اگر هم نداشتیم باز هم همون کاری رو می کردیم که الان در حال انجامش هستیم.ما همیشه می خواهیم که کارمون عالی از اب در بیاد.
این جالبه که تو میگی کونامی این روزا کمتر به دنبال ساخت یه فوتبال بر اساس واقعیت هستش .طبق اون اطلاعاتی که تا الان منتشر کردن نشون میده که امسال به دنبال یه تجربه ی واقعی و اصل از فوتبال هستن.این طور که گفتن Pes زیباتر خواهدبود.گیم پلی بهتری خواهد داشت .وتا اونجا که سخت افزاربهشون این اجازه رو بده فوتبالی واقعی رو ارایه خواهدکرد .
چهار سال زمان برد برای رسیدن به اون نقطه که ما بهش رسیدیم.خوب اگه اونا می خوان به طور ناگهانی این کار رو انجام بدن براشون ارزوی موفقیت می کنم. ولی کار فوق العاده سختی خواهند داشت.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23991
Starbreeze عنوان Enclave را براي Wii تاييد كرد
شركت پر آوازه Starbreeze به تازگي اعلام كرد يكي از عناوين قديمي خود به نام Enclave را كه براي PC و Xbox عرضه شده بود را براي Wii پورت خواهد كرد.
البته Starbreeze روي نسخه Wii اين بازي كار نخواهد كرد ، بلكه شركت آلماني Village1 Entertainment اين بازي را Port خواهد كرد. اعلام شده است كه اين بازي در سال 2010 عرضه خواهد شد ، ولي هنوز هيچ ناشري براي بازي انتخاب نشده.
Starbreeze هم اكنون مشغول ساخت 2 عنوان Bourne و عنوان قديمي Syndicate براي EA است.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24003
منبع اصلی:
کد:
http://www.joystiq.com/2009/08/07/starbreezes-enclave-being-ported-to-wii/
Steven Spielberg به عنوان تهيه كننده فيلم Halo ظاهر خواهد شد ؟
سايت IESB اعلام كرد كه طبق اطلاعاتي كه انها متوجه شده اند كارگردان بزرگ سينما يعني Steven Spielberg ( اثاري همچون : Indiana Jones , ET ) به عنوان تهيه كننده فيلم Halo حاضر خواهد شد. پيش از اين Peter Jackson به عنوان تهيه كننده اين فيلم ظاهر شده بود.
Spielberg بعد از خواندن فيلنامه Stuart Beattie ( فيلمنامه نويس Pirates of the Caribbean , G.I. Joe: The Rise of Cobra ) به ساخت فيلم Halo بسيار مشتاق شده است. از سوي ديگر بعد از , به دست افتادن امتياز Transformers به كمپاني Paramount اين بهترين فيلم ممكن براي تاسيس استوديو جديد همراه Walt Disney Pictures است. ( Spielberg يكي از مديران كمپاني Dream Works است )
Stuart Beattie يكي از طرفدارن سر سخت Halo است به همين منظور Microsoft وظيفه نوشتن فيلنامه را بر عهده وي گذاشته بود. اين فيلنامه بر اساس كتاب Halo : Fall of The Reach نوشته شده است.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24009