اقا شرمنده.نمیشه جواب سوال منو در صفحه قبل بدید؟ Xperia Arc S
اقا شرمنده.نمیشه جواب سوال منو در صفحه قبل بدید؟ Xperia Arc S
سلام :
دوستان گوشی Live With Walkman/ Sony, Xperia / زمانی که ( به گفته فروشنده ) ورژن فلش اش رو ارتقا داده ، دیگه اون قسمتی که برای نصب application وجود داشت و گوشی application های جدیدی که از طریق کامپیوتر روی رم اون ریخته میشد رو جستجو میکرد وجود نداره و از هیج راهی نمیشه این application ها رو پیدا و نصب کرد ...
چه راهی برای نصب application جدید وجود داره ؟
ممنونم
سلام؛ Arc S سونیه دیگه. باید mp4 را راحت پخش کنه. اصلاً mp4 فرمت مخصوص گوشیه و نباید مشکل داشته باشه. من آرک اس نداشته ام، ولی مشکل نباید از گوشی باشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام من این صفحه را خوندم و خلاصه اش را براتون مینویسم: (کلید اینترم اینجا کار نمیکنه؛ میبخشید) سه راه برای قطع صدای دوربین در گوشی آندرویدی وجود داره: 1-استفاده در حالت silent یعنی صدای زنگ گوشی را صفر کنید. (در لایو همونطور که گفتم نیازی به این کار نیست وتازه صدای رینگتون و آلارم و مدیا از هم جداست) 2-استفاده از ویجت Uva silent Widget Camera که یک برنامه آندرویدی است و برای گرفتن عکس حالت سایلنت دارد. 3- نصب رام CyanogenMod 7.1.0 بر روی گوشی روت شده. پس از نصب به این مسیر بروید Setting>CyanogenMod Setting> Sound>Mute Camera Shutter وتیک عبارت آخر را بزنید که به شما هشدار میدهد و شما تأیید میکنید. Warning=OK
با سلام یه برنامه هواشناسی دقیق برای ویواز می خواستم
کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
دوست عزیز راهی برای بازیابی شماره ها وجود نداره :41:
به خاطر حفظ حریم شخصی هیچ کدام از گوشی ها نباید بدون صدا کار کنن. و این اصولا در اکثر گوشی ها بایستی رعایت بشه ( بخاطر اینکه یکی بفهمه ازش عکس گرفتن من نوکیا ان 82 دارم اون هم اینطور هست)نقل قول:
دوستان من گوشی سونی اریکسون اکسپریامو داده بودم دست یکی اینم بیست مرتبه بیشتر پسورد پترن شو اشتباه کشیده بود و حالا موبایل از من جواب سوال امنیتی رو میخواد که من فراموش کردم!
چی کار کنم ؟ :41:
سلام
آقا تو Live چطوری میشه ویبره روی keyboard رو ورداشت
هرکاری میکنم بازم ویبره داره
ممنون میشم جواب بدین