خوب داداشي هديه رو بده و نيت هم بكن تا سعيد فالت رو بگيره .
ممنون
بهروز
Printable View
خوب داداشي هديه رو بده و نيت هم بكن تا سعيد فالت رو بگيره .
ممنون
بهروز
هديه+امضا+نيت
اون یه پسر خوش تیپ که گفتین شهرلم ناظری رو خیلی خوب اومدی
خیلی حال میکنم با همشهریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده بهتر از این نمی شد.....
و نیت هم کردم
ممنون...
انتخاب سمفونی شماره5بتهوون!!!
جالب بود
ممنون که توجه کردید
در اینجا باس از دوست عزیزم
divoonejoon
و از شهریار ( من هانتر) عزیزم
که خیلی بهم لطف داشتند
تشکر کنم
و از همه دوستانی که تو این چند روزه توجه کرند
عسل بانو جان خسته نباشی .
امده برای نفر بعدی باشید
اينم فال مژگان خانم:
مسلمانان مرا وقتي دلي بود-----------------------------------كه با وي گفتمي گر مشكلي بود
دلي همدرد و ياري مصلحت بين------------------------------------كه استظهار هر اهل دلي بود
بگردابي چو مي افتادم از غم------------------------------------------ بتدبيرش اميد ساحلي بود
زمن ضايع شد اندر كوي جانان---------------------------------------چه دامن گير يا رب منزلي بود
بحال اين پريشان رحمت آريد--------------------------------------------كه وقتي كاردان كاملي بود
مرا تا عشق تعليم سخن كرد---------------------------------------حديثم نكته ي هر محفلي بود
هنر بي عيب حرمان بود ليكن---------------------------------------زمن محروم تركي سائلي بود؟
سرشكم در طلب درها فشانيد----------------------------------------ولي از وصل او بيحاصلي بود
مگوديگر كه حافظ نكته دان است--------------------------------كه ما ديديم و محكم غافلي است
ماشالا بانوان صندلیه داغو قبضه کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته شايان ذكر است صندلي نشين بعدي هم از بانوان هستند
وای این پیسی چه قدر خواهر برادر و آجی و داداشی داره!!!! خدا رو شکر که یه دونه مامان بزرگ بیشتر نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه نبينم كسي آبجي مژگان منو اذيت كنه و سربه سرش بذاره ها
وایییی.......... چه قدر خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم خیلی خوشگله کپی رایت داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عسلی وقت نشد ازت بیام سوال کنم البته یه کمم دلخور بودم ازت اونم شد مزیذه بر علت .... اما چیزی ازم به دل نگیر.قربونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]