پاناسونیک پلاسما 46 نداره و باید بین 42 و 50 یکی رو انتخاب کنید .نقل قول:
Printable View
پاناسونیک پلاسما 46 نداره و باید بین 42 و 50 یکی رو انتخاب کنید .نقل قول:
تلویزیون پلاسما 46 اینچ U30نقل قول:
600 هرتز
FULL HD
2 ورودی USB
Wi-Fi Ready
3 پورت HDMI
قیمت 1650
تفاوت كيفيت تصوير VT20 با ST30 و VT30 در چه حد و در چه مواردي هستش؟
پارسال يك دستگاه" 50 VT20 براي خانه پدري خريدم و از كيفيتش راضي هستيم و امسال براي خودم قصد خريد يكي از موارد VT30 يا ST30 رو دارم.
توي مغازه ها هم Vt20 رو با مدلهاي امسال يكجا نديده ام تا بتونم مقايسه اي انجام بدم.
دوستان اگه راهنمايي بفرمايند سپاسگذار خواهم بود.
سلا م . آقا عینک های st30 و vt30 با هم فرق میکنن . از vt30 خوب که اکتیو شاتر هست و شارژی
از st30 چجوری هست ؟ اونم اکتیو هست و عینکاش شارژی هست
تفاوت 3d دو دستگاه در چه حدیه ؟ 10% .. تفادت 2D چقدر هست ؟
می خوام بهش HTPC وصل کنم . اگر st30 تنظیمات حرفه ای نداره خوب به جاش تنظمیات رو از روی HTPc انجام میدم به نظرم اینجوری بهتر باشه هم دو بعدی و هم سه بعدیش رو میشه با HTPC و کارت گرافیک جیفورس با کودا کور خوب . ممنون میمش کسی اطلاعی داره یه راهنمایی بکنه
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید . میخوام یه پلاسمای 42 اینچ مدلTX_P42S30 بگیرم ؛ میخواستم ببینم کسی راجع به این مدل تجربه ای داره و اینکه از لحاظ کیفیت چقدر با مدل V20 فرق میکنه . چون در سایتHD TV Review بهش نمره بالا دادند و در ضمن مصرف برق پائینی داره ؛ البته چیزی که در صفحه جزئیات این تلویزیون نوشته بود مصرفی در حدود 124 وات داره و اینکه در خود سایت پاناسونیک در قسمت جزئیات نوشته که این تلویزیون 2 بعدی است و فول اچ دی ؛ اما 900 لاین ، حالا میخوام بدونم این 900 لاین در کیفیتش تاثیر میذاره ، چونکه تمام فول اچ دی ها 1080 لاین هستند . با تشکر
s30 یا st30؟ من تو فروشگاههای پاناسونیک s30 ندیم!!!نقل قول:
قیمت 50 st30 توی یک مغازه 3 میلیون بود آیا قیمت همینه یا گرون میگه ؟
با تشکر از اينکه راهنمايی کرديد. يک سوال ديگه اينکه بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ U30 کدام را انتخاب کنم؟نقل قول:
خواهش میکنم.......نقل قول:
سوال سختی پرسیدی دوست من.........
سوالتو اینجامطرح کنی بهتر جواب میگیری..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
گرون میگه.............نقل قول:
قیمتش 2500.............
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
درودبرشمانقل قول:
عینک هاشون یکیه.........
2بعدی نزدیک بهم..........
3بعدی vt30 بهتره......... اونقدر بهتره که تو همه سایت ها اول vt30 رو نوشتن بعد st30..........
درمورد گزینه آخر اطلاعاتی ندارم...........
تشکر . مگه پنلاشون یکی نیست . 3بعدش خوب از یه دستگاه دیگه پخش میشه یعنی تی وی فقط وظیفه نمایش دادن رو داره . اگر تو نمایش دادن مثلا کم و کاستی هست که نمیدونم وگرنه سورس که قراره از بیرون بیاد اگر داخل خبری هست که احتمالا هست .. حالا این 3بعدش بهتر تقریبا میشه به درصد بیان کرد . منظور همون عمقش هست دیگه ؟نقل قول:
تشکر از پاسخ