الان مدل 2010 موجوده؟ این قیمت مال 13 اینچه؟ من 11 میخوامانقل قول:
قبل از 2010 دیگه موجود نیست؟
Printable View
الان مدل 2010 موجوده؟ این قیمت مال 13 اینچه؟ من 11 میخوامانقل قول:
قبل از 2010 دیگه موجود نیست؟
سلام کسی قیمت md035 رو سراغ داره ؟
اصلا تو بازار هست؟
سعيد جان من الان زياد نياز مبرم به لپ تاپ ندارم به نظرت صبر كنم تا سال ديگه از مدل جديدا كه با Ivy Bridge هستن بگيرم و تا 2012 چيزي نمونده نهايت تا فروردين يا تابستان 91 اين لپ تاپ ها از برند اپل در بازار تهران هم هستن. كه ديگه اون موقع يع لپ تاپ فوق العاده ميشه.
سلام.
آقا سعید یه سوال خدمتتون داشتم:
توی مدل های سیزده اینچ انتخابی بهتر از 724 هست یا نه؟
کیفیت صفحه نمایش 724 خوبه یا نه؟
سلام
ممکنه یه مدل پیشنهاد بدین واسه multimedia
من واسم full hd بودن مهمه و سایز هم می خوام 15.4 یا 17 باشه گرچه 17 دیگه وزن سنگینی داره:41:
سوال اینکه چرا توی سایز های 15 به پایین ما full hd نداریم ؟ یعنی واسه سایز کمتر از 15 تعداد پیکسل های ماکزیمم به 1920 نمی تونه برسه ؟
لپ تاپ های full hd هم بالای 3.5 میلیون میشن که دیگه خیلی گرون میشه ....
لطفا پیشنهاد بدید ..
اینکه چرا نمیزننو نمیدونم ولی سایز پونزده رزولوشن 1680*1050 هم داره ولی بازم فول نیست
با سلام خدمت دوستان
من هم دلو به دریا زدم و میخواهم مک بخرم
==============
مهندس برق هستم برنامه های سنگین زیاد نداریم ولی میگن همه چی تو مک پیدا میشه اگه هم نشد xp نصب میکنیم
برام مهمه که لپ تاپ سبک و باطریش دوام بیشتری داشته باشه
===================
یه سوال
دوستم میخواهد مک بوکش را بفروشه مدلشو اینجوری گفت
air e 1.8 cpu
حالا این دقیقا چه مدلی هستش
صفرش چنده و دست دومش را چند میشه خرید
؟
2010 منظورت همونه که آخر سال 2010 اومد؟ از بودن که آره هستنقل قول:
اون قیمت بله مال 11 اینچه. نمی دونم باید بگردی. وقتی مدل جدید میاد فروشنده ها سعی می کنن به سرعت قبلی رو رد کنن بره چون اکثریت مدل جدید می خوان
سلام. فکر کنم حدود 3800 نقش قیمت زده بودنقل قول:
اپل معمولا تو اردیبهشت سری جدید پرو رو بیرون می داد حالا این دفعه یه کم زودتر شد. اما در نظر داشته باش هر موقع که بیاد لاقل تا 3 ماه بعدش از نظر قیمت نجومی بالاست و بسته به تقاضا ممکنه بیشتر هم طول بکشهنقل قول:
به نظر من که با این سری کار کردم هیچ کمبودی نداره و اینجوری نیست که بگی صبر کنم تا مدل بعدی بهتر بشه. البته بیشتر بستگی داره چه سایزی بخوای و تا چه حد بخوای هزینه کنی
سلام. 13 کلا 2 مدل داره که بهترینش همون 724 ه. می شه همون 724 رو بهتر کرد که سفارشی از سایت اپل بخری که خب هزینه اش خیلی می ره بالا. ولی از نظر کیفیت مانیتور دومی نداره شک نکننقل قول:
سلام. عزیز بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. اگه بتونی از خود سایت اپل خرید کنی می تونی تا 1680 در 1050 افزایشش بدی ولی از این بالا تر در مدل 15 نداره. اما 17 اینچ فول اچ دیه که خب آره خیلی سنگین و بزرگ و گرونه. در مورد 13 اینچ ها خب از نظر فضای داخلی یه خورده محدودیت وجود داره دیگهنقل قول:
اما واسه اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب شما 723 بگیر با همون ریزولوشن عادیش یعنی 1440 در 900. با این لپ تاپ فیلم اچ دی نگاه کنی کیفیتش از فول اچ دی مانیتور های دیگه هم بیشتره
سلامنقل قول:
این جوری نمی شه گفت چه مدلی بوده اما من کلا با خرید جنس دست دوم مخالفم مگر اینکه کلا یه روز کار کرده باشه
و واسه کار شما مدل های 13 پرو از مک بوک ایر بهتره
------------
در انتها حدمت عزیزان عرض کنم که به قیمت هایی که تو سایت ها گذاشتن یا وقت خرید می دن توجه نکنین که از 150 تا 300 تومان با حذف ضمانت می شه آوردش پایین
آقا سعید لطف می کنی قیمت 724 رو بدی؟
آره عزیز چرا که نهنقل قول:
قیمتی که تو بازار می گن حدود 1950 تومانه اما با 1800 هم می شه خرید