نقل قول:
اعصاب من رو این شارژ خودکارش ....میدونم فایده نداره اعتراض در اینجا ولی برای آرامش اعصاب خودم غرغر میکنم:
بابا من نمیخوام شارژ کنم خودبهخود. شاید من شب تا صبح 100 گیگ دانلود کردم صبح پا شدم رفتم یه گوری تا یه سال دیگه پیدام نشد تو هی باید بری شارژ کنی؟
بعد از یه ربع تو انتظار بودن 2030 جواب داده، میگم این خودکار شبانه چرا هی برا خودش شارژ میکنه، مرتیکه احمق میگه برا اینکه دانلودتون نصفه نمونه!!! یعنی بچه دو ساله طرف ایناس که این توضیحات رو میدن؟ بعد هم داده دست یکی دیگه میگه همینه که هست و تو قراردادتون بود و گوشی رو قطع میکنه. هی هر روز باید یکی به آدم توهین کنه، 2030 هم روش.
بابا اون موقع که من ثبت نام کردم همچین بندی تو قرارداد نبود بعد هم چطور از شهریور پارسال تا همین ذو ماه پیش این خودکار شبانه فعال نبود یه دفعه خودبهخود فعال شد؟ خودتون برداشتید ما بدبختهای DLC روو که هیچ حق انتخابی جز سرویس شما نداشتیم سوییچ کردید رو این سیستم فعلی، گفتیم چشم. قراردادمون که سه ماهه بود رو نصفش رو خوردید، گفتیم چشم. اون سیستم قبلی که قابل تحمل بود رو داغون کردید این سرویس کیلویی فعلی رو گذاشتید، گفتیم چشم. گفتید آقا خانم ماهی 2 گیگ شارژ خودکار داره ها، گفتیم چشم. 2 گیگتون شده 20 گیگ. این دلسوزی بیخود برای قطعی دانلود من وسط نصفه شب دیگه چیه؟ غیرفعال کردن این خدمات ناخواسته کاری داره آخه؟