بازی کردم تو یه هفته که مجانی بود 93 تا بازی باهاش کردم :n07:
Printable View
بازی کردم تو یه هفته که مجانی بود 93 تا بازی باهاش کردم :n07:
شاید درست شه من که تا حالا برام پیش نیومده ولی سریعترین راه بدون دانلود و استفاده از اینترنت اینه که یکی رو پیدا کنی که بازی رو داره و مشکلی نداره بازیش پوشه ی بازیش رو روی پوشه ی لولت کپی و ریپلیس کنینقل قول:آورین آورین:n06:نقل قول:
6 کرد یعنی ult کردنقل قول:
آقا این 6 می کرد یعنی چی هی میگین؟ :n02:
یا این feed دادن چیه؟ :n19:
من چرا بوت نمی تونم بکشم:n13: لامصب هروقت به من میفتن فول جانن و من میارمش پایین و میمیرم یکی دیگه میکشه
feed دادن یعنی هی میمیری :n02: طرف مقابل feed میشه تو feed میدی :n02: کل بازی اینه که بتونی با کشتن حریف با استعدادهات ، و یا فارم کردن درست و حسابی لحاظ گلدی ( آیتم ) از حریف جلو بزنی و ببری :n02:
باشه ولی 30 شدی دردش رو میفهمی:n09:نقل قول:
هر هفته 168 ساعتهنقل قول:
بازی کردم تو یه هفته که مجانی بود 93 تا بازی باهاش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز حداقل یه انسان 8 ساعت می خوابه (10-12 تو ایران)
که میشه 80 ساعت خواب حدودا
88 ساعت می مونه که هر روز هم 2-3 ساعت غذا و کارهای فرعی:n02: انجام میدی
میمونه67 ساعت حدودا
هر بازی هم حدودا 45 دقیقه طول میکشه اگر نرمال باشه
یعنی ازاین 67 ساعت 70 ساعت بازی کردی !
احساست چی بود تو اون هقته؟:n02:هنوز زنده ای؟!!:n09:
زیاد نمی خرم:n02:نقل قول:
دقیق یادم نیست نمیدونم یا 63 یا 73 یا 93 بود !! ولی میدونم 3 داشت :n08:
آره بابا امتحان نداشته باشم 24 ساعته پشت کامپیوترم غذا هم پشت کامپیوتر !!:n04:
راستی من زیاد نمیخوابم خیلی بشه دیگه 7 ساعته ! کمش هم 5 ساعتو نیم
درد بوت کشتن دارم هنوز:n02::n04:
دوستان امروز یه دست بازی کردم تیم ماچمپ های ضایع مثل گریوز و سایون و ناسوس و ashe (خودم) و زیگس بودن تیم مقابل نگو اکالی و fizzوچوگاف و انی و تریستانا بودن تازه همشون لول 30 بودن دو نفرشون (فیض و اکالی) روبان انریبل اپننت داشتن گفتم باختیم بدون اینکه تیم ما یه کیل بده بردیمflawless victory:n10::n02:کمپلت دهن من چهار متر وقتی تموم شد باز بود:n04:
میشه انواع هروهایرو توضیح بدید مثلا PUSHER MELLE CARY اینا یعنی چی؟