دوست من همین اشتراک 1به 10 !!!!!از صبا نت خبر ندارینقل قول:
Printable View
دوست من همین اشتراک 1به 10 !!!!!از صبا نت خبر ندارینقل قول:
چهار شرکت فقط در شیراز خطوط فیبر نوری کافو رو ساپورت میکنن اونم نصفه نیمه 1- صبا نت : ( کاوش رایانه ) : احتمال پنجاه پنجاه خودش میگه هست اما اوکی میشه . صبا همیشه اول بوده ! بسته به تعرفه و جیب خودتون داره ازش بگیرین یا نه ... حدود سه هفته هم رانژه طول میکشه رو قبض های تلفن هم تبلیغ زده کافو نوری 2- اسیا تک ( ارم نت - مخابرات فارس ) : به احتمال خیلی زیاد شما رو ساپورت میکنه و خبری از پنجاه پنجاه نیست...چون زیر مجموعه مخابراته تعرفه هاش بهتره اما این شرکت کم کم داره شلوغ میشه شبانه هم یوزرنیم پسورد باید بهش بدین یه خوبی و یه بدی هایی داره ( مثل صبا نت ) 3- شاتل : زیر دو مگ که میشه 24 خورده به شما سرویس نمیدن .. اونم کارت دانشجویی یا مهر مغازه 4- ماتریکس : کیفیت این شرکت خیلی بهتر از سه تا بالایی هه .. اما گرون تره...باید دید برای شما میصرفه یانه به دلیل هزینه دستگاه های فیبرنوری در مخابرات و هزینه گران تر و مشکل دار شدن فیبرنوری برای شرکت ها از جمله ماتریکس .. این شرکت تعرفه زیر 30 تومن به شما نمیده...از قبل با شما توافق میکنه اگه اوکی دادین ... سرویس از 30 تومن بالا میتونید استفاده کنید . در کل کیفیت این شرکت رو من دیدم . افت سرعت خیلی کم داره 512 - 6GB - 1month = بیست و نه خورده تومن کلا ساپورت فیبرنوری میتون بگم در حال حاضر شیراز اصلا خوب نیست و کاربران بدبخت محدود هستننقل قول:
سلام
به نظر شما ارزش داره از ارم نت سرویس بگیرم؟( پارس آنلاین سرعت دانلود شبانه از 1 تا 5 صبح 25-30 و 5 تا 7 35 به بالا می باشد.)
مزیتها و معایب ارم نت؟
با سلام
دوستان کسی با سرویس های آسیاتک مشکل نداره؟
من که کلافه شدم همیشه قطعه اون مواقعی هم که وصله سرعت دانلود بالاتر از 30kb نمیره نمیدونم چیکار کنم:41:
سلام
من میخوام سرویس نامحدود CRA 256 hc از پارس انلاین با ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم و من موندم اگه این بین 10 نفر تقسیم میشه پس دیگه از دیل اپ هم باید سرعتش کمتر باشه و ایا کسی از این سرویس استفاده کرده؟(در ضمن من در شیراز هستم در مرکز فیاضبخش)
درودنقل قول:
چه سرویسی دارین که این سرعت شب به شما میده ؟
اگه 128 دارین کلاتو بنداز هوا :31:
اگه سرویس 256 داشته باشین تغییر ندهید..عالیه
اگر 512 دارید .. زیاد حساس نباشید.. همه شرکتا همیجورین :13:
بسته به مرکز مخابراتی شما داره .. کجای شیرازی؟ هر شرکتی یه معایبی داره..
ارم نت 2 تا 7 فکر میکنم رایگانه که باید یوزرنیم پسورد بدی تا رایگانش فعال شه .
مثل شاتل و پارس انلاین و ماتریکس نیست که مودم اتوماتیک بره رو شبانه رایگان
قیمت هاش واقعا به نظر مناسبه.. مخصوصا 128 هــا
برای 128 به بالا هم کارت دانشجویی نمیخواد
زیر نظر مخابرات فارس هست و .. پهنای باند کم نداره چون ساپورت از مخابرات میشه
سرعتش هم من نداشتم که بگم ... اگه بتونی از هم محله ای ها بپرسی تحقیق کامل کردی :10:
در کل شبانه همه ملت میریزن میاین دانلود شبانه میکنن افت سرعت همه جا هست...توقع نداشته باشید دقیقا همون سرعت روزانه رو شبانه به شما بده..:46:.فقط اگه خیلی خیلی سرعت شما از حد انتظار پایینه تغییر شرکت بدهید
شاتل که اصلا حرفشو نزن:2:نقل قول:
خودم 4سال شاتل داشتم هرسال بدتر میشه وضعیتش!
دوستانی که مشترک شاتل بودند و هستند شناسه کاربریشون را برای اقای جوادی بفرستن تا ضمیمه پرونده شکایت بشه هر چی بیشتر باشه تعداد نفرات بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک شریک تجاری مخابراته توی استان فارس! و سرویسهای اسیاتک همون مخابراتهنقل قول:
مخابرات نصف اسیاتک را خریده!
سرعت روزانه و شبانه همه سرویسهای ارم نت یکی هستنقل قول:
شبانه هم سرعت دانلودش فعلا45 هست اگه کمتر نکنن!
سلام دوستان
من یک مودم 4 پورت وایرلس Tp-link دارم که اخیرا دچار مشکل عجیبی شده . مشکل اینکه که در برخی از ساعات روز ( مخصوصا صبح ها ) چراغ اینترنت ام خاموش میشه و اینترنت قطع می شه ( چراغ ADSL روشن است ) و با روشن و خاموش کردن مودم هم درست نمیشه اما چند ساعت بعد خودش درست میشه. بعضی وقت ها هم چراغ internet روشن است اما سرعت خیلی خیلی کند میشه ( زیر دیال آپ ) اما همون موقع که مودم رو دوباره تنظیم می کنم و در حالت bridge می زارم سریع صفحات رو باز می کنه و مشکلی نداره ! مشکل در حالت ppeo هست.
یکی از دوستان دیگه ام که همین مارک مودم و از همین شرکت سرویس داره مشکلی نداره ! نمی دونم . گیج شدم :44:
با سلام
دوستان درباره همیارنت چیزی نگفتید ؛ من گلستانم و یکی از دوستان داره ازش استفاده میکنه میگه واقعا راضی هست . کسی خبر دیگه ای نداره از این شرکت؟
علیک سلامنقل قول:
شهرک گلستان یا خیابون گلستان کاکو ؟
همیار نت تا اونجایی که من میدونم پورت اضافی و جا خالی نداره ! حالا شما زنگ بزنید بهشون ..
دفتر مرکزی ش هم خیابون زرگری هست
یه نمایندگی هم داره تراشه سبز طرف سینماسعدی
کلا به این یا دفترمرکزی زنگ بزنی فرقی نمیکنه تعرفش یکی هه
کد:
http://www.tarashesabz.com/price.php