چرا میگین یادگار ماندگار کانون دقیق نیست ؟نقل قول:
یعنی الکی نوشتن ؟
Printable View
چرا میگین یادگار ماندگار کانون دقیق نیست ؟نقل قول:
یعنی الکی نوشتن ؟
اکثرا درسته ولی بعضیهاش الکیه!!!!!نقل قول:
چرا بقیه درصد هاشون رو نمیزارن ؟! !!
من بهترین درصدم زبان بود 90 ! البته هنوز روی 1 سوال فکر میکنم اشتباه نزده باشم !!! هنوز نقد دریافت نیومده که بگه سوال غلط چند تا کلا داشتیم !
بد ترین درصدم هم عربی بود ! ...
( البته بعضی درس ها رو یه خرده شک دارم که کدوم گزینه رو زدم چون من D بودم و این A یه خرده ادم گیج میشه ! ... )
منم رفتم زبانو دادم ... عمومیاش خیلی راحت بود ولی اختصاصیاش فقط ریدینگاش سنگین بود اونم خیلی ...
بچه ها من واقعا شرمنده ام میشه کلیدا رو روی یه سرور دیگه برام آپلود کنید ... بازم باز نمیشه :41:
حل شد ممنون :10:
نگراني رييس سازمان سنجش از حذف كنكور؛ با حذف كنكور امكان اعمال سليقه وجود دارد
با حذف كنكور امكان اعمال سليقه وجود دارد
با پذيرش دانشجو فقط بر اساس سوابق تحصيلي، امكان خريد و فروش سوالات وجود دارد
رييس سازمان سنجش با اشاره به تبعات حذف كنكور 90 گفت: بايد راهكارهايي براي حذف كنكور ارائه داد تا پذيرش دانشجو سليقهاي نشود.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد حسين سرورالدين در حاشيه بازديد از كنكور 90 در دانشگاه علم و صنعت، اظهار كرد: بر اساس آخرين تصميمات كارگروه ماده 4، كنكور بايد تا سال 93 حذف شود.
وي با بيان اينكه كنكور براي همه نهادينه شده است و جاي شكي در آن وجود ندارد، تصريح كرد: اگر تصميم بر حذف كنكور باشد بايد جايگزين مناسبي براي آن در نظر گرفته شود.
رييس سازمان سنجش با تاكيد بر اينكه با حذف كنكور و پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي امكان اعمال سليقه در آن وجود دارد، خاطرنشان كرد: بايد قبل از حذف به همه ابعاد آن توجه شود.
سرورالدين با تاكيد بر اينكه وقتي وزن اعمال سوابق تحصيلي افزايش مييابد، بايد خيلي مراقب بود، تصريح كرد: با پذيرش دانشجو فقط بر اساس سوابق تحصيلي امكان خريد و فروش سوالات و سليقهاي نمره دادن سوالات تشريحي وجود دارد.
وي با بيان اينكه علاوه بر كارگروه ماده 4، كمسيون آموزش مجلس هم براي اجراي درست آن زير فشار است، گفت: پيشنهاد بنده اين است كه امتحانات نهايي به صورت سراسري چند نوع سوالي چون تستي، پاسخ كوتاه و غيره برگزار شود تا تصحيح اوراق به صورت سليقهاي نباشد.
بفرما + بهتره این مشکلات رو رفع کنی ! ... موقع انتخاب رشته میخوای چیکار کنی ؟! بری کافی نت ؟!نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/uu6j7scpwrwhwot3a3tx.jpg
کد:http://up.--------.com/images/91faew0txma4sulhj51.jpg
میشه یه نفر ما رو هم تحویل بگیره ...نقل قول:
سلام بچه ها
امروز رفتم آزمون زبان
عمومیاش به نظر من از ریاضی آسون تر بود... اما زبان اختصاصی رو همشو دو به شک زدم... از 3 تا متن آخری هم وسطی سخت بود... بچه ها می گفتن کلوزش آسون بوده اما واسه من سخت بود... اختصاصی منفی نشم خیلیه...
راستی درصد ریاضی رو هم گرفتم... چیزی که می خواستم نشد..ریاضیم خیلی کم شد.. شیمی هم غلط زیاد داشتم... درصدام:
ادبیات حدود 50(بعضی سولا رو نمیدونم کدوم زدم)
عربی حدود 30
دینی 42(باورم نمیشه اینقد غلط داشته باشم!!!!!! پارسال که 24 هزار شد رتبم عربیم 63 درصد زده بودم...
زبان 60
ریاضی 27
فیزیک 50
شیمی 42
معدل کتبیم هم 12.22 :worried::worried: (ای کاش می دونشتم کنکور تاثیر معدل رو زیاد می کنن سالای آینده)
تخمین رتبه قلمچی بدون تاثیر معدل واسم زد 4900 تا 5000
به نظر شما با این رتبه و با توجه به اینکه بوشهرم و جزو سهمیه فارس هستم... it شیراز میارم؟؟؟؟؟
مهندسی معماری خلیج چطور؟:18:
امروز هرچی خواستم صبح زیاد بخوابم نشد و آخر نه پاشدم
دیگه عادت کردیم به سحر خیزی:31:
یه نفر رو پیدا کردم دانشگاه اصفهان . IT می خونه. گفت با 4000 قبول شده. هنوز اطلاعات تکمیلی رو نگرفتم ولی اگه بگیرم سریع اینجا می زارم.
اگه اینطوری باشه خیلی امیدوار میشم
ریاضی نسبت به سال قبل افتضاح سخت بود!فیزیک هم کمی سخت بود شیمی هم که سخت بود عمومیا هم سخت بود برای انانکه نخوانده بودند:31:
به نظر من حذف کنکور یک اشتباه بزرگ خواهد بود!البته این نظر من با تمام سختی و مشقتها برای ما ایرانی ها!همین کنکور خوبه وگرنه سیاهتر از پیش بینی رئیس سازمان سنجش از اب درمیاد متاسفانه!(کنکور هست وضعیت اینه وای به ان روز که کنکور نباشه!)