حاجی شما که هر دفعه 20 تومن 30 تومن میخوای بدی.قشنگ یه چیزه خوب بگیر.:11:نقل قول:
زیرآیکون هم هست.
Printable View
حاجی شما که هر دفعه 20 تومن 30 تومن میخوای بدی.قشنگ یه چیزه خوب بگیر.:11:نقل قول:
زیرآیکون هم هست.
هان ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زیرآیکون هم هست
Zirh ikon :31:نقل قول:
اگر عکس بذاری خوب میشه تشخیص دادنقل قول:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
امروز تو یک مغازه چشمم به یک دیور اینتس افتاد. رفتم دیدمش مثل مال خودم زیرش حک شده بود (اطلاعاتش) .
باور میکنید؟ قیمتش رو گفت 217:19:
یعنی چی حک شده بود فرید خان؟یعنی جوری دیگش هم هست؟نقل قول:
امروز یجا رفتم آخرتش بود.تسار ون کلیف رو میداد 170 :27::5:تازه خیلی هم پر رو میگفت ماله اله و بله
همین جا توتون رو داشت که میگفت 56.احتمالا 15 تومن اینا باشه.خداییش 15 تومن باشه میخرمش:31:
بله من برچسبیش هم دیدمنقل قول:
170؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه خیلی رو میخواد. بابا دمش حسابی گرم که اینقد اعتماد به نفس داره
دوستان یه توضیح در مورد ادکلن منچستر یونایتد میدید؟نت هاشم بگید لطفا و اینکه بوش شبیه کدوم ادکلنه؟موندگاری و پخش بو در چه حده؟ قیمت چنده؟می ارزه به قیمتش؟
یک توضیح بسیار مختصر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
دوستان کسی هست که از بلک کنت کول خوشش بیاد؟
یکی از دوستان بم داده و چون قبلا داشتم میخوام ردش کنم و جاش یه ادکلن دیگه بخرم.
بوش رو هم که همه میدونن. خنک و تلخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ممنون..ولی این لینکی که شما دادی چیزی در مورد موندگاری و پخش بوی منچستر یونایتد ننوشته بود و اینکه قیمت جدیدش چنده؟..نت های ابتدا میانه و پایه اش چیه؟اینکه گفته به میزان 60 درصد به تغ هرمس شبیهه واقعا درسته؟نقل قول:
احتمالا این شبیهه کپی ریو یا اسمارت هست.موندگاری و پخشه اونا که خوب بود.نقل قول: