قيمتها خيلي بالا رفته . 500 گيگ حدود 200 هزار تومن هست . 750 گيگ حدود 240 هزارتومن و يكترابايتي ها تا 300 هزار تومن هم رسيده . البته قيمتها خيلي متغير هست و بايد بگرديد تا كمترين قيمت رو در بازار پيدا كنيد .نقل قول:
Printable View
قيمتها خيلي بالا رفته . 500 گيگ حدود 200 هزار تومن هست . 750 گيگ حدود 240 هزارتومن و يكترابايتي ها تا 300 هزار تومن هم رسيده . البته قيمتها خيلي متغير هست و بايد بگرديد تا كمترين قيمت رو در بازار پيدا كنيد .نقل قول:
سلام.
آقا هارد dw نیم ترا هفته پیش شهرستان قیمت کردم، 150 تومن، امروز گفت شد 215 تومن.
نیاز فوری ندارم، پنجاه پنجاه هست نیازم. به نظرتون قیمت ها پایین میاد دوباره چند ماه آینده و صبر کنم یا اینکه بالاتر هم میره و برم همین 215 تومن رو بدم ؟
سلام .نقل قول:
پیش بینی کردن اوضاع بازار سخت هست . ولی در کل قیمتها از سال پیش تا الان بی رویه در حال افزایش هست و بنظر پایانی هم نداره و اگر کاهشی دیده شده موقتی و اندک بوده . بعید میدونم در آینده نزدیک قیمتها متعادل بشه . در کل اگر واقعاً هارد لازم دارید بخرید .
عطا میدونم دیدِ مثبتی به adata نداری ولی 750 گیگِ مدلِ Dashdrive HV610 قیمت مناسبی داره، نظرت چیه؟ بزنم تو گوشش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل هارد هم جوري هست كه نميشه داخل كيف گذاشت مگر اينكه اون قسمت رو ازش جدا كنيد . اگر نظر منو بخواي نخري بهتره !!!نقل قول:
يه خورده اي صبر كن ، ظاهراً نرخ ارز در حال كاهش هست . شايد قيمت هارد كمي متعادل بشه .
کسی قیمت seagate goflex desk2tb رو نداره؟
سلام .نقل قول:
اگر GoFlex desk میخواهید بخرید دقت کنید که مدل جدید رو انتخاب کنید یا اینکه مدل backup pluse رو بخرید . در مورد قیمت هم بهتره صبر کنید تا وضعیت بازار معلوم بشه قیمتها الان کاذب هست ، قیمت دو ترابایت ظاهراً به 360 هزارتومن هم رسیده .
سلام دوستان :31:
من یک هارد در حد 4TB میخوام برای گرفتن پشتیبان از فایلهای یک شرکت. البته این هارد اصلا جابجا نمیشود و فقط نقش پشتیبان را دارد، آیا شما این کار را توصیه میکنید یا اینکه بهتره دو تا هارد 2TB یا ... بجای یک 4TB بگیرم. اگر از قیمت فعلی هم خبری دارید بهم اعلام کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید:sq_25:
سلام .نقل قول:
بعید میدونم هارد 4 ترابایت مثل مدل Seagate backup plus یا Seagate GoFlex رو در بازار پیدا کنید . اگر شرکتی با چند سیستم دارید که شبکه شده اند بهتره به خرید NAS storage فکر کنید که میتونید از همه سیستمهای موجود در شبکه پشتیبان بگیرید . NAS ها گرانتر هست و نصب آنها در شبکه براحتی یک هارد اکسترنال معمولی نیست ولی مزایایی چون در دسترس بودن برای تمام سیستمهای موجود در شبکه و حجم ذخیره سازی بالا و پیکر بندی raid برای امنیت و سرعت بیشتر و ... دارند . مدلهایی چون BlackArmor NAS 220 یا BlackArmor NAS 440 از کمپانی سیگیت یا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کمپانی وسترن که 4 ترابایتی هم موجوده .
نکته : پورت usb که در nas های معرفی شده دیده میشه صرفاً برای متصل کردن پرینتر یا هارد اکسترنال معمولی و غیره جهت به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست ، نه برای متصل کردن به سیستم .
ولی اگر هارد معمولی میخواهید میتونید یکی از سه گزینه Seagate backup plus یا Seagate GoFlex یا WD my book essential رو انتخاب کنید .
ممنون از پاسخ مفصل شما. در مورد NAS storage اطلاعاتی نداشتم و ممنون از شما برای ارائه اطلاعات، اما به نظر میاد کارش پیچیده باشد. کامپیوترها در شرکت شبکه هستند اما احتیاجی به پشتیبان گیری مداوم ندارم.فکر میکنم اگر بتونم از همان هارد معمولی استفاده کنم بهتره. یعنی میخواهم وقتی کار پروژه ای به اتمام رسید، دیگه توی سیستمها چیزی از آن باقی نماند و تمامی فایلهاهی مربوط به آن پروژه منتقل بشه به هارد پشتیبان. خودم بیشتر Seagate GoFlex را میپسندم اما نگران خرابی یا سوختن هارد هستم که اطلاعات از دست برود. آیا بهتر است که دو هارد 2 ترابایت تهیه کنم؟نقل قول:
ممنون از پاسختان.