دوست عزیز بعضی از این فایل های دانلود برای نسخه های کرک شده کار نمیکنن ، اینم از هموناست . منم یک چند تایی فایل دارم که توی بازی نمیاننقل قول:
Printable View
دوست عزیز بعضی از این فایل های دانلود برای نسخه های کرک شده کار نمیکنن ، اینم از هموناست . منم یک چند تایی فایل دارم که توی بازی نمیاننقل قول:
سلام بچه ها می شه چند تا سایت بهم معرفی کنید که لباس و شهر و این چیز های جدید که می اید براش دانلود کنم
ممنون می شوم :5:
من فقط این سایت رو بلدم
البته توی این سایت همه چی پیدا میشه این سایت مخصوص sims هاست
modthesims
:46:
من هرچی این فایل های sims3pack رو از تو دانلودز لانچر نصب میکنم، بعد از اینکه بستم و دوباره بازش کردم، نصب نیست. چرا اینطوریه؟ فایل های پکیج هم که نصب نمیشن! تو پوشه mods\packages گذاشتم و انگار نه انگار. اون framework ---- رو هم اجرا کردم. تو سیمس 2 Clean Installer داشتیم، برای 3 برنامه ای نیستن که قشنگ نصب کنه؟
جواب همین سوال رو من دقیقا توی پست قبلم دادم :نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز بعضی از این فایل های دانلود برای نسخه های کرک شده کار نمیکنن ، اینم از هموناست . منم یک چند تایی فایل دارم که توی بازی نمیان
خوب هیچ راهی برای نصبشون نیست؟نقل قول:
900 مگ دانلود کردم!!!
همشون همین مشکلو دارن یعنی!!؟نقل قول:
احیانا اینا وسایل سایت The sims 3 نیستن؟
اگر واسه این سایت باشه بعید میدونم روی نسخه های کرک شده کار کنه.
خود من 250 مگابایت از این سایت دانلود کردم همشون روی نسخه ی سیمز بدون پکیج کار میکردن ولی تا پکیج ها رو نصب کردم همشون پریدن ، حتی یکیش هم کار نمیکنه
درسته، وسایل فروشگاه سیمس اند. عجب ضد حالی بودا!!! 900 مگ با دیال آپ بخاطر هیچی. :18:نقل قول:
آقا كسي لينك دانلود sims 3 late night رو نداره؟! تورنت هم شد اشكال نداره...
این سیمز هنوز منتشر نشدهنقل قول:
احتمالا یکی دو ماه دیگه میاد
چون زمان انتشار دقیقش مشخص نیست فقط میدونیم توی پاییز میاد